bacon dumplings | optimal solutions

Practice, of course, several, So what? Add another! And if you're looking for, zjistíte, that's the nice stew. Already, I have to stew bacon dumplings protřeboval. So it's affiliated.

bacon dumplings | optimal solutions
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Jestli vám někdo bude tvrdit, že tyhle knedlíky máte uvařené za 8 minutes, asi je kouzelník. Já je vařil tak jako normálně se knedlíky vaří v osolené vodě. Až vyplavou. A vyplavou za dvacet minut. Někdy v receptech brambory zcela chybějí, jsou tam jiné ingredience, třeba krupice, což samozřejmě ovlivní trochu chuť. Ale postup bývá podobný. Just, pokud volíte brambory, potřebujete ještě čas na jejich uvaření (tak do 30 minutes) a vychladnutí.
Servings Prep Time
4 osoby 20 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 20 minutes
Cook Time
20 minutes
bacon dumplings | optimal solutions
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Jestli vám někdo bude tvrdit, že tyhle knedlíky máte uvařené za 8 minutes, asi je kouzelník. Já je vařil tak jako normálně se knedlíky vaří v osolené vodě. Až vyplavou. A vyplavou za dvacet minut. Někdy v receptech brambory zcela chybějí, jsou tam jiné ingredience, třeba krupice, což samozřejmě ovlivní trochu chuť. Ale postup bývá podobný. Just, pokud volíte brambory, potřebujete ještě čas na jejich uvaření (tak do 30 minutes) a vychladnutí.
Servings Prep Time
4 osoby 20 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
4 osoby 20 minutes
Cook Time
20 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Nakrájíme rohlíky i slaninu na kostičky.
    Nakrájíme rohlíky i slaninu
  2. Osmahneme slaninu na troše oleje.
  3. Ke slanině přidáme nakrájené rohlíky a je také opečeme.
    Osmahneme rohlíky
  4. Předem uvařené brambory ve slupce oloupeme a nastrouháme.
    Nastrouháme brambory
  5. Nastrouhané brambory dáme do mísy.
    Nastrouhané brambory
  6. Přidáme mouku, egg, osolíme a přidáme muškový květ.
    Přidáme další ingredience
  7. Přilijeme mléko. Vše pořádně promícháme. Nejlépe rukama. Pokud se vám konzistence hmoty zdá příliš řídká, přisypeme ještě mouku. Tady krok vyfocený chybí, potřebuji obě ruce na hnětení. Stejné je to i s vytvořením knedlíků. Ale to si dovedete představit.
    Přilijeme mléko
  8. Z hmoty vytvoříme knedlík. Nejlépe se formuje namočenýma rukama. Aby se knedlíky při vaření nenalepily na sebe, koule ještě obalíme lehce v mouce.
    Uděláme koule
  9. Vaříme v osolené vodě dokud knedlíky nevyplavou na hladinu. Tady potřebovaly 20 minutes.
    Vaříme
  10. Finished.
    Špekové knedlíky.
  11. Podáváme s kančím gulášem, třeba.
    Podáváme

Chicken tortilla whistles | chicken Flautas | Taquito | Viva Mexico!

At the subway station, I came across a stand, which offers three meals into boxes for 99 crowns. But from the side stand is such a small label, which attracted me more. They offered here for Flautas 30. Description started well: fried tortilla stuffed… And suddenly it seemed interesting. When you're searching walk and other names, must taquito. And it's still the same. So I renamed the flute. Indeed, Spanish for "Flute" is a flute. And then I came across three ladies. They are Erica, Emily a Echo. Set up a website Favorite Family Recipes, kam nasosaly rodinné recepty. And they offered me these tortillas. So I made them after his. It always doing, it is a recipe ošajstlich, you are never the same as your inspirer. Do you need to tomato salsa aPoached chicken.

