Sausages in black beer with onion

Another issue špekáčková. try to taste. What you definitely need to prepare, a cast-iron skillet or frying pan with thick bottom. understand why.

Sausages in black beer with onion
Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
You can grab the big špekáčcích, or choose the most classic, which we roasted on a stick at the campfire or somewhere in the garden.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
50 minutes
Sausages in black beer with onion
Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
You can grab the big špekáčcích, or choose the most classic, which we roasted on a stick at the campfire or somewhere in the garden.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
50 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. In a pan heat the butter and fry sliced ​​onion.
    Osmahneme cibuli
  2. Add to the onions chopped peppers and even while restujeme.
    Přidáme papriku
  3. Put the sausages on vegetables, to which we have made across the shallow grooves on both sides.
    Přidáme špekáčky
  4. Pour dark beer and bring to the boil.
    Přidáme pivo
  5. Let it gently bubbled through, to reduce fluid. Vaříme tak 35 until 45 minutes.
    Vaříme
  6. Then ladle We take onions with pepper and fry sausages themselves on both sides. This is a task for steel or cast iron pan with thick bottom.
    Špekáčky opečeme
  7. In a few minutes it's done.
    Za pár minut je hotovo
  8. Serve with mustard and ketchup. As a side dish you can choose multigrain baguette, dalamánek or bread.
    Podáváme

Sausages with red beans | Easy and fast,cs

Sausages are quite frequent item in my recipes. some variation may surprise you, but why not to try them on and on. Maybe so or otherwise, but still tasty. Tentokrát jsou v roli hlavní ingredience špekáky, Thus handmade, laying on a blackboard in front of a butcher shop named like this, inside has been written, they are sausages. These špekáky are twice as large, and brother 200 gramů.

Sausages with red beans | Easy and fast,cs
Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Můžete nasadit místo špekáčků klobásu, měkkou, a ta poslouží úplně stejně. Jeden obří špekáček fakt stačí pro dva, tak se pustíme do toho. I tohle jídlo zvládne jistě každý začátečník, není čeho se bát. I tohle je úkol pro jednu pánev.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Sausages with red beans | Easy and fast,cs
Votes: 4
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Můžete nasadit místo špekáčků klobásu, měkkou, a ta poslouží úplně stejně. Jeden obří špekáček fakt stačí pro dva, tak se pustíme do toho. I tohle jídlo zvládne jistě každý začátečník, není čeho se bát. I tohle je úkol pro jednu pánev.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Připravíme si všechny ingredience (a nezapomeneme ani na bobkový list, který na fotce chybí).
    Ingredience
  2. Rozehřejeme olej a opečeme na kolečka nakrájený špekáček. I guess 4 minuty.
    Špekáčky opečeme
  3. Opečený špekáček dáme stranou, do pánve dáme nadrobno nakrájenou cibuli a nakrájenou papriku, restujeme, aby cibulka zesklovatěla a paprika změkla.
    Orestujeme cibuli a papriku
  4. Pak přidáme prolisovaný česnek a ještě 1 minutu restujeme.
    Ještě česnek
  5. Vrátíme špekáček do pánve, zalijeme trochou vody, přidáme propláchnuté červené fazole, bobkový list a kajenský pepř. Toss, zakryjeme a necháme asi tak 15 until 20 minut dusit.
    Dáme špekáčky do pánve
  6. Okořeníme
  7. Dusíme
  8. Podáváme na rýži. If you find it, že v receptu nepoužívám sůl, klidně postavte slánku na stůl, uvidíte, že nebude potřeba.
    Přílohou je rýže

Smoked pork ribs just to hand | Obíračka summer and winter at a picnic after returning from blizzard

Trivial thing, if you think. The ribs are lured me butcher, They look great (if you think, the ribs and butcher, feel free to confirm). I've ribs prepared in a little starker mode, this time umírním. The first and second suggest!

