Leek soup with potatoes and bacon,cs

So now here leek we have, but this time we dispense with mushrooms. Add the potatoes and you will be surprised at the result, try it.

Leek soup with potatoes and bacon,cs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
This soup is creamy, depends on you, whether you will leave a more or dilutes. But it would be a shame. Let her creamy. And when it zamrazíte, you have soup for a few minutes again.
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Leek soup with potatoes and bacon,cs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
This soup is creamy, depends on you, whether you will leave a more or dilutes. But it would be a shame. Let her creamy. And when it zamrazíte, you have soup for a few minutes again.
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Cook Time
35 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Slices of bacon lengthwise přepůlíme and the melted butter pieces fry. Part opečné bacon, set aside.
    Opečeme slaninu
  2. Chop the onion, potatoes into small cubes (Rinse them well), leek cut into slivers.
    Nakrájíme zeleninu
  3. Osmahneme cibuli v pánvi se slaninou, to zesklovatěla.
    Osmahneme cibuli
  4. Add the leeks and potatoes. Toss. Cover and simmer for a moderate temperature, tak asi 5 minutes. Občas promícháme, that nothing nepřichytlo on the bottom of the pan.
    Přidáme pórek a brambory
  5. Přilijeme vývar a přivedeme k varu.
    Přilijeme vývar
  6. Cover and simmer 20 minutes, to soften vegetables.
    Zakryjeme
  7. Leave to cool slightly, then blend in a mixer rod mixer until smooth. Heat.
    Rozmixujeme
  8. Mix
  9. pour cream.
    Přidáme smetanu
  10. Season with salt and pepper.
    Dochutíme
  11. Serve with bacon and bread rolls.
    Podáváme se slaninou a dalamánkem

Okurkový salát s rajčaty | With flavors of balsamic vinegar,cs

Uděláme si lehkou večeři, but the time course can be adjusted to taste,cs.

Okurkový salát s rajčaty | With flavors of balsamic vinegar,cs
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
You do not have to prepare this salad just for yourself, just count the people at the table and multiply the ingredients. Of course, that it is necessary to consider what we will multiply and before the completion of Taste, to work SceI succeeded. It all must know? No, Repetition is the mother, yeah you know it too. So good taste.
Servings Prep Time
1-2 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
1-2 osoby 10 minutes
Okurkový salát s rajčaty | With flavors of balsamic vinegar,cs
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
You do not have to prepare this salad just for yourself, just count the people at the table and multiply the ingredients. Of course, that it is necessary to consider what we will multiply and before the completion of Taste, to work SceI succeeded. It all must know? No, Repetition is the mother, yeah you know it too. So good taste.
Servings Prep Time
1-2 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
1-2 osoby 10 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Peel cucumber and cut into slices. Rozčtvrtíme tomatoes and then cut across into pieces. Slice onion into rings.
  2. Mix remaining ingredients and mix well.
  3. Pour dressing mixture of cucumber, tomatoes and onions. Toss. We serve immediately, or give a moment to cool and then serve.
    Okurkový salát s rajčaty
Tip:

Balsamikový ocet s příchutí medu It is finer than the classic, as we know it, and someone frightens even him. When his tours you can meet, zkuste ho.

Balsamikový ocet s příchutí medu dá salátu zajímavou, but quiet taste.
Balsamikový ocet s příchutí medu dá salátu zajímavou, but quiet taste.

.


Japonský okurkový salát | Zkouška chutí | 日本のキュウリのサラダ

Jeden takový salát už tu máme, je to silnější varianta a ne každému může být po chuti. Tak mi asi zase někdo umyje hlavu, že jsem jako zešílel a tenhle salát přece není vůbec japonský. I kdybych napsal, že je v japonském stylu, zase se někdo postaví na zadní, že to teda ne. Je zvláštní, jak někteří kuchaři jsou tak urputní, že druhé posílají do pekel. No, tak jsem na cestě tam. Ale hlavu si z toho nedělám. Tenhle recept jsem si půjčil od Jessiky Price, což je šéfredaktorka časopisu EatingWell, ale složil jsem ho vlastně znova, protože verze Jessiky je snad jenom pro japonské roboty. No, to dost přeháním! Ale stejně, sorry Jessiko! Zkuste si ho namíchat sami: 2 střední okurky • 1/4 šálku rýžového octa • 1 lžičku cukru • 1/4 lžičky soli • 2 lžíce sezamových semínek. Řekl bych jen pro otrlé, stejně jako ve verzi, kterou už tu máme a kterou jsem zmiňoval, ale proti gustu, však to znáte. I reakce na recept Jessiky zněly veskrze, že v salátu je málo cukru. A bylo! Ovšem, je docela možné, že z toho receptu vypadla voda. To se v redakcích občas stává, že ujedete. Také jsem si to prožil. Takže se budeme pokoušet lepší salát než ten rurální a jenom s octem. Ale to je na vaření skvělé, že si můžete s ingrediencemi vlastně hrát. Byť jde vlastně jenom o salát.

