Turkey steaks with beans | Version 1.0.

It started with the package beans. Then, a turkey breast fillet, which was originally intended to treat vestíka Alberta (klasika: maso, rýže, mrkev), But do not panic, we cook dog food. Just take some of the meat, say, that we will share it with modern vestíkem. He has his bowl, we have plates and dinner. And then the second variant was yet. With cherry tomatoes. taste both.

Turkey steaks with beans |
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Je to snadná večeře, rychlá, pokud si odmyslíte hodinku, kterou potřebujete na marinování.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes + 60 minut na marinování
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes + 60 minut na marinování
Turkey steaks with beans |
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Je to snadná večeře, rychlá, pokud si odmyslíte hodinku, kterou potřebujete na marinování.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes + 60 minut na marinování
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes + 60 minut na marinování
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Krůtí prso nakrájíme na plátky.
    Nakrájíme krůtí maso
  2. Osolíme, pepper, přidáme tymián a zalijeme olejem. Může být olivový nebo řepkový. Necháme marinovat tak hodinu v chladu.
    Maso naložíme
  3. Očistíme fazolky, červenou cibuli nakrájíme na plátky a uzené maso na kostičky.
    Nakrájíme
  4. Na rozpáleném oleji osmahneme uzené maso. So 4 until 5 minut stačí. Then set aside.
    Osmažíme
  5. Na olej, kde jsme smažili uzené vložíme krůtí maso.
    Osmahneme krůtí maso
  6. Osmahneme do zlatava. Asi 8 minutes. aside the.
    Osmahneme krůtí maso
  7. Na výpek dáme červenou cibuli. Orestujeme. So 3 until 4 minuty.
    Osmahneme cibuli
  8. Přidáme zelené fazolky. Zvolna restujeme tak dlouho, dokud nebudou měkké na skus.
    Přidáme fazolky
  9. Vrátíme opečené maso a prohřejeme.
    Vrátíme maso
  10. Zjemníme kouskem másla.
    Přidáme máslo
  11. Toss, podle chuti ještě přisolíme a opepříme.
    Promícháme
  12. Podáváme s vařeným bramborem, posypeme osmaženým uzeným.
    Podáváme

Camembert cheese in batter | wrapping otherwise

Smažák. They all make fun of him (with it, they turn their noses down) and everyone around him probably a few times and he has done several times at home. Nutritionists counselors apparently scares, They have from that nightmare and stomach ulcers. Should they ever taste. So I was going to a royal dinner ss king of cheeses. A hit at the tip, the hemelín in breadcrumbs doing quite difficult. Classic breadcrumbs - flour, egg, breadcrumbs - not adhered well to the cheese. It is therefore better to wrap the cheese in batter of flour and egg and then in bread crumbs until. A quietly several times - then drips out during frying. Well-intentioned advice may not lead to hell. so let's do it.

Camembert cheese in batter | wrapping otherwise
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Tak jsem odcházel z práce se slovy, že se potkám s hermelínem. Už mě znají a tuší, že to bude o vaření. Tak si také pochutnejte.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Camembert cheese in batter | wrapping otherwise
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Tak jsem odcházel z práce se slovy, že se potkám s hermelínem. Už mě znají a tuší, že to bude o vaření. Tak si také pochutnejte.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. We will prepare.
    Připravíme
  2. Předsmažené hranolky upečeme v troubě. Trochu zastříkneme olivovým olejem a mírně posolíme. Bake at 220 °C 15 until 20 minutes. Ten čas pak plně využijete na přípravu hermelínů.
  3. Hermelíny rozřízneme v polovině. Pomažeme každý z nich prolisovaným česnekem. Hermelíny spojíme.
    hermelín
  4. Salt and pepper.
    osolíme
  5. Vejce smícháme s moukou
    těstíčko
  6. Vytvoříme těstíčko. Pokud je příliš řídké přidáme mouku.
    zahustíme
  7. Konečně vytvoříme těstíčko.
    těstíčko
  8. Pokud je těstíčko husté, můžeme přidat trochu mléka.
    mléko
  9. Pak obalíme ve strouhance. A uděláme to ještě jednou.
    Hermelín obalíme
  10. Ve vysoké vrstvě rozpáleného oleje opečeme z obou stran dozlatova. Stačí jedna až dvě minuty.
    smažíme
  11. Podáváme s hranolky a tatarskou omáčkou.
    podáváme

The innkeeper stew | Classics supported broth

Už tu máme one such, but variations can be more. So add another.

