Syrečkové burgers,,cs,Just for somebody probably,,cs | Jen pro někoho nejspíš

Hokus pokus, proč si nepohrát. This time I have sought, že olomoucké tvarůžky zapracuji do karbanátků. A uvidíme, co to udělá. Můžete je servírovat s hranolky, potatoes, třeba i dalamánkem či toastovým chlebem. A s dipem podle chuti, hořčicí nebo kečupem. A jsou fakt dobré jako sendvič – s kouskem salátu, rajčetem a kečupem.

Syrečkové karbanátky jako sendvič
Syrečkové karbanátky jako sendvič

Syrečkové burgers,,cs,Just for somebody probably,,cs | Jen pro někoho
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Zvláštní chuť dodají nejenom syrečky, ale i harissa a bílé víno. Vlastně to vzniklo tak, že jsem se musel rozhodnout, zda pořídím mléko (a litr je moc, nevydrží, because so many do not use milk,,cs,or try meat mixture to deliver suppleness something else,,cs,A & nbsp; what about wine,,cs,ground beef,,cs,- on breadcrumbs,,cs,- Roast,,cs,On the TOASTER Toast the bread loaves,,cs,We are broken up into pieces and & nbsp; to Blend bread crumbs,,cs,Then add the & nbsp; and & nbsp osolenému; opepřenému meat,,cs,Add the onion nadrobnonakrájenou,,cs,if you prefer less spicy,,cs,Save,,cs,let even one teaspoon,,cs,syrečkové burgers and P1030261,,cs,Add finely chopped Olomouc cheese,,cs,syrečkové meatballs b P1030262,,cs,To the mixture and pour wine & nbsp; prepare meat mass,,cs) nebo zkusím masité směsi dodat vláčnost něčím jiným. A co třeba vínem?
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
Syrečkové burgers,,cs,Just for somebody probably,,cs | Jen pro někoho
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Zvláštní chuť dodají nejenom syrečky, ale i harissa a bílé víno. Vlastně to vzniklo tak, že jsem se musel rozhodnout, zda pořídím mléko (a litr je moc, nevydrží, because so many do not use milk,,cs,or try meat mixture to deliver suppleness something else,,cs,A & nbsp; what about wine,,cs,ground beef,,cs,- on breadcrumbs,,cs,- Roast,,cs,On the TOASTER Toast the bread loaves,,cs,We are broken up into pieces and & nbsp; to Blend bread crumbs,,cs,Then add the & nbsp; and & nbsp osolenému; opepřenému meat,,cs,Add the onion nadrobnonakrájenou,,cs,if you prefer less spicy,,cs,Save,,cs,let even one teaspoon,,cs,syrečkové burgers and P1030261,,cs,Add finely chopped Olomouc cheese,,cs,syrečkové meatballs b P1030262,,cs,To the mixture and pour wine & nbsp; prepare meat mass,,cs) nebo zkusím masité směsi dodat vláčnost něčím jiným. A co třeba vínem?
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
20 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Na toastovači si opečeme toastové chleby, rozlámeme je na kousky a rozmixujeme na strouhanku. Tu přidáme k osolenému a opepřenému masu. Přidáme nadrobnonakrájenou cibuli. Přidáme harissu (pokud máte raději méně pikantní, šetřete, dejte třeba jen jednu lžičku), egg.
    Připravíme směs s masem
  2. Přidáme nadrobno nakrájené olomoucké tvarůžky.
    Přidáme nadrobno nakrájené olomoucké tvarůžky
  3. Do směsi přilijeme víno a vypracujeme masovou hmotu.
    Vypracujeme masovou hmotu
  4. Smažíme na směsi oleje a másla.
    Smažíme na směsi oleje a másla
  5. Opékáme na obou stranách.
    Opékáme na obou stranách
  6. served. Můžet přidat jakýkoli dip, hořčici, a coby přílohu zvolit hranolky, máslem potřené brambory nebo dalamánek.
    Podáváme
  7. Můžeme podávat jako sendič s kečupem, rajčetem a salátem.
    Můžeme podávat jako sendič s kečupem, rajčetem a salátem
Díky za návštěvu, dobrou chuť!

