Rabbit roasted on cabbage with potatoes,cs

Tak mě to stálo chvíli přemýšlení, že když už jsem zahlédl králíka v regálem dostal jsem na něj chuť. Už tu jednoho mám, vlastně dva, tak proč nepřidat dalšího?! Už umíme péct na zelí kuře v několika variantách, proč to nezkusit s králíkem?

Rabbit roasted on cabbage with potatoes,cs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Pečený králík mě provázel v dětství, je to taková milá vzpomínka. Tak šup s ním do pekáče, ať se můžu olizovat zase až za ušima. Jednoduchý recept, jenom to chce svůj čas. Ale stojí to za to si počkat.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
120 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
120 minutes
Rabbit roasted on cabbage with potatoes,cs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Pečený králík mě provázel v dětství, je to taková milá vzpomínka. Tak šup s ním do pekáče, ať se můžu olizovat zase až za ušima. Jednoduchý recept, jenom to chce svůj čas. Ale stojí to za to si počkat.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
120 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
120 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Brambory oloupeme a nakrájíme na čtvrtky.
    Brambory nakrájíme
  2. Nakrájíme část slaniny, tak asi polovinu.
    Nakrájíme část slaniny
  3. Část nakrájené slaniny dome do pekáčku.
    Dáme do pekáče
  4. Nakrájíme cibule nadrobno.
    Nakrájíme cibule
  5. Na slaninu do pekáčku přidáme cibuli a zelí. Dobře rozprostřeme.
    Přidáme zelí a cibuli
  6. Do lůžka ze zelí položíme králičí stehna.
    Přidáme králíka
  7. Kolem masa rozložíme brambory a plátky bůčku.
    Přidáme brambory
  8. Opepříme a osolíme.
    Opepříme
  9. Na maso a brambory s bůčkem ještě rozložíme zbývající anglickou slaninu. Můžeme zalít trochou vody.
    Položíme slaninu
  10. Zakryjeme a dáme do trouby předehřáté na 180 °C péct. Bake 90 minutes.
    Zakryjeme
  11. Odkryjeme, králíka uvolníme, aby bylo mase na vrchu a dáme znovu do trouby již odkryté na 30 minutes.
    Pečeme
  12. at last 10 minut zvýšíme teplotu tak na 220 °C, aby maso dostalo barvu.
    Pečeme
  13. served.
    Podáváme
Tip:

A MÁME TADY ZÁHADU:
No celá záležitost mě přišla na 1000 crowns, ale musíte brát v potaz, že jsem si cestou ještě koupil fungl nový pekáč v Orionu.
Pekáč Grande Orion
Prodejce (výrobce) uvádí na webu:
Pekáč odlévaný masivní s uchy a s velmi kvalitním nepřilnavým povrchem PFLUON GRANIT, na kterém připravíte výborné pečeně, omáčky, zapečenou zeleninu... Materiál: hliník s vynikajícím nepřilnavým povrchem PFLUON GRANIT a s profilovaným dnem, skleněná poklice s otvorem pro únik přebytečné páry. Doporučujeme použití kuchyňské chňapky. Rozměry: 35x22,5x8/12 cm. Vhodný na všechny typy spotřebičů včetně indukce. Při použití v troubě poklice max. do 200 °C. ALE na krabici uvádí, že s poklicí se do trouby můžeme odvážit při maximální teplototě 180 °C. No, babo raď, je to ve hvězdách, asi někde v souhvězdí Orion.

Chicken by Maggie,,cs,Chinese inspiration,,cs | Čínská inspirace

So here we are again inspired Maggie,,cs,dedicated to Chinese cuisine, and & nbsp; how could not,,cs,if it comes from Beijing,,cs,She lives in Austin,,,cs,cooking,,cs,travels the & nbsp; world,,cs,Recpet Maggie course I do by myself,,cs,so it will be such a Czech Chinese cuisine,,cs,nothing pejorative,,cs,Maggie uses rice wine,,cs,Well I reached for & nbsp; rizlinku,,cs,She's a little jiná čína,,cs,But no wilderness,,cs,If the & nbsp; Czech kitchen china belongs to the & nbsp; quick meals,,cs,then this is also easy,,cs,but still a long affair,,cs,or slower,,cs,But surely it's worth trying,,cs, věnuje se čínské kuchyni a jak by ne, když pochází z Pekingu. Teď žije v americkém Austinu, vaří, cestuje po světě. Thank the. Recpet Maggie si samozřejmě udělám podle sebe, takže to bude taková česká čínská kuchyně. Nic pejorativního, prosím. Maggie používá rýžové víno, no sáhl jsem po rizlinku, ona je to trochu jiná čína. Ale žádná divočina.