Japonský okurkový salát | Zkouška chutí
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
I added sugar, but also water, rice vinegar is enough power! And I added salt and. And when it was all together, He came to the word sesame, that everything uncracked. Half of cucumbers make a salad for two, it's tuning dinner or lunch. But still you can prepare a little snack. This is a test sample for two, so you really only half the cucumber. When you multiply, Never forget to taste, otherwise you work out of hand.
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Japonský okurkový salát | Zkouška chutí
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
I added sugar, but also water, rice vinegar is enough power! And I added salt and. And when it was all together, He came to the word sesame, that everything uncracked. Half of cucumbers make a salad for two, it's tuning dinner or lunch. But still you can prepare a little snack. This is a test sample for two, so you really only half the cucumber. When you multiply, Never forget to taste, otherwise you work out of hand.
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Peel the cucumber peeler on a crosswalk and longitudinally přepůlíme.
    Okurku oloupeme na zebru
  2. Vykrojíme teaspoon of the seeds and cucumber slice across.
    Vyškrábneme semena
  3. Nakrájíme napříč
  4. mix vinegar, vodu, sugar and salt.
    Smícháme vodu s octem, cukrem a solí
  5. Promícháme
  6. Mix well and pour over sliced ​​cucumbers.
    Zalijeme
  7. Promícháme
  8. On dry skillet, fry sesame seeds, just right, nepražíme.
    Osmahneme sezam
  9. A still warm mix into salad.
    Dáme do salátu
  10. Let it sit for a while (possibly in the cold) and serve.
    Necháme stát
  11. Můžeme podávat
Tip:

certainly appreciate, this salad is a finer, fresher, It is furthermore water, absorbing power of rice vinegar. But if you want something rázpvitějšího, zkuste Japonský okurkový salát, version 1.
You can also look at the video, How to prepare salad:

Kuře na pánvi | Vše v jednom až na přílohu

Tahle jídla mě baví, protože u nic nenaděláte moc nádobí, takže ubývá práce. Máme tu opět kuřecí maso, tentokrát stehenní řízky. A uděláme s nimi krátký proces, nic dlouhého, široké, ale možná přece jen bystrozrakého.

Kuře na pánvi | Vše v jednom až na přílohu
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Stehenní řízky si nakrájíme tak na tři filety z každého. Rajčatový protlak se spojí s vývarem a chutěmi koření do chutné omáčky. A když k tomu přidáme strouhanku z nachos, je to prostě skvělé.
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
30 minutes
Kuře na pánvi | Vše v jednom až na přílohu
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Stehenní řízky si nakrájíme tak na tři filety z každého. Rajčatový protlak se spojí s vývarem a chutěmi koření do chutné omáčky. A když k tomu přidáme strouhanku z nachos, je to prostě skvělé.
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
30 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Smícháme vývar, protlak, pepper, oregano, sůl a česnek v misce. Dobře promícháme a dáme stranou.
    Smícháme omáčku
  2. Kuřecí maso nakrájíme na menší kousky, takové střední, jemně posolíme a opepříme. Dobře obalíme ve strouhance z nachos.
    Obalíme v nachos
  3. Rozehřejeme olej s kouskem másla na střední teplotu a lehce opečeme kuřecí maso. So 5 minutes each side.
    Lehce opečeme
  4. Pak přidáme směs s vývarem a houby a přivedeme k varu. Zakryjeme a dusíme na mírné teplotě asi 20 minutes.
    Přidáme vývar
  5. Přidáme houby
  6. Dáme vařit bramborové hranolky v osolené vodě. Nic z pytlíku, mám na to vychytávku, která z brambory hranolky vyrobí. Pokud něco podobného nemáte, jistě si poradíte s jinou podobou brambor.
    Vaříme brambory
  7. Vyjmeme maso a dáme ho stranou do tepla (obvykle talíř s masem přikryji velkou poklicí). Omáčku přivedeme k varu, přilijeme trochu horké vody a vaříme tak 5 minutes, aby se redukovala, tedy zhoustla.
    Omáčku provaříme
  8. Podáváme s vařeným bramborem, omáčku s houbami přelijeme přes kuřecí maso. A můžeme posypat nasekanou petrželkou.
    Podáváme s hranolky
Tip:

Strouhanka z nachos není nic jiného než rozemleté nachos. Jsou to kukuřičné chipsy, ochucené i neochucené. Nachos rozlámeme a rozdrtíme ve dlaních. Vše pak rozmixujeme – po všech pokusech s technikou, došlo na tyčový mixer. Poradil si s tím.