Dry chicken drumsticks,,cs,As the wings - variation,,cs | Jako křídla – variace

So we have a recipe,,cs,how to prepare chicken,,cs,Wings without oil,,cs,The same can we do with & nbsp; sticks,,cs,Thus, lower thighs,,cs,Drumsticks can serve to & nbsp; chilli sauce and & nbsp; bagels,,cs,Sticks gently coat in & nbsp; seasoned flour & nbsp; bake,,cs,You can choose spices to taste,,cs,Sash & nbsp; a similar recipe are & nbsp; Cajun blends,,cs,This time the game is ordinary grilling spices,,cs,- and brother,,cs,- to taste,,cs,rinse the sticks,,sk,We pat dry, wrap well in & nbsp; flour,,cs,we've blended with & nbsp; barbecue spices and & nbsp; salt,,cs, jak připravit kuřecí křídla bez oleje. Totéž vlastně můžeme udělat s paličkami, tedy spodními stehýnky.

Paličky můžeme servírovat s chilli omáčkou a dalamánkem
Paličky můžeme servírovat s chilli omáčkou a dalamánkem

Impose

Dry chicken drumsticks,,cs,As the wings - variation,,cs | Jako křídla – variace
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Paličky jemně obalíme v okořeněné mouce a pečeme. That's all. Můžete si zvolit koření podle chuti. Křídla v podobném receptu jsou s cajunskou směsí, tentokrát je ve hře obyčejné grilovací koření.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
60 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
60 minutes
Dry chicken drumsticks,,cs,As the wings - variation,,cs | Jako křídla – variace
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Paličky jemně obalíme v okořeněné mouce a pečeme. That's all. Můžete si zvolit koření podle chuti. Křídla v podobném receptu jsou s cajunskou směsí, tentokrát je ve hře obyčejné grilovací koření.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
60 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
60 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Paličky opláchneme, osušíme obalíme dobře v mouce, we mingled with barbecue spices and salt,,cs,Gently when removed from the mixture oklepneme,,cs,Spread on baking paper and place in oven preheated to,,cs,C slowly bake for about,,cs,Proved to give me the plate one more pan with water,,cs,The oven will create a better climate,,cs,Serve with dressing,,cs,It has the right sharpness and great taste,,cs. Jemně při vyjmutí ze směsi oklepneme.
    Obalíme v mouce
  2. Rozložíme na pečicí papír a dáme do trouby předehřáté na 200 °C pozvolna péct asi tak 60 minutes. Osvědčilo se mi dát pod plech ještě jeden pekáček s vodou. V troubě se vytvoří lepší klima. Pohled do trouby vypadá trochu strašidelně, ale to jenom proto, že jsem nepustil světlo dovnitř. Takže se nenechte odradit fotkou.
    Dáme do trouby
  3. V polovině pečení paličky otočíme. Pokud se na nich ještě objevuje moučný obal, stačí jemně orosit vodou.
    Otočíme
  4. Finished. Můžeme podávat.
    Hotovo
  5. Podáváme s dresinkem, or farmer must dip,,cs,I love sweet chilli sauce for chicken,,cs,It has the right sharpness and & nbsp; great taste,,cs,As a supplement may be necessary dalamánek,,cs,bread or toast,,cs,P1030215,,zh-CN,P1030233,,zh-CN. Miluji sladkou chilli omáčku na kuře. Má správnou ostrost a skvělou chuť. Jako příloha může být třeba dalamánek, chléb nebo toast.
    Podáváme s farmářským dresinkem
  6. Podáváme s chilli omáčkou
Díky za návštěvu, dobrou chuť!