Chicken by Maggie,,cs,Chinese inspiration,,cs | Čínská inspirace
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Jestliže se v české kuchyni čína řadí k rychlým jídlům, pak tohle je také snadná, ale přece jen delší záležitost. Nebo pomalejší, jak chcete. Ale určitě to stojí za vyzkoušení.
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
Cook Time
90 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
Cook Time
90 minutes
Chicken by Maggie,,cs,Chinese inspiration,,cs | Čínská inspirace
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Jestliže se v české kuchyni čína řadí k rychlým jídlům, pak tohle je také snadná, ale přece jen delší záležitost. Nebo pomalejší, jak chcete. Ale určitě to stojí za vyzkoušení.
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
Cook Time
90 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
Cook Time
90 minutes
How do you:
  1. Namočíme jidášovo ucho, potřebuje tak 30 minutes.
    Namočíme jidášovo ucho
  2. Připravíme si kuřecí horní stehna.
    Připravíme kuře
  3. Zalijeme vodou, aby bylo maso ponořené.
    Zalijeme vodou
  4. Přidáme řapíkatý celer a celou cibuli.
    Přidáme zeleninu
  5. Přivedeme k varu, snížíme teplotu a necháme probublávat. Průběžně odebíráme pěnu z povrchu. Vlastně vaříme cosi jako vývar, ale chybí tam koření, které k vývaru patří. Without that now dispense,,cs,Chinese chicken d P1050360,,cs,Put chicken thighs into the wok and & nbsp; pour broth,,cs,from which we removed and celery & nbsp; onions,,cs,We do not need vegetables,,cs,and throw it,,cs,Chicken Chinese e P1050363,,cs,Add the ginger and nastouhaný & nbsp; anise,,cs,then more wine,,cs,Next time try Sake,,cs,but now it's rizlink,,cs,Chinese chicken f P1050366,,cs,Cook for a minute and & nbsp; then cover and & nbsp; simmer for about,,cs,Chinese Chicken g P1050368,,cs,add mushrooms,,cs,jidáčovo ear cut them,,sk,mushrooms are sliced,,cs,Pour both soy sauce,,cs,add a little sugar and & nbsp; salt,,cs. Vaříme 30 minutes.
    Odebíráme pěnu
  6. Kuřecí stehna dáme do woku a zalijeme vývarem, ze kterého jsme odstranili celer i cibuli. Zeleninu už nepotřebujeme, tak ji vyhodíme.
    Kuřecí stehna dáme do woku a zalijeme vývarem
  7. Přidáme nastouhaný zázvor a anýz, pak ještě víno. Příště vyzkouším saké, ale teď je to rizlink.
    Přidáme víno
  8. Přivedeme k varu. Chvilku povaříme a pak zakryjeme a dusíme asi 20 minutes.
    Zakryjeme a dusíme
  9. Přidáme houby, jidáčovo ucho pokrájíme, žampiony jsou na plátky. Přilijeme obě sojové omáčky, přidáme trochu cukru a osolíme.
    Přidáme houby a omáčky
  10. Přidáme jarní cibulku, tak vcelku, můžeme překrojit. Přivedeme k varu a zakryjeme. Na mírném ohni dusíme dalších 30 minutes.
    Přidáme jarní cibulku
  11. Podáváme s rýží, zdobené nasekanou jarní cibulkou.
    Podáváme s rýží

Dutch steak,,cs,Prague variant,,cs | Pražská varianta 2

Dutch steak was there,,cs,see progress,,cs,But somehow I felt sorry šoupnout second variant as additional photos to & nbsp; the first,,,cs,So this option elevating them to the status of a separate item in the & nbsp; recipes,,cs,It clicking through to the next recipe I will forgive,,cs,Probably the steak preparing the & nbsp; other versions,,cs,because it is & nbsp; very variable food,,cs,That's the way it's supposed to be,,cs,that when you order a meal in & nbsp; restaurant,,cs,so help him again under the same name as well prepared,,cs,But sometimes you have at & nbsp; compose your own variation order,,cs,Someone wants to rice as a side dish,,cs, postup najdete tady. Ale tak nějak mi bylo líto šoupnout druhou variantu jako doplňující foto k té první. Takže tuto variantu povyšuji do stavu samostatné položky v receptech. To prokliknutí na další recept mi jistě odpustíte.

