Zapečený tuňák s těstovinami | Rychlá akce

 

Měl jsem v plánu mušle, ale časový posun během dne eliminoval všechny nápady a zkracoval šanci dobýt pevnost Večeře. A najednou přišla nečekně hodina H a začal jsem se rozhlížet po tom, What is without significant new investments cook. Volba padla na konzervy tuňáka v olivovém oleji. I hesitated a bit, because the tuna was, they say the Hungarians, chili peppers, čili s papričkami chilli. Kevin Costner would certainly be thrilled, It was his brand. Thank the, proč ne s chilli.

zapecena tunak 03 P1090361 Zapečený tuňák v keramické misce. You can just put on the table.

.

Need:

3 konzervy tuňáka po 80 g

kousek másla

těstoviny

cream

1 egg

salt

pepper

fresh thyme

sliced ​​cheese, musel jsem si vystačit s 30% eidamem

1 tomato

 

How do you:

Těstoviny uvaříme v soli, delete casserole dish lightly with butter, Put a layer of pasta, then add the drained tuna. I really recommend the tuna drain, protože jinak si olej dělá v misce co chce a zcela jistě to pak v kuchyni bude vypadat jako na fotbale při řádění rowdies s dýmovnicemi.

Put a layer of tuna slices tomato, mírně osolíme a opepříme. Put another layer of pasta. Navrch položíme snítky tymiánu a poklademe na nudličky nakrájeným plátkovým eidamem.

Into the cup with cream knocked eggs, rozmícháme vidličkou a zalijeme směs tuňáka a těstovin.

Zapékáme při 180 °C asi 12 minutes, aby se sýr rozpustil a zezlátnul.

Finished.

Enjoy your meal.

zapeceny tunak 01 P1090368

Pene a kolínka zapečená s tuňákem.

zapeceny tunak 02 P1090367

Leave a Reply