Gentle chicken with & nbsp; pasta,,cs,A little bit of Italy,,cs | Tak trochu Itálie

Dobrá, this food will also have a lot of variation,,cs,whether you choose to just place the onion and garlic & nbsp; or just leek,,cs,You can also touch & nbsp; after & nbsp; other than fungi are mushrooms,,cs,It's just such a puzzle,,cs,Certainly in twenty minutes you can serve lunch or & nbsp; dinner,,cs,This thing can handle any,,cs,it's not rocket science,,cs,Why it's a little bit of Italy,,cs,by color,,cs,red & nbsp; white,,cs,& Nbsp; due to the presence of the cheese of Italian type,,cs,white Vima,,cs,or similar cheese,,cs,cappelletti pasta,,cs,Cut chicken into strips or small pieces,,cs,salt and & nbsp; & nbsp wrap; flour,,cs. Depends on you, zda místo cibule zvolíte jenom česnek a nebo jenom pórek. Můžete sáhnout i po jiných houbách než jsou žampiony. Je to prostě taková skládačka, how else.

Gentle chicken with pasta,cs | Tak trochu Itálie
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Určitě do dvaceti minut můžete podávat oběd či večeři. Tuhle záležitost zvládne každý, není to žádná věda. Zkuste to, ochutnejte. Proč je to trochu Itálie? So, podle barev, zelená, červená a bílá. A kvůli přítomnosti sýra italského typu.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Gentle chicken with pasta,cs | Tak trochu Itálie
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Určitě do dvaceti minut můžete podávat oběd či večeři. Tuhle záležitost zvládne každý, není to žádná věda. Zkuste to, ochutnejte. Proč je to trochu Itálie? So, podle barev, zelená, červená a bílá. A kvůli přítomnosti sýra italského typu.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
20 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Kuřecí maso nakrájíme na proužky nebo menší kousky. Opepříme, osolíme a obalíme v mouce. Just put the flour in a bowl,,cs,happen pieces of meat and & nbsp; protřást,,cs,Flour adheres to each piece,,cs,Heat the oil and & nbsp; pieces of roast meat,,cs,fine chicken and P1030173,,cs,In the same pan toss a piece of butter,,cs,We'll have to boil water for pasta,,cs,salt & nbsp; and then boil the pasta al dente,,cs,fine chicken b P1030174,,cs,Then add to the crescents chopped white onion,,cs,fine chicken c P1030175,,cs,Even well pepper & nbsp; Mix,,cs,fine chicken d P1030178,,cs,fine chicken e P1030180,,cs,fine chicken f P1030182,,cs,minut a přilijeme smetanu,,en,fine chicken g P1030183,,cs,Add the grated cheese,,cs,Parmesan or similar,,cs, přihodit kousky masa a protřást. Mouka ulpí na každém kousku. Rozehřejeme olej a masové kousky opečeme. Dozlatova, takže asi 8 minutes. Maso dáme stranou.
    Kuřecí kousky opečeme
  2. Do stejné pánve vhodíme kousek másla. Dáme si vařit vodu na těstoviny, osolíme a pak uvaříme těstoviny al dente.
    Rozehřejeme máslo
  3. Pak přidáme na půlměsíčky nakrájenou bílou cibuli. Orestujeme tak 2 minuty, to onions vitrified.
    Orestujeme cibuli
  4. Add the sliced ​​mushrooms. Ještě dobře opepříme a promícháme.
    Přidáme žampiony
  5. Přilijeme vývar, podle potřeby.
    Přilijeme vývar
  6. Přilijeme víno.
    Přidáme víno
  7. cook and 5 minut a přilijeme smetanu.
    Zalijeme smetanou
  8. Přidáme strouhaný sýr, parmezán nebo podobný.
    Přidáme strouhaný sýr
  9. Vmícháme uvařené těstoviny cappelletti.
    Vmícháme uvařené těstoviny
  10. Vrátíme maso do pánve
    Vrátíme maso do pánve
  11. Dobře promícháme a chvilku prohřejeme, to make everything good linking.
    Provaříme
  12. Podáváme ozdobené dílky rajčete, můžete ještě opepřit a jemně posypat strouhaným sýrem.
    Jemné kuře podáváme s rajčetem
Díky za návštěvu, dobrou chuť!

