Roasted trout with potatoes,,cs,Detective on a plate,,cs,The perpetrator revealed,,cs | Detektivka na talíři | Pachatel odhalen

Diet food,,cs,also,,cs,I just got a taste for the fish,,cs,In addition, tomatoes are again indexed,,cs,they are smuggled just as an ornament,,cs,so it must be without tomatoes,,cs,I found inspiration in California,,cs,So I also learned,,cs,that trout is the most common freshwater fish in Tuscan fish markets,,cs,that clear cold streams in the Casentino Mountains over Arezzo gave trout to Tuscany,,sk,A & nbsp; information from & nbsp; California reveals i & nbsp; the origin of the recipe,,cs,It is from the town of Pontassieve,,cs,It lies on the banks of the River Arno,,cs,which will continue to arrive in Florence a few kilometers,,cs,Corner,,cs,which lures me,,cs,So we prepare trout as Tuscany,,cs? Already,také, prostě jsem dostal chuť na rybu. Navíc jsou zase na indexu rajčata (jsou propašované jen jako ozdoba), takže to musí být bez rajčat. Našel jsem inspiraci v Kalifornii. Tak jsem se také dozvěděl, že pstruh je nejčastější sladkovodní ryby na toskánských rybích trzích. Víte, že jasné studené toky v horách v Casentino nad Arezzo daly Toskáncům pstruhy. A informace z Kalifornie prozrazuje i původ receptu. Je z města Pontassieve. Leží na břehu řeky Arno, která o pár kilometrů dále dorazí do Florencie. Kout, který mě láká. Tak si připravíme pstruha jako Toskánci. It just has a tiny hook,,cs,our trout is Dutch,,sk,So if you buy a fish sold under the name of Dutch trout,,cs,know,,cs,this is a marketing trick,,cs,The real name of this fish is Atlantean silver,,cs,Dutch trout,,sk,Argentina silus,,en,is in fact a fish related to koljušce,,cs,In & nbsp; it's not a & nbsp; trout or a salmon fish,,cs,But the truth,,cs,silver smelts are at least a part of the Dutch coastal waters,,cs,otherwise across Western Europe from Norway to the Bay of Biscay,,cs,We came a long way from the Tuscan streams,,cs,My Trout-Throw is from the Faroe Islands,,cs: náš pstruh je holandský. Tedy koupíte-li si rybu prodávanou pod názvem holandský pstruh, vězte, že se jedná o marketingový trik. Skutečné jméno této ryby je stříbrnice atlantská. Pstruh holandský (Argentina silus), je ve skutečnosti ryba příbuzná koljušce. V žádném případě nejde o pstruha ani o lososovitou rybu. Ale pravda, stříbrnice se aspoň vyskytuje v pobřežních vodách Holandska, jinak podél celé západní Evropy od Norska po Biskajský záliv. To jsme se od toskánských potoků dostali hodně daleko. Můj pstruh-nepstruh je z Faerských ostrovů. Done detective,,cs,Ale to,,en,that we have a trout recipe and I have no trout,,sk,they will not scratch us,,cs,trout,,sk,C,,en,pstruh a P1070125,,en,We roast rosemary,,sk,pstruh b P1070126,,en,Mix rosemary with & nbsp; garlic,,cs,salt and & nbsp; white pepper,,cs,pstruh c P1070127,,en,The potatoes are tied to the slices by the strength,,sk,pstruh d P1070129,,en,Slice the potatoes to the bottom of the roasting pan,,cs,Slice folds so,,cs,to overlap,,cs,A portion of the garlic mixture is placed on a potato layer,,cs,pstruh e P1070130,,en,Place one more layer of potato slices,,cs,add a portion of the garlic mixture again,,cs,Turn over with olive oil and add some pieces of butter,,cs,pstruh f P1070132,,en,Cover and & bbsp; bake,,cs,pstruh g P1070133,,en.

