Kuřecí játra s červenými fazolemi a červenou cibulí | Bleskový nápad

Dumal jsem nad tím, What else can I cook quickly and easily. Leave work at the moment, when it is normally going to dinner in the kitchen is stressful. Ale vybudí to buňky šedé kůry mozkové. It began to grind and dinner, byť přece jen trošku pozdní se vydařila. Thanks to the shortened time.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
It's quick and simple really. A good too, jinak by se to na této stránce neobjevilo, to je fakt. Tat to také zkuste, bude spokojeni.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
It's quick and simple really. A good too, jinak by se to na této stránce neobjevilo, to je fakt. Tat to také zkuste, bude spokojeni.
Kuřecí játra s červenými fazolemi a červenou cibulí | Bleskový nápad
Need:
Units:
How do you:
  1. Očistíme játra, překrájíme na menší kousky, lightly salt and pepper. Nakrájíme červenou cibuli na půlměsíčky, green peppers lengthwise in half and cut across into thin strips.
  2. Boil the rice in slightly salted water with added cloves and bay leaf. (I cook rice in the bag, so the rice will spice, ale dá jí chuť.)
  3. In a wok heat oil and fry the chopped garlic ...
    Osmahneme česnek
  4. ...přidáme zázvor, chopped peppers and red onion. Resto about 3 minutes and add the liver. Ochutíme mletými vločkami chilli. Restujeme asi asi 8 minutes (podle síly vařiče), tak aby játra byla opečená.
    Přidáme cibuli a papriku
  5. Přidáme červené fazole. Toss. Zmírníme teplotu.
    Přidáme fazole
  6. Smícháme lžičku cukru, lžíci ústřicové omáčky, tablespoon rice vinegar and 100 ml of white wine.
    Smícháme zálivku
  7. Pour mixture liver with beans. Reduce heat and simmer.
    Zálivku přidáme do pánve
  8. Můžete ještě mírně dosolit, pepper and even add a bit of ground chilli flakes, podle chuti. Vaříme, aby se omáčka mírně redukovala, tak 5 minutes.
    Promícháme
  9. Podáváme s rýží, posypané nasekanou jarní cibulkou.
    Podáváme

Karbanátky se sýrem | Česnek a cibule nemohou chybět

Tohle je naprostá improvizace na téma jaký by také mohl být karbanátek. Úkol zněl jasně: využij, What do you have on hand.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Mleté maso je inspirativní a dají se s ním dělat divy, tak zkuste tenhle. Je to prostě dobré a bez reklamy.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Mleté maso je inspirativní a dají se s ním dělat divy, tak zkuste tenhle. Je to prostě dobré a bez reklamy.
Karbanátky se sýrem | Česnek a cibule nemohou chybět
Need:
Units:
How do you:
  1. Mleté maso smícháme s cibulí najemno nakrájenou, česnekem nasekaným nadrobno a vejcem. Prohněteme.
    Smícháme
  2. Dáme vařit brambory v osolené vodě.
    Dáme vařit brambory
  3. Přidáme k masové směsi hořčici a ještě strouhanku.
    Přidáme hořčici a strouhanku
  4. Opět promícháme, hněteme, nejlépe rukama, pak přidáme strouhaný sýr, salt, opepříme a opět prohněteme.
    Přidáme sýr a koření
  5. Na pánvi rozehřejeme dostatečnou vrstvu oleje, na kterém postupně opečeme karbanátky. Každý karbanátek tvarujeme lžící a posléze rukou namočenou ve studené vodě.
    Opečeme karbanátky
  6. Dáme vařit mléko.
  7. Karbanátky dáme na papírovou utěrku, uchováme v teple. Řeším to tak, že talířek s karbanátky překryji alobalem a přiklopím pokličkou.
  8. Do ještě horkých scezených brambor přidáme kousek másla a protřepeme, that butter be dissolved. Pak brambory rozmačkáme. Přidáme mléko a rozšleháme do kaše.
    Našleháme kaši
  9. Karbanátky podáváme s kaší politou máslem máslem, zdobené cibulkou.
    Podáváme