Fazolačka s & nbsp; klobásou,,uz,Soup as wine,,cs,Again, I am sticking my head in the noose,,cs,I got on one site coud for Sicilian chicken,,cs,which was not Sicilian,,cs,so you can find under the name,,cs,But I will not rest,,cs,I'll keep looking around for & nbsp; recipes,,cs,that interest me,,cs,and & nbsp; will also & nbsp; you,,cs,I promise that some experience,,cs,Whether in & nbsp; the kitchen alone or with & nbsp; plates,,cs,We're going to Basque Country,,sk,Actually, I was inspired by a recipe in & nbsp; New York Times,,cs,quite specific,,cs,after & nbsp; cross-searching I came across a somewhat simpler recipes,,cs,more or less faced a sophisticated affair,,cs | Polévka jako víno

Už tu jednu takovou máme, ale je se sekanými rajčaty. Tentokrát se bez nich obejdeme. Pro případ, že někdo u stolu polévku s rajčaty nechce.

Fazolačka s klobásou | Polévka jako víno
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Je to lehoučké, and tasty,,sk,because the pepper is sausage,,cs,And because it is the fat,,cs,he subsequently baked sausages at barbecues,,cs,Add the chopped onion to the crescents and restujeme dosklovata,,cs,Add the chopped carrot on půlkolečka and finely sliced ​​across stalk celery,,cs,Mix a little restujeme,,cs,We pour a little broth and simmer,,cs. Polévka má paprikovou chuť, protože ta paprika je v klobáse. A protože je v ní také tuk, už jiný nepoužíváme, on se při opékání klobásy vypeče.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
30 minutes
Fazolačka s klobásou | Polévka jako víno
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Je to lehoučké, and tasty,,sk,because the pepper is sausage,,cs,And because it is the fat,,cs,he subsequently baked sausages at barbecues,,cs,Add the chopped onion to the crescents and restujeme dosklovata,,cs,Add the chopped carrot on půlkolečka and finely sliced ​​across stalk celery,,cs,Mix a little restujeme,,cs,We pour a little broth and simmer,,cs. Polévka má paprikovou chuť, protože ta paprika je v klobáse. A protože je v ní také tuk, už jiný nepoužíváme, on se při opékání klobásy vypeče.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
30 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Opečeme klobásu nasucho, pustí dostatek tuku, přidáme na půlměsíčky nakrájenou cibuli a restujeme dosklovata.
    Opečeme klobásu, přidáme cibuli
  2. Přidáme asi polovinu palice čerstvého česneku, pokrájený.
    Přidáme česnek
  3. Přidáme na půlkolečka nakrájenou mrkev a nadrobno napříč nakrájený stonek řapíkatého celeru. Promícháme a chvilku restujeme.
    Přidáme zeleninu
  4. Promícháme
  5. Zalijeme trochou vývaru a povaříme.
    Zalijeme trochou vývaru a povaříme
  6. Přidáme koření. Toss, zakryjeme a dusíme tak 5 minutes. Potom doplníme vývarem.
    Přidáme koření
  7. Přidáme scezené fazole
  8. Dolijeme horkou vodou.
    Dolijeme horkou vodou
  9. Dolijeme
  10. served.
    Podáváme
Díky za návštěvu, dobrou chuť!

Basque chicken after & nbsp; Czech Republic,,cs,Journey to taste,,sk | Cesta za chutí

Zase strkám hlavu do oprátky. Už jsem na jednom webu dostal čoud za sicilské kuře, které nebylo sicilské, takže ho najdete pod jménem creamy chicken,cs. Ale nedám si pokoj. Budu se dál rozhlížet po receptech, které mě zajímají, a jistě i vás, které mi slibují nějaký zážitek. Ať už v kuchyni samotné nebo u talíře. Jedeme do Baskicka! Vlastně mě inspiroval recept v New York Times, docela specifický, po křížovém hledání jsem narazil na recepty poněkud jednodušší, nebo spíš méně se tvářící jako sofistikovaná záležitost. A & nbsp; equally promising good food,,cs,The & nbsp; first recipe are deployed chili peppers,,cs,I am now in the & nbsp; kitchen banned,,cs,apparently too sharp,,cs,I respect,,cs,but & nbsp; quite heavy heart,,cs,But we get by with & nbsp; traditional peppers,,cs,It can not be a mistake,,cs,yet,,cs,Originally I had the intention to make chicken perkelt,,cs,but I did,,cs,also good,,cs,so the move,,cs,A & nbsp; the choice was to get something like perkelt,,cs,but little else,,cs,bouquet garni,,fr,Chop the onion on půlkolečka,,cs,peppers into strips,,cs,chop the garlic,,sk,We wash the thighs and & nbsp; pat dry,,cs. V prvním receptu jsou nasazeny chilli papričky, ty mám nyní v kuchyni zakázané, prý moc ostré. No, respektuji, ale s docela těžkým srdcem. Ale tak si vystačíme s tradičními paprikami. To nemůže mít chybu, přece.

