Fast china in the pan | Proč ne?

It was an opportunity to resurface again at the Wild East, and grind. You will need a really sharp knife.

Fast china in the pan | Proč ne?
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Čína je rychlá, takže po ní saháme v momentě, kdy nebylo moc času. Jenom je dobré si připravit všechno k ruce. Pak to jde totiž ráz na ráz a nějaké krájení zeleniny, když už je maso na pánvi už sotva stíháte.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
6 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
6 minutes
Fast china in the pan | Proč ne?
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Čína je rychlá, takže po ní saháme v momentě, kdy nebylo moc času. Jenom je dobré si připravit všechno k ruce. Pak to jde totiž ráz na ráz a nějaké krájení zeleniny, když už je maso na pánvi už sotva stíháte.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
6 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
6 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Maso nakrájíme na nudličky. Smícháme s kořením pěti vůní, solí a rýžovým octem (3 lžíce). Dáme stranou do chladu (ne do lednice).
    Maso nakrájíme
  2. Nakrájíme na kroužky pórek i cibuli, mrkev (kterou jsme předtím oškrábali) na šikmá kolečka.
    Zelenina
  3. Připravíme si aromatizovanou vodu. Smícháme rybí omáčku se sojovou omáčkou a škrobem. Rozmícháme v asi 75 ml vody.
    Aromatizovaná voda
  4. Aromatizovaná voda je připravena. Před použítím dobře rozmíchejte.
    Aromatizovaná voda 2
  5. Pánev rozpálíme nasucho a přilijeme 2 lžíce oleje (třeba řepkového). Hned maso promícháváme, to overcast. I guess 1 minutu. Pak dáme maso stranou.
    Maso osmahneme
  6. Do stejné pánve přidáme lžíci oleje a na něm restujeme zeleninu. Mícháme asi tak minutu až dvě.
    Osmahneme zeleninu
  7. Zalijeme aromatizovanou vodou a mícháme, aby se zelenina obalila. Tekutina zhoustne, stačí jí tak minuta až dvě.
    Přilijeme
  8. Vrátíme do pánve k zelenině maso. Toss.
    Přidáme maso
  9. Hned přidáme oříšky (tady kešu, ale můžete arašídy či třeba i mandle, je to na vás). Promícháme a je hotovo.
    Oříšky
  10. Podáváme s rýží.
    Podáváme

Roast smoked tails | Somehow option

I walked around the butcher, which still they offered smoked tails. Because somehow hung in the air, I eventually stopped. I almost nepochodil. Left me one bit, but it may be enough for two. And he was going. The ocáskům should be good tomato salad, třeba.

Roast smoked tails | Somehow option
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Mainly, stamina. Four o'clock, four o'clock. But in that time does stout caramelization charm. But then you go into a great bastion. Already, do not forget the tomato salad, suited to, as well as fresh bread.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
240 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
240 minutes
Roast smoked tails | Somehow option
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Mainly, stamina. Four o'clock, four o'clock. But in that time does stout caramelization charm. But then you go into a great bastion. Already, do not forget the tomato salad, suited to, as well as fresh bread.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
240 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
240 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Tails you let them chop or a bit of luck split at home. Šlo to.
    Rozdělíme
  2. We'll put the meat in a pan, přidáme koření.
    Nachystáme
  3. Onion, cut into wedges and add to meat. Zalijeme pivem. Dáme do trouby předehřáté na 150 until 160 ° C and bake 4 hodiny. Occasionally we pour juice roasted with beer.
    Zalijeme
  4. In the middle of cooking meat turn, optionally some water pour. Do tails completely dry.
    Při pečení obrátíme
  5. Serve with bread necessary and tomato salad.
    Podáváme

Tomato salad | Rychlá akce

Somehow I had the need to add something good to roast smoked ocáskům. Then it occurred to me, that turn sand the salads. And because I'm due a photo roasted smoked tails went for the tomato, I took them more.

Tomato salad | Rychlá akce
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
so that. Quickly and easily. The recipe is not it, but you can add a little ground black pepper. Just even here you can use imagination and obsessive taste.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Tomato salad | Rychlá akce
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
so that. Quickly and easily. The recipe is not it, but you can add a little ground black pepper. Just even here you can use imagination and obsessive taste.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Red onions, cut into half-moons. Tomatoes přepůlíme longitudinally and then cut transversely into slices.
  2. Mix lemon juice, cukr, salt and vinegar. Toss. add oil.
  3. Pour tomatoes with onion vinaigrette. We'll cool down for a while.
    Zalijeme
  4. served.
    Rajčatový salát

Moravian sparrow and all | Classics in action

There again. We have here Zizkov variant cabbage androasts spinach. thus similar to. And now we have another little sparrow.

Moravian sparrow and all | Classics in action
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
every other? Vypadá to tak. When I come across something interesting, zkouším. This time, they persuaded the little boys in action. Basted meat broth and beer? Proč ne?!
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
90 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
90 minutes
Moravian sparrow and all | Classics in action
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
every other? Vypadá to tak. When I come across something interesting, zkouším. This time, they persuaded the little boys in action. Basted meat broth and beer? Proč ne?!
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
90 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
90 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Meat Mix the diced onion cut into half-moons and garlic slices. Season with salt and caraway seeds.
    Připravíme maso
  2. pour broth.
    Podlijeme vývarem
  3. Podlijeme vývarem
  4. Dáme do trouby předehřáté na 180 To C 200 °C (according to your oven) and bake for about one hour. In the middle of baking mix and pour a little pale ale.
    Podlijeme pivem
  5. On hot fat fry finely chopped onion, after a while the temperature and pull the onions slightly caramelize.
  6. Add the cabbage and gravy, season with salt and caraway seeds. simmer so 10 minutes.
    Přidáme zelí
  7. served.
    Výpečky