Smoked pork ribs just to hand | Obíračka summer and winter at a picnic after returning from blizzard
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Plát uzených žebírek, obalený dostatečně masíčkem, jsem odmítnul nechat si naporcovat. Dobrý řezník se prostě musí zeptat. Protože plát vypadal tak akorát do pekáčku, rozhodl jsem se pro pečení vcelku. Ale klidně si ho nechte rozdělit, nic tím nepokazíte. A to umírnění v úvodu trochu opravím, povolal jsem k akci kajenský pepř, můžete nasadit i chilli.
Prep Time
5 minutes
Cook Time
180 minutes
Prep Time
5 minutes
Cook Time
180 minutes
Smoked pork ribs just to hand | Obíračka summer and winter at a picnic after returning from blizzard
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Plát uzených žebírek, obalený dostatečně masíčkem, jsem odmítnul nechat si naporcovat. Dobrý řezník se prostě musí zeptat. Protože plát vypadal tak akorát do pekáčku, rozhodl jsem se pro pečení vcelku. Ale klidně si ho nechte rozdělit, nic tím nepokazíte. A to umírnění v úvodu trochu opravím, povolal jsem k akci kajenský pepř, můžete nasadit i chilli.
Prep Time
5 minutes
Cook Time
180 minutes
Prep Time
5 minutes
Cook Time
180 minutes
Need:
Units: Servings:
How do you:
  1. Cibuli nakrájíme na kolečka a rozprostřeme na dně pekáčku. Do pekáčku ještě přihodíme 2 stroužky česneku.
  2. Prolisujeme 3 stroužky česneku, smícháme se solí a kajenským pepřem. Tuto směs rozprostřeme na vrchní straně plátu žebírek.
  3. Na cibulový podklad položíme plát uzených žebírek. Vše zalijeme vodou, tak asi sahala do poloviny výšky žebírek. U malého pekáčku jsou to tak 2 centimetry.
  4. Dáme do trouby, předehřáté na 200 °C a pečeme tak 15 minutes. Pak plát obrátíme a pečeme dalších 15 minutes. Potom vrátíme plát žebírek do původní polohy, snížíme teplotu asi na 180 ° C and bake. Po 30 minutách povrch masa přelijeme vodou z pekáčku. Po dalších 60 minutách je hotovo.
  5. Podáváme s chlebem a křenem.
    Podáme třeba s chlebem

Kuřecí kousky na houbách s pórkem

We can be used with potatoes
Varianta přílohy, bramborové dukátky

Houby nesbírám, ale mám rád. Tak si musím vystačit se žampiony a nebo nakládanými, protože v lese bych našel akorát tak muchomůrku červenou a z té bych cokoli k jídlu dost rád oželel. Můžete se smát, možná i tvrdit, že jsem srab, ale já se mám v tomhle ohledu rád. No, už jsem spatřil v obchodě hříbky i lišky a nad těmi jsem se dost zarazil, cože jako s nimi. Ale tentokrát zůstaneme u lesní směsi, kterou nasbírali a naložili lidé znalí.

Kuřecí kousky na houbách s pórkem
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Pokud jste houbaři, máte náskok. V tomto případě totiž přece jenom musíme trochu počítat s tím, že naložené houby s sebou nesou i trochu chuti naložení. Ale to neberu jako minus. Prostě to tak je.
Servings
2 osoby
Cook Time
30 minutes
Servings
2 osoby
Cook Time
30 minutes
Kuřecí kousky na houbách s pórkem
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Pokud jste houbaři, máte náskok. V tomto případě totiž přece jenom musíme trochu počítat s tím, že naložené houby s sebou nesou i trochu chuti naložení. Ale to neberu jako minus. Prostě to tak je.
Servings
2 osoby
Cook Time
30 minutes
Servings
2 osoby
Cook Time
30 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Řízky pokrájíme na menší kousky, osolíme a opepříme. Na pánvi s olejem a máslem, kterou zahřejeme na střední teplotu, kuřecí kousky opečeme. Z každé strany tak 5 minutes, ale to už si ohlídáte.
    Maso opečeme
  2. Opečené kuře dáme stranou, zakryjeme, aby si maso udrželo teplotu.
  3. Houby, které jsou větší, cut them. Dáme na olej s máslem, přidáme na kolečka nakrájený pórek a trochu ještě osolíme a opepříme. Za občasného míchání vaříme asi 5 minutes, to soften leek.
    Pórek s houbami
  4. Přilijeme víno a vaříme ještě 3 minuty. V tomto kroku už teplotu zvýšíme.
    Víno vlijeme do směsi
  5. Směs zalijeme smetanou a do pánve vrátíme maso. Vypneme vařič, zakryjeme a necháme chvilku prohřát.
    Ještě přidáme smetanu
  6. Podáváme s rýží.
    Přílohou je rýže
  7. Nebo podáváme s bramborovými dukátky, což jsou vařené brambory, jemně opečené na másle a oleji. Jsou mírně osolené.
    Můžeme podávat s bramborami