Roasted trout with potatoes,,cs,Detective on a plate,,cs,The perpetrator revealed,,cs | Detektivka na talíři | Pachatel odhalen
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Ale to, že máme recept na pstruha a nemám pstruha, nás přece nevykolejí.
Servings Prep Time
3 osoby 15 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
3 osoby 15 minutes
Cook Time
50 minutes
Roasted trout with potatoes,,cs,Detective on a plate,,cs,The perpetrator revealed,,cs | Detektivka na talíři | Pachatel odhalen
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Ale to, že máme recept na pstruha a nemám pstruha, nás přece nevykolejí.
Servings Prep Time
3 osoby 15 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
3 osoby 15 minutes
Cook Time
50 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Troubu předehřejeme na 220 C. Česnek prolisujeme.
    Prolisujeme česnek
  2. Rozmarýn nasekáme.
    Nasekáme rozmarýn
  3. Smícháme rozmarýn s česnekem, solí a bílým pepřem.
    Smícháme
  4. Bramborynakráhíme na plátka tak o síle 2 mm.
    Nakrájíme brambory
  5. Plátky brambor poklademe na dno pekáčku. Plátky skládejte tak, aby se překrývaly. Část česnekové směsi dáme na vrstvu brambor.
    Poklademe do pekáče
  6. Položíme ještě jednu vrstvu plátků brambor, opět přidáme část česnekové směsi. Zakapeme olivovým olejem a přidáme kousky másla.
    Dáme vrstvu
  7. Zakryjeme a pečeme 20 minutes.
    Zakryjeme
  8. We will expose and & nbsp; bake others,,cs,pstruh h P1070135,,en,We look at the fish from both sides,,cs,pstruh i P1070137,,en,Put a rosemary twig into the cavity,,cs,pstruh j P1070138,,en,Put fish on roasted potatoes,,cs,we put a rosemary on them,,cs,we will oil and we will take care of it,,cs,pstruh k P1070141,,en,Then we remove the & nbsp; oven,,cs,pstruh l P1070142,,en,Let's leave,,cs,minute rest,,cs,pstruh m P1070143,,en,We serve fish on slices of roasted potatoes,,cs,Cherry tomatoes are an adornment,,cs,which may not be necessary,,cs,when you add them,,cs,P1070148,,en,Aha,,en,The European Sphinx has a long slim body with big eyes,,cs,The fish does not behave,,cs,They live at a depth & nbsp;,,cs,they stay at the bottom,,cs 20 minutes.
    Ještě další brambory
  9. Ryby okmínujeme z obou stran.
    Okmínujeme
  10. Do dutiny vložíme rozmarýnovou větvičku.
    Vložíme rozmarýn
  11. Položíme ryby na pečené brambory, položíme na ně ještě rozmarýn, zakapeme olejem a dáme péci.
    Rybu dáme do pekáčku
  12. Bake 10 minutes. Pak vyjmeme z trouby.
    Pečeme
  13. Necháme ještě 10 minut odpočinout.
    Hotovo
  14. Podáváme rybu na plátcích pečených brambor. Cherry rajčátka jsou ozdobou, která být nemusí, ale, když si je přidáte, pochutnáte si.
    Podáváme
Tip:

Aha:
Sříbrnice evropská má dlouhé štíhlé tělo s velkýma očima. Ryba se nechová. Žijí v hloubce 20 until 1000 m, zdržují se u dna. When you mentioned the & nbsp; koljušce,,cs,it floats in our waters,,sk,it is a & nbsp; fish reaching a maximum length,,cs,Originally, aquariums launched it into our waters,,cs,This is our hero,,cs,Dutch trout,,sk,namely silverware,,cs, ta plave v našich vodách, jde o rybku dosahující délky nejvýše 10 cm. Původně ji do našich vod vypustili akvaristé.
Tohle je náš hrdina. Holandský pstruh, tedy stříbrnice.

Holandský pstruh
Holandský pstruh

...