Basque chicken Czech style,,cs,Fazolačka s klobásou,,uz | Cesta za chutí
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Původně jsem měl záměr udělat kuřecí perkelt, ale to už jsem dělal (také dobrý), tak se posuneme. A choice was to get something like perkelt,,cs,Thighs we wash and dry,,cs,In hot vegetable oil fry salted and spiced chicken thighs,,cs,On each side so sure,,cs,Fried leg aside and let oil pour away,,sk,Add the chopped garlic and pepper slightly,,cs,After a while, add the chopped tomatoes,,cs,Cover and simmer on low heat for about,,cs,Add the spices and stir,,cs,We served with potatoes,,cs,Basque cuisine supposedly one of the best kept secrets of European cuisine,,cs, jenže trochu jinak.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
60 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
60 minutes
Basque chicken Czech style,,cs,Fazolačka s klobásou,,uz | Cesta za chutí
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Původně jsem měl záměr udělat kuřecí perkelt, ale to už jsem dělal (také dobrý), tak se posuneme. A choice was to get something like perkelt,,cs,Thighs we wash and dry,,cs,In hot vegetable oil fry salted and spiced chicken thighs,,cs,On each side so sure,,cs,Fried leg aside and let oil pour away,,sk,Add the chopped garlic and pepper slightly,,cs,After a while, add the chopped tomatoes,,cs,Cover and simmer on low heat for about,,cs,Add the spices and stir,,cs,We served with potatoes,,cs,Basque cuisine supposedly one of the best kept secrets of European cuisine,,cs, jenže trochu jinak.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
60 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
60 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Nakrájíme cibuli na půlkolečka, papriky na proužky, nasekáme česnek. Stehna omyjeme a osušíme.
  2. Na rozpáleném rostlinném oleji opečeme osolená a opepřená kuřecí stehna. Z každé strany určitě tak 5 minutes. Opečená stehna dáme stranou a olej vylijeme.
    Opečeme stehna
  3. Do pánve dáme olivový olej. Osmahneme cibuli, až zesklovatí, přidáme nasekaný česnek a mírně opepříme.
    Orestujeme cibuli s česnekem
  4. Po chvilce přidáme nakrájená rajčata.
    Přidáme nakrájená rajčata
  5. Zakryjeme a dusíme na mírném ohni asi 20 minutes.
    Podusíme
  6. Přidáme nakrájené papriky, promícháme.
    Přidáme papriky
  7. Přilijeme víno.
    Zalijeme vínem
  8. Přidáme koření a promícháme.
    Přidáme koření
  9. Back into the pan roasted thigh,,cs,Basque chicken j P1030127,,sk,Basque chicken to P1030128,,sk,Basque chicken,,sk,P1030136,,zh-CN,We can be used with & nbsp; potatoes,,cs,P1030148,,zh-CN,So I frisked resources available to public,,cs,Basque cuisine is said to belong to the & nbsp; the best kept secret of European gastronomy,,cs,Hard nation takes the best of Spanish love for & nbsp; seafood and & nbsp; French sophistication,,cs,to create original compositions rich in flavor and & nbsp; ideas,,cs,The Basques like to combine donations Atlantic & nbsp; peppers,,cs,Potatoes and & nbsp; tomatoes,,cs.
    Přidáme stehna
  10. Zakryjeme a dusíme asi 35 minutes.
    Podusíme
  11. Podáváme s rýží.
    Podáváme s rýží
  12. Můžeme podávát s bramborem.
    Můžeme podávat i s bramborem
Tip:

Tak jsem si prošacoval zdroje veřejné dostupné:
Baskická kuchyně prý patří k nejlépe střeženým tajemstvím evropské gastronomie. Hard nation takes the best of Spanish love of seafood and French sophistication,,cs,to create original compositions full of tastes and ideas,,cs,The Basques like to combine the gifts of the Atlantic with peppers,,cs,potatoes and tomatoes,,cs,but i just love working with lamb or pork,,cs,that can transform especially irresistible ham,,cs,Sausages and other kinds of sausages,,cs,Headed to some local travel agencies for culinary art,,cs,which gave rise to the famous Basque nouvelle cuisine and where the largest concentrations of restaurants with a Michelin star in the world,,cs, aby vytvářel originální kompozice plné chutí a nápadů. Baskové rádi kombinují dary Atlantiku s paprikami, bramborami a rajčaty, ale stejně rádi pracují i s jehněčím či vepřovým masem, které dokáží přeměnit zejména v neodolatelnou šunku, klobásky a další druhy uzenin. Míří se i některé cestovky za místním kulinářským uměním, takže teď už vím, že San Sebastiano, je prý rodiště kulinářské revoluce, která dala vznik známé baskické nouvelle cuisine a kde je největší koncetrace restaurací s michelinskou hvězdičkou na světě. They have the first gastronomic university,,cs,Oh and Web,,cs,that carries elements of gastronomy today associated with authenticity chefs,,cs,who have transformed without loss of identity in gastronomy with fantasy,,cs,imagination and simple elegance,,cs,Valley food processing beef and pork,,cs,milk and cheese and dishes,,cs,which prepares excellent seafood dishes and which is characterized by its uniqueness,,cs,Traditional gastromie this region is extremely popular and is among her example,,cs,ratatouille Bilbao,,es,and tuna in tomato sauce,,cs: Basque Culinary Center. Jo a z webu španělských receptů I take the whole straight passage,,cs,Basque cuisine is often called innovation kitchen or kitchen author,,cs,that & nbsp; bears elements of gastronomy today associated with & nbsp; authenticity chefs,,cs,who have transformed without losing the identity of & nbsp; & nbsp gastronomy, fantasy,,cs,imagination and & nbsp; simple elegance,,cs,We can find mountain cuisine serving venison,,cs,Valley food processing beef and & nbsp; pork,,cs,Milk and & nbsp; & nbsp and cheese; kitchen,,cs,which is preparing great dishes from & nbsp; seafood and & nbsp; which is characterized by its uniqueness,,cs: Baskická kuchyně je často nazývána kuchyní inovace nebo kuchyní autora, což znamená, že v sobě nese prvky gastronomie dnešní doby spjaté s autentičností mistrů kuchařů, kteří ji přetvořili bez ztráty identity v gastronomii s fantasií, představivostí a jednoduchou elegancí. Najdeme zde horskou kuchyni připravující pokrmy ze zvěřiny, kuchyni údolí zpracovávající hovězí a vepřové maso, mléko a sýry a kuchyni, jež připravuje skvělé pokrmy z darů moře a která je charakterizována svou jedinečností. Tradiční gastromie tohoto regionu je mimořádně populární a patří mezi ní např. "pipperada", což je baskická zeleninová směs nebo skvělá smažená zelenina - "pisto a la bilbaína". Určitě také nesmí chybět ančovičky, které se nejčastěji smaží - "anchoas fritas" a tuňák v rajčatové omáčce - "bonito con tomate". Lahůdkou, which are worth trying are then trotters sauce -,,cs,pork trotters vizcaína,,es,or pears in red wine -,,cs "manitas de cerdo a la vizcaína". Tradičním dezertem je "pastel vasco", neboli baskický dort, a nebo hrušky na červeném víně – "peras al vino tinto".

Díky za návštěvu, dobrou chuť!