Dutch steak,,cs,Prague variant,,cs | Pražská varianta 2
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Nejspíš tento řízek připravujete v jiných variantách, protože jde o velice variabilní jídlo. Tak to má být. Clearly, že když si objednáte jídlo v restauraci, tak vám ho příště pod stejným názvem připraví stejně. Ale někdy si už při objednávce skládáte vlastní variantu. Někdo chce jako přílohu rýži, someone pasta,,cs,potatoes and other & nbsp; next fries,,cs,Well, I'm talking in general,,cs,I & nbsp; when the chips would & nbsp; Dutch steak certainly also saddles,,cs,As a side dish, you can also select & nbsp; boiled potatoes,,cs,cooked with & nbsp; & nbsp and cumin; salted,,cs,then toasted with butter & nbsp; a little oil and & nbsp; peppered,,cs,When & nbsp; eat add tartar sauce and & nbsp; must be a Vietnamese salad,,cs,you have great food,,cs,Dutch,,sk,P1050348,,cy, jiný brambor a další hranolky. No teď mluvím obecně. I když hranolky by k holandskému řízku jistě také sedly.
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Dutch steak,,cs,Prague variant,,cs | Pražská varianta 2
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Nejspíš tento řízek připravujete v jiných variantách, protože jde o velice variabilní jídlo. Tak to má být. Clearly, že když si objednáte jídlo v restauraci, tak vám ho příště pod stejným názvem připraví stejně. Ale někdy si už při objednávce skládáte vlastní variantu. Někdo chce jako přílohu rýži, someone pasta,,cs,potatoes and other & nbsp; next fries,,cs,Well, I'm talking in general,,cs,I & nbsp; when the chips would & nbsp; Dutch steak certainly also saddles,,cs,As a side dish, you can also select & nbsp; boiled potatoes,,cs,cooked with & nbsp; & nbsp and cumin; salted,,cs,then toasted with butter & nbsp; a little oil and & nbsp; peppered,,cs,When & nbsp; eat add tartar sauce and & nbsp; must be a Vietnamese salad,,cs,you have great food,,cs,Dutch,,sk,P1050348,,cy, jiný brambor a další hranolky. No teď mluvím obecně. I když hranolky by k holandskému řízku jistě také sedly.
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Cook Time
15 minutes
How do you:
  1. Jako přílohu můžete zvolit i vařené brambory (vařené s kmínem a osolené), následně opečené na másle s trochou oleje a opepřené. Když k jídlu přidáte tatarku a třeba vietnamský salát, máte skvělé jídlo.
    Holandský řízek s bramborem a vietnamským salátem

Bugatini with sausage and peppers,sk | Varianta místo špaget

I came across an interesting pasta,,cs,They are bugatini,,cs,Just like macaroni,,cs,But it's not macaroni,,cs,They are hollow spaghetti,,cs,But it's not spaghetti,,cs,It is worth trying,,cs,one wisdom,,cs,through the hole in the middle bucatini you expect exceptional taste treat,,cs,The sauce gets into cavities bucatini namely during the preparation,,cs,They are so excellent in & nbsp; lightweight combination with & nbsp; any sauce,,cs,pasta bugatini,,cs,sausages,,cs,rather softer,,cs,bucatini c P1050211,,en,Cook pasta & nbsp; salted water according to directions,,cs,Does it have to be so,,cs,minut al dente,,it,bucatini a P1050206,,en,cut sausage,,sk,peppers and & nbsp; garlic,,cs,bucatini d P1050213,,en,On the oil pan give,,cs. Jsou to bugatini. Prostě něco jako makarony, ale nejsou to makarony. Jsou to duté špagety, ale nejsou to špagety. Tohle stojí za vyzkoušení, how else?!