Chicken tortilla whistles | chicken Flautas | Taquito | Viva Mexico!
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Rychlá příprava, jen když máte nachystané všechny ingredience. Rajčatovou salsu a pošírované kuřecí maso. To vás zdrží. Ale pokud salsu nebudete chladit, stačí k přípravě přidat 20 minutes.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
12 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
12 minutes
Chicken tortilla whistles | chicken Flautas | Taquito | Viva Mexico!
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Rychlá příprava, jen když máte nachystané všechny ingredience. Rajčatovou salsu a pošírované kuřecí maso. To vás zdrží. Ale pokud salsu nebudete chladit, stačí k přípravě přidat 20 minutes.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
12 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
12 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Připravíme čtyři výchozí suroviny.
    Připravíme si
  2. Natrhané kuřecí maso dáme do misky.
    Natrhané kuře
  3. Přidáme chedar. Může být strouhaný nebo pokud máte plátkový, stačí ho nakrájit na nudličky.
    Přidáme chedar
  4. Přidáme salsu.
    Přidáme salsu
  5. Přidáme lučinu.
    Přidáme lučinu
  6. Vše dobře promícháme.
    Promícháme
  7. Salt and pepper to taste.
    Dochutíme
  8. Směs dáváme do středu tortilly, kterou pak zabalíme.
    Směs dáme do torttily
  9. Pokládáme zabalené tortilly „švem“ dolů na plech nebo grilovací plát, který jsme jemně postříkali olivovým olejem.
    Dáme na plech
  10. Zastříkneme olejem.
    Zastříkneme olejem
  11. Dáme do trouby předehřáté na 200 °C péct. Pečeme asi tak 12 minutes.
    Pečeme
  12. Finished.
    Hotovo
  13. Podáváme s oblíbeným dipem nebo omáčkou. A může to být i rajčatová salsa (třeba i kupovaná). Tentokrát hraje v kapele i česnekový dresink s jogurtem.
    Podáváme s dipem nebo salsou
  14. Tortilly s dipem a salsou
Tip:

Wikipedia nám říká: A taquito (španělská výslovnost: [takito], doslovně španělsky pro "malé taco"), tacos dorados, rolované taco, nebo flauta je mexická jídla, která se obvykle skládá z malého srolovaného tortilly, který obsahuje náplň včetně hovězího masa, sýra nebo kuře. Naplněná tortilla je pak opečená nebo smažená. Miska je často doplněna o zakysanou smetanu a guacamole. Kukuřičné tortilly se používají k výrobě taquitos a toto jídlo je spíše známé jako flautas. No, wikipedia to říká poněkud lámaně, toto je můj výcuc.

Simple homemade salsa | Food not only for pipes

If you mate a name, it is because, You do not know what we need salsa. It's tortilla whistles. Of course, SLAs that are different. Some are more like sauces, You can also buy already finished. But it is cooked tomato sauce. We need time to salsa, raw tomatoes.

Simple homemade salsa | Food not only for pipes
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Suitable certainly for making stew or savory sauces. And as a side dish to meat. My only this time we will not in any way dip (though a bit'm kidding), but the salsa will deal differently.
Prep Time
10 minutes
Passive Time
8 hours
Prep Time
10 minutes
Passive Time
8 hours
Simple homemade salsa | Food not only for pipes
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Suitable certainly for making stew or savory sauces. And as a side dish to meat. My only this time we will not in any way dip (though a bit'm kidding), but the salsa will deal differently.
Prep Time
10 minutes
Passive Time
8 hours
Prep Time
10 minutes
Passive Time
8 hours
Need:
Units: Servings:
How do you:
  1. Tomatoes cut into smaller pieces.
    Nakrájíme rajčata
  2. Chop the garlic and add to the tomatoes.
    Přidáme česnek
  3. Cut the onion into fine pieces and add to the bowl.
    Přidáme cibuli
  4. Add the parsley and chilli flakes.
    Přidáme petržel a chilli
  5. Salt and pepper to taste.
    Pepř a sůl
  6. mix well. We put in a plastic box and refrigerate at least overnight.
    Rajčatová salsa
Tip:

Wikipedia says:
Salsa is the Spanish and Italian general term for sauce. V mexické kuchyni označuje specifickou pikantní omáčku vyrobenou z různých druhů zeleniny a ovoce (nejčastěji z rajčat či kukuřice), která je určena k namáčení tortilly nebo různých chipsů, případně k dochucení rozličných pokrmů. Recept na salsu je znám už ze spisů z období aztécké říše a v nespočetných obměnách se používá dodnes. Pokud jde o pikantnost, Mexican salsa is prepared and sold in execution from mild through medium to hot, tedy od jemné přes střední až po pálivou.
Ale pozor:
There are two types of salsa - salsa from fresh tomatoes and salsa cooked tomatoes.
A také:
Salsa is the Spanish designation of the word "sauce" and the world is already routinely cope synonymous with tomato sauce on the basis of, usually spicy and especially typical for Mexican cuisine. Salsa is used as a dip - ie for dipping chips or other snacks. In Latin America there are many variations of this sauce, the tomatoes are mixed for example with mango, pineapple, corn or avocado.
So it kind of takes over.
Recipes on the net is a pile, be sure to choose the, you have tasted and you will taste.

