Kuřecí čína

 

Neobjevuji Ameriku, jenom přidávám k zástupu receptů další. Když ho nějak obměníte, bude to váš originál. Tak to v kuchyni chodí, je to skvělá příležitost si zkoušet a zkoušet.

kureci another kopie
.
Need:
2 kuřecí stehenní řízky
solamyl
sladkou papriku
kari
koření na čínu
olej
sojovou omáčku
směs zeleniny na čínu

Here we go:
Kuřecí stehenní řízky nakrájíme na kousky, krájím je napřed podél, pak to sekám napříč na tak tři centimetry. Maso obalíme ve směsi solamylu a koření a pak opečeme na oleji. Toho oleje by nemělo být moc, ale pokud vám v pánvi pořád ještě zbývá, slijte ho, decently. Zmírníme teplotu vařiče. Pak přidáme směs zeleniny. Kdo chce, může si ji smíchat z čerstvých surovin, ale zmrazenou směsí nic nepokazíte a vyjde vás to ve finále levněji a máte méně práce. Zamícháme všechno v pánvi a přilijeme sojovou omáčku. Necháme chvíli podusit. To znamená, že na pánev dáme poklici a po pěti minutách vypneme. To by mělo k dušení stačit. Prostě to všechno dojde.
Finished!
Enjoy your meal.

Jako příloha připadá v úvahu rýže. Můžete do vařící vody přidat trochu kari, aby rýže dostala žlutý nádech, můžete uvařit rýži natural…

Leave a Reply

Your email address will not be published,,en,Required fields are marked,,en,Name,,en,Website,,en,Save my name,,en,email,,en,and website in this browser for the next time I comment,,en,Privacy Policy,,en. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.