Bugatini with sausage and peppers,sk | Varianta místo špaget
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Jedna moudrost, která platí: díky otvoru uprostřed Bucatin Vás čeká výjimečný chuťový požitek. Omáčka se dostane do dutin Bucatin totiž již během přípravy. Jsou tak vynikající v lehké kombinaci s jakoukoliv omáčkou.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Bugatini with sausage and peppers,sk | Varianta místo špaget
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Jedna moudrost, která platí: díky otvoru uprostřed Bucatin Vás čeká výjimečný chuťový požitek. Omáčka se dostane do dutin Bucatin totiž již během přípravy. Jsou tak vynikající v lehké kombinaci s jakoukoliv omáčkou.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Připravíme si vše, What we need.
    Potřebujeme
  2. Těstoviny vaříme v osolené vodě podle návodu. Má to být tak 8 minut al dente.
    Vaříme těstoviny
  3. Nakrájíme klobásu, papriky i česnek.
    Nakrájíme
  4. Na pánev dáme olej.
    Olej
  5. Opečeme klobásu, při restování mírně měchačkou klobásu rozbijeme.
    Opečeme klobásu
  6. Přidáme nakrájené cibule. Restujeme tak 4 until 5 minutes.
    Přidáme cibuli
  7. Pak přidáme nakrájené papriky.
    Přidáme papriku
  8. Přilijeme trochu vody z těstovin. Chvilku povaříme.
    Zalijeme vodou z těstovin
  9. Přidáme nakrájený česnek.
    Přidáme česnek
  10. Přilijeme víno a provaříme. Toss.
    Přilijeme víno
  11. Přidáme nakrájená rajčata i se šťávou.
    Přidáme rajčata
  12. Opět přilijeme trochu vody z těstovin. simmer for a while.
    Opět přidáme vodu z těstovin
  13. Přidáme oregano.
    Přidáme oregano
  14. Přidáme nasekanou petrželku. Vše jemně promícháme a vmícháme bugatini.
    Přidáme petrželku
  15. Podáváme posypané parmazánem a sekanou petrželkou.
    Podáváme posypené sýrem

Kuřecí prsa se žampiony a smetanou

Tak se pustíme zase do kuřete, prsíčka, tak trochu na indexu. but whatever,,cs,I've had about a three-page list of items,,cs,which I do not use,,cs,I might put on the stove and blanket & nbsp; quietly die of hunger,,cs,But I did not give up,,cs,perhaps it will come out again today,,cs,Chicken breast with mushrooms and cream,,cs,succeeded,,cs,Instead of water, try adding broth,,cs,It will be even tastier,,cs,In butter and oil briefly sauté chicken breasts,,cs,chicken with mushrooms b P1050292,,cs,Chicken Transfer to baking dish,,cs,chicken with mushrooms c P1050296,,cs,Cover with aluminum foil and need to be put in the oven preheated to,,cs,chicken with mushrooms d P1050302,,cs,Add the sliced ​​mushrooms,,cs,chicken with mushrooms e P1050303,,cs. Mám už asi třístránkový seznam položek, které nemám používat. No, I might put on the stove blanket and quietly die of hunger. Ale já to nevzdávám, třebas to dneska zase vyjde.

Kuřecí prsa se žampiony a smetanou
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Already, povedlo se. Místo vody zkuste přidat vývar, bude to ještě chutnější.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
70 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
70 minutes
Kuřecí prsa se žampiony a smetanou
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Already, povedlo se. Místo vody zkuste přidat vývar, bude to ještě chutnější.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
70 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
70 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Na másle a oleji osmahneme krátce kuřecí prsa. just as 5 minutes each side.
    Orestrujeme prsa
  2. Kuřecí maso přendáme do zapékací misky. Podlijeme trochou vody.
    Dáme do zapékací misky
  3. Zakryjeme třeba alobalem a dáme do trouby předehřáté na 200 °C. Bake 20 minutes.
    Vyjmeme z trouby
  4. Přidáme pokrájené žampiony.
    Přidáme žampiony
  5. Zalijeme smetanou.
    Zalijeme smetanou
  6. Pečeme tak asi 40 until 50 minutes.
  7. Podáváme s rýží.
    Podáváme