Basic poached chicken thigh fillets | Recourse to other foods

Poached chicken is cooked meat, is poached - it's easy, juicy and tender. You can use it in pasta, salad as a main dish independent. Thigh steaks do not need much to soften, rather chicken breast, which tend to be drier. Thigh steaks prepared in this way I needed to tortilla whistles.

Basic poached chicken thigh fillets | Recourse to other foods
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Když potřebujete přidat kuřecí maso do salátu nebo třeba do tortil, je to nejlepší cesta jak mít chutné kuřecí maso v dalším pokrmu.
Prep Time
2 minuty
Cook Time Passive Time
11 minutes 15 minutes
Prep Time
2 minuty
Cook Time Passive Time
11 minutes 15 minutes
Basic poached chicken thigh fillets | Recourse to other foods
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Když potřebujete přidat kuřecí maso do salátu nebo třeba do tortil, je to nejlepší cesta jak mít chutné kuřecí maso v dalším pokrmu.
Prep Time
2 minuty
Cook Time Passive Time
11 minutes 15 minutes
Prep Time
2 minuty
Cook Time Passive Time
11 minutes 15 minutes
Need:
Units: Servings:
How do you:
  1. Do kastrolu dáme tolik vody, aby kuřecí maso bylo ponořeno. Přidáme na plátky nakrájený citron a kuličky pepře spolu s petrželí. Přivedeme k varu.
    Voda s citronem
  2. Pak stáhneme plamen a necháme vařit asi 3 minuty.
    Vaříme
  3. Přidáme kuřecí maso. Vaříme těsně pod bodem varu 8 minutes.
    Přidáme maso
  4. Odstavíme a necháme 15 minut stát.
    Vaříme 8 minut
  5. A teď s tím masem můžete kouzlit. Pro uvedený recept na tortilové píšťaly budeme trhat.

Pork steak | The Viennese potato salad

simple? Just? delicious! Recept na Viennese potato salad You can also find here. If you choose rice as a side dish, Need more juice. This inpirovala prepare me a little bit and led John Florentýna Zatloukalová. I like the fact the Austrian approach to natural slices. Prepared piece of meat in it, first one side to impress flour, then abruptly browns, pulls out of the pan, and the ladle used to quickly prepare juice. It seems brilliant. I just fiddled a bit in the preparation of sauces and butter put directly into the broth, which then create a sauce. Flotentýna think, that this Austrian meat preparation retains a little better taste. I agree! Additionally him, push the fellow - Viennese potato salad. It was not a mistake.

Pork steak | The Viennese potato salad
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
10 minutes
Pork steak | The Viennese potato salad
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
10 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Meat tenderize gently on one side only.
    Maso naklepeme
  2. After the cuttings edges nakrojíme maybe at intervals dvoucentimetrových. If you do not, meat in a frying pan you curl. that, How it works Hot Heat, will start to shrink and warp. If you see more cuts, it is to mine a bit clumsy hands. The result was that not signed. For me would be signed, if there were not those slots.
    Nařízneme
  3. Slightly posolíme both sides.
    Posolíme
  4. Heat the lard in a large pan. Sliced ​​meat tenderized side put into the flour and then gently shrug.
    Položíme do mouky
  5. Put the meat aside flour into the hot oil and fry until golden abruptly.
    Dáme smažit
  6. Turn the meat and fry until golden again.
    Obrátíme
  7. Opečené maso dáme stranou. Fat in a frying pan pour hot broth in which we dissolve a cube of butter. Bring to the boil and cook for about 2 until 3 minuty.
    Přilijeme vývar
  8. Return meat to broth. Let bubbled and about 2 minuty.
    Vrátíme maso
  9. Serve with salad or rice Vienna.
    Podáváme s vídeňským salátem nebo rýží.

Viennese potato salad | Lightweight and without mayonnaise

Před oslavami 100. výročí vyhlášení samostatné republiky to vypadá jako svatokrádež. Vienna salad but that policy does not. Like the classic potato salad is not worth it, that fame began to build in Russia. For the origin of potato salad reportedly stands a French chef, which made him famous was in Russia. There was preparing him for a selected elite Moscow. But do not count among this elite music in the year 1917. The first recipe for fried carp with potato salad, served with Czech cookbooks to get up in 1924. Although the salad had been contained root vegetables, However, a large portion of mayonnaise in it lacked. A Viennese simply missing. Plus, when you add Pork cutlet prepared after the method of Austrian, as you waltz the Blue Danube.