Cabbage Soup | Jak prosté Watsone

Tentokrát se obejdeme bez fotopostupu.Je to jednoduchá polévka, ale to jí nic neubírá na chuti. conversely. Mám ji tady ještě ve verzi poněkud ostřejší, ale tentokrát budeme střízlivější.

Cabbage Soup | Jak prosté Watsone
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Máte-li po ruce vývar (a třeba i kuřecí), použijte ho. Jinak poslouží i voda.
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
40 minutes
Cabbage Soup | Jak prosté Watsone
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Máte-li po ruce vývar (a třeba i kuřecí), použijte ho. Jinak poslouží i voda.
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 5 minutes
Cook Time
40 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Zelí propláchneme, pokrájíme a dáme vařit. Můžete ovšem tento krok přeskočit s tím, že zelí dáte do kastrolu, zalijete vodou a dáte vařit. Vaříme do měkka. Tedy asi 25 minutes.
  2. Brambory nakrájíme na kostičky a dáme v jiném kastrolu vařit. Osolíme a přidáme kmín. Brambory po nakrájení propláchněte, protože pak do polévky použijeme i jejich vodu z vaření.
  3. Na troše sádla opečeme na kostičky nakrájenou klobásu, přidáme ještě nadrobno nakrájenou cibuli, he let zesklovatět.
  4. Rozpustíme trochu másla a přidáme do něho lžíci hladké mouky. Necháme zezlátnout a přilijeme trochu vývaru ze zelí. Jíšku pak vmícháme do zelí.
  5. Přidáme vařené brambory i s jejich vodou a vývar. Provaříme asi 5 minutes.
  6. Přidáme klobásu s cibulí. Promícháme a opepříme. simmer about 5 until 10 minutes.
  7. Vzávěru přidáme zakysanousmetanu a dobře promícháme. Necháme chvíli na vypnutém vařiči prohřát.
  8. served.
    Zelňačka

Tuna spread,cs | Klasika i exotika

Perhaps you have a similar recipe in your home cookbook,,cs,But that does not prevent you from offering you another variation,,cs,Classically I mean a cheese spread,,cs,exotics, then we only glimpse,,cs,just mix,,cs,stir and & nbsp; smear,,cs,But it's fast and good,,cs,pieces of tuna in vegetable oil and & nbsp;,,cs,exotic salad with tuna,,cs,red beans,,cs,peas and & nbsp; corn,,cs,fat curd,,sk,We will prepare the necessary ingredients,,cs,tuna spreads and P1070015,,cs,tuna spread b P1070016,,cs,Mix the onion with & nbsp; onions,,cs,tuna spread c P1070018,,cs,Add tuna and salad,,cs. Ale to přece nebrání tomu vám nabídnout další variaci. Klasikou míním tvarohovou pomazánku, exotikou pak to jenom ošlechtíme.

Tuna spread,cs | Klasika i exotika
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Žádná věda, jenom smícháme, mícháme a namažeme. Ale je to rychlé a dobré.
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Tuna spread,cs | Klasika i exotika
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Žádná věda, jenom smícháme, mícháme a namažeme. Ale je to rychlé a dobré.
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 10 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Připravíme si potřebné ingredience.
    Připravíme si
  2. Chop the onion.
    Cibuli nakrájíme
  3. Tvaroh smícháme s cibulí.
    Tvaroh smícháme s cibulí
  4. Přidáme tuňáka a salát. Je dobré z plechovek slít tekutiny. Pokud budete potřebovat řidší konzistenci, můžete část vmíchat do směsi.
    Přidáme tuňáka
  5. mix well.
    Dobře promícháme
  6. Salt and pepper. Ještě dobře promícháme.
    Osolíme a opepříme
  7. Pomazánku si dáme do sklenice a dáme do chladu.
    Pomazánku si dáme do sklenice
  8. Podáváme s chlebem nebo dalamánkem.
    Podáváme s chlebem nebo dalamánkem