Zahlédl jsem ji ve filmu Kramerová vs. Kramer s Meryl Streep a Dustinem Hoffmanem. To je ten film, where the mother leaves her son and then he fights on, aby se ho nakonec vzdala. Děj můžu vykecat, because the film is from 1979, takže žádné tajemství. And in the film in the morning large and small man in complete harmony attempting to breakfast. This recipe is not a copy of the film, je to něco jako improvizace. The main role of light toasted bread and eggs.
Jednoduché jako facka, když si chcete udělat něco neklasického a dobrého. Snídaně je základ dne, no, I sometimes quite making a mess,,cs,But why not try to use it occasionally,,cs,na,,bg,toast,,en,It's a matter of a few minutes,,cs,Just unzip and bread & nbsp; break eggs,,cs,American breakfast and the P1060002,,cs,American breakfast b P1060004,,cs,Prošleháme well with a fork,,cs,American breakfast c P1060006,,cs,Slice the bread soak in the egg,,cs,nicely from & nbsp; on both sides,,cs,American breakfast d P1060007,,cs,Fry in melted butter,,cs,American breakfast e P1060010,,cs,Toast cover with a slice of ham and & nbsp; cheese,,cs,American breakfast f P1060011,,cs,Put a slice of tomato on top,,cs,When you add a leaf of lettuce,,cs,it will be colorful,,cs, ale proč si to občas nezkusit užít? |
- Je to otázka pár minut. Stačí rozbalit chléb a rozklepnout vajíčka.
- Opepříme a osolíme.
- Prošleháme dobře vidličkou.
- Plátek chleba namočíme ve vajíčku, pěkně z obou stran.
- Opečeme na rozpuštěném másle, decently.
- Toast překryjeme plátkem šunky a sýra.
- Navrch dáme plátek rajčete. Když přidáte list salátu, bude to barevnější.
- Enjoy your meal.
Simply baked trout with herbs,,cs,Rainbow trout, I actually had the kitchen for the first time,,cs,Even after baking,,cs,I struggled a bit with the pan until I finally chose Sheet,,cs,I had fish and what to do,,cs,We wash it and dry it,,sk,Add the lemon herbs,,cs,which zastříkneme fine olive oil and little salt,,cs,Then we pull the temperature at about,,cs,C and still leave,,cs,I got here a little logistical problem,,sk,But we're not at the front desk in Lany,,cs,we have to make do with ordinary round dish,,cs,Serve with potatoes finely omaštěným piece of butter,,cs,Cucumber salad with white onions,,cs,so i just need to,,cs,We need to actually just cucumber and onion,,cs
Už jsem měl všechno, co jsem potřeboval. Then I just had to tap dance in the Market at the counter fish than me someone was going to notice. No prodavačka prý měla svačinu, tak jsem jí dopřál ještě chvíli. Nakonec se přišourala paní, in which I asked for rainbow trout. He hunted eyes at the counter and stopped for squid. No, navedl jsem si cože to pstruh je. And because the thought of dinner was stronger than anything, I forgive the delay and hesitation. Ony to prodavačky nemají moc lehké. Oil and unpacked packages of sliced salami and suddenly comes an asshole and he wants to fish. No pstruha jsem si dovlekl domů, takže bude večeře. Trout grown in the area described as France, Italy and Denmark. Docela rozptyl, řeklo by se, že je to pstruh cestovatel. Herbs again now poised to fish in a box arrived from Israel. Pro citron žádný domicil nemám, řeklo by se, že je odkusi ze subtropů.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
30 minutes |
|
|
|
Need: |
- 1 duhového pstruha - měl 760 g
- 1/2 citronu
- hladkolistou petržel
- lístky šalvěje
- thyme
- hrubozrnnou mořskou sůl
- křen
- Pstruha koupíte vykuchaného, odpadá taková ta piplačka, kterou dovedou jenom znalci. Omyjeme ho a osušíme.
- Do břicha vsuneme na kolečka nakrájený citron.
- Přidáme k citronu bylinky.
- Uložíme na plech, který jemně zastříkneme olivovým olejem a mírně osolíme.
- Dáme do trouby předehřáté na 220 °C a pečeme tak 20 until 25 minutes. Pak teplotu stáhneme asi na 180 °C a necháme ještě 5 minut dojít. Mezitím si uvaříme brambory ve slupce.
- Finished. Už jen přendat na talíř. I tady mám trochu logistický problém, chtělo by to pěkný ovál. Ale nejsme na recepci v Lánech, musíme si vystačit s obyčejným kulatým talířem.