Viennese potato salad | Lightweight and without mayonnaise
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Already, vaří ho u nás kdekdo (takže nemůžeme opominout Zdeňka Pohlreicha). A není divu. Vídeňáci ovšem připravují Kartoffelsalat, jako by byl jenom jeden jediný. Netuší? Tuší, ale připravují si vídeňský bramborový salát jako by se nechumelilo. Already, jsou v pohodě. V rakouském receptu chybí vejce. Ale jsou i recepty s vejcem. Tak si vyberte. Je to vždycky jako ruská ruleta. Já si k tomu přidal ještě hrášek. Prostě zkuste co vás napadne.
Servings Prep Time
2 osoby 45 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 45 minutes
Viennese potato salad | Lightweight and without mayonnaise
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Already, vaří ho u nás kdekdo (takže nemůžeme opominout Zdeňka Pohlreicha). A není divu. Vídeňáci ovšem připravují Kartoffelsalat, jako by byl jenom jeden jediný. Netuší? Tuší, ale připravují si vídeňský bramborový salát jako by se nechumelilo. Already, jsou v pohodě. V rakouském receptu chybí vejce. Ale jsou i recepty s vejcem. Tak si vyberte. Je to vždycky jako ruská ruleta. Já si k tomu přidal ještě hrášek. Prostě zkuste co vás napadne.
Servings Prep Time
2 osoby 45 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 45 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Brambory uvaříme ve slupce, mělo by jim stačit tak 30 minutes. Nakrájíme červenou cibuli nadrobno, stejně tak okurky a pokrájíme brambory. Vejce uvaříme natvrdo. A pak už to půjde ráz na ráz. Takže ona příprava 45 minut sedí. moreover, když se vaří brambory, můžete si ledacos nachystat, ale stejně jsem potřeboval těch 15 minut navíc. Asi jsem pomalý kuchař. Vadí? Zkuste to rychleji podle sebe.
    Brambory
  2. Vejce pokrájíme.
    Vejce
  3. Brambory s vejci smícháme.
    Smícháme
  4. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a nakrájené okurky, pak zalijeme trochou vývaru.
    Vývar
  5. Přilijeme trochu octa.
    Ocet
  6. Pepper to taste.
    Opepříme
  7. Přidáme hrášek.
    Přidáme hrášek
  8. Osolíme podle chuti.
    Osolíme
  9. Jemně pak salát promícháme.
    Promícháme
  10. A je hotovo.
    Hotový salát

Chilli with beef | Texas in Czech Republic

I prepared this recipe several Texas, So it is strange, it is not here yet. I fix it now. All writing chilli, Texans but he writes like chili. With one L. It has many options, mainly depending on the type of meat, It is also a version for vegetarians, which is called chili sin carne, Thus, chili without meat. We are foods with a Spanish name referring to Mexico, But Texas was once part of Mexico. A recipe dates back to 1850, It was already Texas Texas. When Lieutenant Colombo gives chili, so it actually gives, what to cook tonight.

Chilli with beef | Texas in Czech Republic
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Variantně lze i začít. Buď osmahneme maso, které pak dáme stranou a ve stejném hrnci osmahneme cibuli. Nebo se to dá udělat obráceně.
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Chilli with beef | Texas in Czech Republic
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Variantně lze i začít. Buď osmahneme maso, které pak dáme stranou a ve stejném hrnci osmahneme cibuli. Nebo se to dá udělat obráceně.
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Cook Time
40 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. We will prepare.
    Připravíme si
  2. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli.
    Zpěníme cibuli
  3. Přidáme nasekaný česnek a koření.
    Přidáme česnek a kmín
  4. Promícháme a necháme provonět. Pozor, česnek potřebuje malou chvíli, jinak zhořkne.
    Promícháme
  5. Add the minced meat.
    Přidáme maso
  6. Dobře osmahneme.
    Maso osmahneme
  7. Přidáme nakrájenou papriku.
    Přidáme nakrájenou papriku
  8. Přidáme nakrájená rajčata i se šťávou.
    Přidáme rajčata
  9. Přilijeme vývar.
    Přidáme vývar
  10. Přidáme cukr a majoránku.
    Přidáme cukr
  11. Přidáme pepř a osolíme.
    Okořeníme
  12. Add the beans lautered.
    Přidáme scezené fazole
  13. Promícháme a zakryjeme. Dusíme tak 20 minutes.
    Zakryjeme
  14. Přidáme protlak pokud chcete víc rajské pasty v chili.
    Přidáme protlak
  15. boil so 10 minutes.
    Provaříme
  16. Necháme stát ještě 10 minutes, to taste interlink.
  17. Podáváme s rýží nebo třeba jen s chlebem. Zdobíme jarní cibulkou.
    Podáváme