Okurkový salát s chilli | Žádný utrejch, but sweet-sour taste

Tak tu máme zase salát, cucumber. And that the previous ones could say quite a bit to sour, tak teď jdeme do sladka.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
No, nebude to žádný cumel, jenom s octem jsem střídmý. A protože si hraju, přidal jsem trochu chilli vloček.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
No, nebude to žádný cumel, jenom s octem jsem střídmý. A protože si hraju, přidal jsem trochu chilli vloček.
Okurkový salát s chilli | Žádný utrejch
Need:
Units:
How do you:
  1. Okurku oloupeme na zebru a nakrájíme na plátky.
    Okurku nakrájíme
  2. Nakrájenou okurku posypeme solí, promícháme a necháme 30 minut stát. Pak okurky mírným tlakem zbavíme tekutiny. Tu vylijeme.
    Osolíme a necháme stát
  3. V misce smícháme cukr, vodu, ocet, cibuli nakrájenou zprvu podélně na čtvrtiny a pak napříč na plátky. mix well, aby se cukr dobře rozpustil. Dochutíme pepřem a chilli.
    Nakrájíme cibuli
  4. Vše smícháme
  5. Okurky zalijeme nálevem, promícháme a necháme v chladu alespoň 1 hodinu.
    Zalijeme a necháme 1 hodinu v chladu
Tip:

Pokud váháte nad mírou "šálek", tak to není žádný hrnek nebo šálek na kávu, mám takovou plastovou uniformovanou odměrku s ryskami, kde šálek = 250 ml, 1/2 šálku pak 125 ml atd. Podoba odměrky bývá různá, míry ale sedí.

Odměrka na "šálek"
Odměrka na "šálek" – "cup".

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Impose

Impose

Impose

Čínský guláš | Brambory s mletým masem | Nezvyklá kombinace

To je nářez! Čínský guláš, dovedete si to představit? Alespoň tak se to jeví blogerce, která si říká Foodie Baker, což radši ani nebudu překládat. Je to Malajka, who grew up in Singapore and now probably move somewhere in Europe. And still refers to Chinese ancestors, cheerful company of one person. Ale zaujal mě právě ten čínský guláš. And if I tell you, že přílohou je rýže, vyvalíte oči jako já. Tak si to pěkně zrekonstruujeme.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
15 minutes
Původně jsem si řekl, že rýži z procesu vynechám, no přece, kdo by dával přílohu k příloze. Ale pak jsem podlehl zvědavosti. Takže povolávám i rýži.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
15 minutes
Původně jsem si řekl, že rýži z procesu vynechám, no přece, kdo by dával přílohu k příloze. Ale pak jsem podlehl zvědavosti. Takže povolávám i rýži.
Čínský guláš | Brambory s mletým masem | Nezvyklá kombinace
Need:
Units:
How do you:
  1. Smícháme mleté vepřové maso, světlou sójovou omáčku, řepkový olej, sezamový olej a bílý mletý pepř. aside the, necháme marinovat. Občas promícháme. Dáme si vařit rýži.
    Připravíme maso s marinádou
  2. Bramboru oloupeme a nakrájíme na silnější plátky. Rozehřejeme dostatečnou vrstvu oleje a v něm opečeme bramborové plátky do zlatava. Brambory smažíme v jedné vrstvě, takže klidně smažíme další várku, podle potřeby. Ale určitě vyjdete s jednou várkou. Olej pak slijeme.
    Bramborové plátky osmažíme
  3. Na pánev dáme 1 until 2 lžíce oleje, rozehřejeme a přidáme česnek. Jakmile se rozvine jeho chuť přidáme mleté maso, promícháme a z masa vytvoříme placku. Smažíme asi 5 minutes on low heat, pak placku rozbijeme vařečkou nebo lžící a vaříme, dokud není růžové.
    Osmahneme česnek
  4. Vytvoříme masovou placku
  5. Přidáme bramborové plátky, tmavou sójovou omáčku a vodu. Přivedeme k varu, zakryjeme a dusíme tak asi 8 minutes, dokud nejsou brambory měkké a omáčka mírně nezhoustne. Pokud je příliš hustá, přilijte trochu vody.
    K masu přidáme brambory
  6. Hotovo
  7. Podáváme třeba i zdobené nakrájenou jarní cibulkou a s rýží. Bude vám to připadat zvláštní, ale jde to dohromady.
    Podáváme
  8. Podáváme zdobené jarní cibulkou