Kuřecí minizávitky s přílohou sucotash

whether seeking, as seeking, succotash not find translation for, so we will prepare succotash. It is supposedly the food of American Indians, pak bylo velice oblíbené za Velké hospodářské krize v USA a je to také jídlo ke Dni Díkuvzdání třeba v Nové Angli či Pensylvánii. In some parts of US south is any mixture vegetable prepared with beans, ready for lard, butter or oil called sucotash.

Recipe is a variation, I added my, protože tyhle po světě putující měsíční fazole, Thus, the Lima beans (ano už jsme v Peru), which today are grown mainly in Madagascar, prostě u nás nedostanete. So serve green beans. Who does not want to delay the cooking pods, sáhne po plechovce. A s další složkou, substantial, corn, It's the same.

Ale pozor! Je to rychlé a chutné!

succotash

.

Need:

chicken breasts or chicken thigh fillet

bacon

a can of green beans

small can of corn

cup cream

kuřecí vývar

cibuli

3 stroužky česneku

2 tablespoons flour

salt

pepper

thyme (dried, fresh but has a stronger taste)

olej (slunečnicový, rapeseed, olive)

toothpicks

baking paper

 

How do you:

Chicken fillet cut into smaller pieces, to be well packaged bacon. gently messenger, přidáte trochu tymiánu a zabalíte do anglické slaniny. Protknete párátkem, to unpack. Rozpalte pánev se dvěma lžícemi oleje na střední teplotu a opečte závitky z obou stran:

závitek1

Pan aside. Opečené závitky přendejte na plech vyložený pečícím papírem a vložte do trouby předehřáté na 180 °C:

závitek2

Pečte při teplotě 180 °C asi 10 minutes:

závitek3

Na pánev s olejem, where you are toasting rolls, dejte na proužky nakrájenou slaninu a po chvilce přidejte najemno nakrájenou cibuli a česnek, tymián a chvilku restujte:

závitek5

Přidejte hladkou mouku a restujte asi 1 minutu. Then, add a cup of chicken broth (really him doing in advance) a přiveďte k varu. Snižte teplotu a do pánve dejte zelené lusky a kukuřici, Allow about restovat 2 minuty a přilijte smetanu (sparingly, It may not be a whole cup):

závitek4

Můžete ještě dosolit a přidat pepř.

Finished!

Sucotash servírujte s kuřecími minizávitky:

závitek6

Portion for one.

Enjoy your meal!


You can also add a few cherry tomatoes, přepůlených, třeba i papričku jalapeňo. Jsou také varianty bez vývaru a smetany. Ale nechybí fazole a kukuřice.

So far I have not tried:

Na pánvi rozehřejeme olej a trochu másla, přidáme česnek a cibuli a vaříme, to onions translucent. Then add the chopped red pepper, cuketu a fazole a kukuřici. Dochutíme solí a pepřem, cook until vegetables are tender, about 10 minutes. stir in herbs. Třeba čerstvou šalvej a tymián, or basil.

It can be eaten alone, s masem, or checkout slices of crispy bacon.

 

 

 

 

Leave a Reply