- Podáváme s bramborem jemně omaštěným kouskem másla. Doplníme čerstvě nastrouhaným křenem.
Okurkový salát s bílou cibulí | Rychlá záležitost
Tak tohle jsem složil za chvilku. Ono to není zase nic tak složitého, aby se to nedalo složit. Stačí jenom okurka a bílá cibule. Myšlenka čekala na okamžik k tomu vhodný. A ta byla příležitost zapečeného pstruha s těstovinami. proč dávat naloženou okurku, taky by se hodila. Ale pak už nejsem potřeba v kuchyni, že jo?!
Need: |
- 1 salátovou okurku
- 1 white onion
- 2 šálky vody
- 1/2 šálku cukru
- 1 šálek octa
- 1 spoon ground pepper
- Cibuli nakrájíme na jemnější kolečka, pokud to jde.
- Cut into slices and cucumber,,cs,Then pour the vinegar and add pepper,,cs,You can eat immediately after preparation,,cs,But also put a salad into a sealable jar and put in the cold to rest,,cs,Let them rest, then go ahead,,cs. Můžete strouhat, já krájím.
- Smícháme zeleninu.
- Smícháme nálev. Do vody dáme cukr, necháme rozpustit, můžeme to to urychlit mícháním. Pak přilijeme ocet a přidáme pepř.
- Opatrně dobře promícháme. Můžete jíst hned po přípravě.
- Ale také salát dát do uzavíratelné sklenice a dát do chladu odležet.
- To se pak chutě víc propojí. Tak proč si nepochutnat ještě jednou.
- Nechte odležet a pak se do toho pusťte.
- Pochutnáte si.
Novoroční čočka nepočká | Tři varianty téhož | Umbrijská inspirace
Je to tak nějak zvyk. Každoroční obřad. Čočka na Nový rok je příslibem vydatných financí. Ochutnejte (and when the money will, tím líp). In Italy, the lens is a symbol of happiness and prosperity, protože připomíná drobné mince. In Tuscany eat with lens“Cotechino”, velkou vepřovou klobásu. People in Bologna and Modena relished the lens “Zampone”, směsí salámu plněné do kůže prasečí nohy. In Piedmont rely more on rice, která má symbilizovat peníze, takže menu pro Nový rok obsahuje risotto. No, ale čočku nevynechávají. Thus risotto for better luck reportedly administered with beef or chicken with spinach and lens. A my? I had intended classics, lens with sausage. Ale nakonec všechno dopadlo jinak. But this year it will be the inspiration of Umbrian. Ale máme tu také už trochu jinou novoroční čočku, když se vám tahle nebude zdát. Or aor. Ale pojďme na tu naši umbrijskou.
Servings | Prep Time |
2-4 osoby | 10 + 90 minutes |
Cook Time |
40 minutes |
|
|
|
Need: |
- 250 g čočky
- 1 stonek řapíkatého celeru
- 3 cloves garlic
- 2 Bobkov list
- 1 spoon mořské soli
- 500 ml zeleninového vývaru
- 1 cibuli
- olive oil
- 6-8 cherry rajčátek
- 460 g vepřového masa na steak
- olive oil
- pepper
- salt
- Čočku propláchneme a namočníme tak na hodinku a půl. Stroužky česneku rozmáčkneme nožem.
- Nakrájíme celer a dáme kastrolu s čočkou, přidáme bobkové listy, česnekové stroužky a osolíme. Přivedeme k varu.
- Částečně zakryjeme, oheň stáhneme na mírnou teplotu a vaříme 30 minutes.
- Plátky vepřového masa osolíme, posypeme drceným pepřem a opečeme z obou stran v pánvi na lžíci rozpáleného oleje. Aby byly steaky dobře propečené, ale šťavnaté, opékáme je po každé straně asi 4-5 minut a uchováme je v teple.
- Nakrájíme cibuli.
- Nasekáme česnek, celer a rajčátka.
- Na olivovém oleji orestujeme cibuli tak, to zesklovatěla. Pak přidáme celer. Promícháme a chvilku restujeme.
- Přidáme česnek a krátce orestujeme, aby česnek rozvinul svoji vůni.
- Přidáme rajčátka nakrájená na čtvrtiny a promícháme. Na středním ohni restujeme tak asi 5 minutes.
- Přilijeme zeleninový vývar a provaříme.
- Povaříme. I guess 10 until 15 minutes. Nakonec promícháme s čočkou a necháme chvilku dojít.
- Čočku podáváme s minutkovým vepřovým steakem.
- Nebo s vajíčkem natvrdo, párkem a okurkou.
- Nebo s volským okem a párkem.