Pečená treska s brambory, fenyklem a rajčátky

Okoukával jsem fenykl a pořád se to nějak nehodilo. Tak až teď. Už jsem ho ale v jedné redakci zkoušel (year, byl to časopis Chuť a styl, už není), tak by to neměl být problém. Already, kdeže jsou ty časy, kdy jsme pro čtenáře objevovali ingredience, které nejsou zase tak obvyklé. A to byl také fenykl. Tak vzhůru na něj. A treskiu, tu tady máme už několikrát. perhaps s citronem.Or treska se zelenými fazolkami a pečenými bramborami a co takhle treska s pošírovaným vejcem? Ale nechci odvádět pozornost od našeho hlavního hrdiny, fenyklu. Ne ne!

Pečená treska s brambory, fenyklem a rajčátky
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Co se dozvíme, když si zadáme fenykl na síti? Je to velmi oblíbené koření hlavně ve francouzské a italské kuchyni. Má sladkou chuť podobající se anýzu. Proto se využívá k dokořenění chleba, cukrovinek a sladkého pečiva. Dále se využívá hodně k dochucení rybích polévek, tvarohových a sýrových jídel, omáček, bylinkového másla, salátů. Můžeme jej upotřebit při konzervaci zeleniny (červená řepa nebo okurky), u přípravy dušeného masa nebo při výrobě likérů. Jemně osekané čerstvé lístky mohou svou chutí nahradit mátu v jogurtových zálivkách. Ale to je spíš o koření než samotném fenyklu. Zkuste jeho zvláštní chuť.
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
45-50 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
45-50 minutes
Pečená treska s brambory, fenyklem a rajčátky
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Co se dozvíme, když si zadáme fenykl na síti? Je to velmi oblíbené koření hlavně ve francouzské a italské kuchyni. Má sladkou chuť podobající se anýzu. Proto se využívá k dokořenění chleba, cukrovinek a sladkého pečiva. Dále se využívá hodně k dochucení rybích polévek, tvarohových a sýrových jídel, omáček, bylinkového másla, salátů. Můžeme jej upotřebit při konzervaci zeleniny (červená řepa nebo okurky), u přípravy dušeného masa nebo při výrobě likérů. Jemně osekané čerstvé lístky mohou svou chutí nahradit mátu v jogurtových zálivkách. Ale to je spíš o koření než samotném fenyklu. Zkuste jeho zvláštní chuť.
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
45-50 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
45-50 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Brambory nakrájíme na plátky, stejně tak na plátky nakrájíme bulvu fenyklu. Nechte si vedle lístky fenyklu na servírování. Place in a baking dish.
    nakrájíme ingredience
  2. Troubu předehřejeme na 220 °C.
  3. pour oil.
    Zalijeme olejem
  4. Posypeme paprikou. Salt and pepper. Toss.
    Posypeme paprikou
  5. Pečeme dokud brambory nezačnou zlátnout až hnědnout, tak 25 until 30 minutes. Otočíme zeleninu.
    Pečeme
  6. Cod fillets with salt and pepper,,cs,Add the roasted potatoes along with the tomatoes,,cs,We put back into the oven and bake more,,cs,Meanwhile, mix the mayonnaise with the lemon juice,,cs,minutes in the oven a bit at ohulte,,cs,mayonnaise and garnish with fennel leaves,,sk,Try to cook with fennel,,cs.
    Filety osolíme a opepříme
  7. Přidáme k pečeným bramborám spolu s rajčátky. Část jich můžeme přepůlit. Dáme zpět do trouby a pečeme ještě 15 minutes.
    Přidáme rybu
  8. Mezitím smícháme majonézu s citronovou šťávou.
    Připravíme majonézu
  9. Smícháme
  10. V těch posledních 5 minutách to trochu v troubě ohulte na 250 °C. Záleží na tom jak vaše treska vypadá.
    Přidáme rybu
  11. Tresku podáváme se zeleninou, majonézou a ozdobíme lístky fenyklu.
    Podáváme
  12. Enjoy your meal.
    Podáváme
Tip:

Zkuste vařit s fenyklem.

.