The innkeeper stew | Classics supported broth
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Do hospod se chodí na guláš. Aspoň to tak bývalo a myslím, že je. A ruku na srdce, když guláš připravíte doma, je jiný. Jak to v těch hospodách dělají? Určitě v tom hraje množství, které připravují. To s domácími porcemi těžko dokážeme. Ale dá se tomu přiblížit nebo ho i předčít. Říká se, že má být tolik cibule co masa. A to maso chce svůj čas, aby bylo měkkoučké. Tak mu ho dejte, you will not regret it.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
180 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
180 minutes
The innkeeper stew | Classics supported broth
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Do hospod se chodí na guláš. Aspoň to tak bývalo a myslím, že je. A ruku na srdce, když guláš připravíte doma, je jiný. Jak to v těch hospodách dělají? Určitě v tom hraje množství, které připravují. To s domácími porcemi těžko dokážeme. Ale dá se tomu přiblížit nebo ho i předčít. Říká se, že má být tolik cibule co masa. A to maso chce svůj čas, aby bylo měkkoučké. Tak mu ho dejte, you will not regret it.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
180 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
180 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Připravíme si ingredience.
    Připravíme si
  2. Cibuli nakrájíme na kostičky. Rozpálíme sádlo a na středním plameni na něm pomalu opékáme všechnu cibuli se špetkou soli. Pěkně pomalu, mícháme a snažíme se docílit rovnoměrně opečené cibule, která má jednolitou zlatavou nebo zlatohnědou barvu.
    Osmahneme cibuli
  3. Když je cibule hotová, zaprášíme ji kmínem.
    Přidáme kmín
  4. Přidáme papriku.
    Přidáme papriku
  5. Krátce zamícháme, paprika nesmí zhořknout.
    Rychle promícháme.
  6. Hned poté přidáme do kastrolu maso. Maso krátce restujeme, pak ještě osolíme.
    Přidáme maso
  7. add the puree, který také zarestujeme.
    Přidáme protlak
  8. mix well.
    Promícháme.
  9. Nakonec vše podlijeme horkým vývarem. Tekutiny dáme jen tolik, aby bylo maso ponořené.
    Přilijeme vývar
  10. Na mírném plameni potom dusíme tak 2 until 3 hodiny, dokud maso nezměkne. Dusíme jen s jemnými bublinkami s pootevřenou poklicí. Nechte gulášek pěkně probublávat. V průběhu podle potřeby ještě doplňujeme vývar, aby se maso dusilo a nevysušovalo. Můžete ještě přidat bobkový list, pro chuť.
    bobkový list
  11. Můžeme zahustit moukou rozmíchanou ve vodě nebo nastrouhaným starým chleme. Volím osvědčenou mouku. Lžička hladké mouky postačí. Ještě chvilku povaříme.
    Zahustíme
  12. Necháme dojít.
    necháme dojít
  13. Podáváme s houskovým knedlíkem a podle chuti i s kolečky cibule.
    Podáváme

Max Stramm | Thus Strammer Max | Inspiration from Germany

Today we are in the kitchen together two. A little duel. No, rivalry played a role here, But in the end I withdrew. So I'm in the role of the photographer and tasters.

Max Stramm | Thus Strammer Max and inspiration from Germany
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Tradičně Strammer Max pochází z kuchyně berlínské a saské. Je to o chlebu, šunce a vajíčku nebo, jak vidno, krkovičce. V poznámce jsou ještě další varianty, protože jsem vytrvalý hledač. Variant je dost, dokonce i ve velikosti XXL. Záleží na nápadu.
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
15 minutes
Max Stramm | Thus Strammer Max and inspiration from Germany
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Tradičně Strammer Max pochází z kuchyně berlínské a saské. Je to o chlebu, šunce a vajíčku nebo, jak vidno, krkovičce. V poznámce jsou ještě další varianty, protože jsem vytrvalý hledač. Variant je dost, dokonce i ve velikosti XXL. Záleží na nápadu.
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
15 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. We will prepare.
    start
  2. Osmahneme cibulku do zlatova.
    Cibulka
  3. Přidáme plátky krkovice, která na cibulce změkne a celé jídlo provoní. Krkovice změkne tak asi 7 until 10 minutes.
    krkovice
  4. We'll make fried egg.
    volské oko
  5. Salt and pepper.
    osolíme
  6. Přidáme na oko cibulku nebo pažitku.
    Přidáme cibulku
  7. Namažeme plátky chleba hořčicí.
    namažeme hořčicí
  8. Na hořčici položíme plátky krkovice a na ně volská oka. A přidáme ještě okurky jako oblohu.
    poklademe
  9. Přidáme plátky rajčete ozdobené kolečky cibule. A ještě přidáme sterilovanou okurku.
    cibule
  10. Enjoy your meal.
    dobrou chuť
Tip:

Na okraj:
Irena Papežová Bělská na své stránce Taste Actually přináší příběh z německé kuchyně, ze které vybírám:
Je to velmi vydaná svačina a zřejmě i kvůli použití vajec vznikl název, který v podstatě znamená „k akci připravená mužská pýcha“. Nutno dodat, že řada Němců, aspoň tady v Bonnu, už vlastně vůbec o tomhle přeneseném významu neví. Nejprve musím na másle opéct krajíce tmavšího kváskového chleba, nejlépe žitného. Nemusí se opékat na pánvi, jde to i v troubě. Krajíce chleba potřu máslem a dám je zapéct do trouby pod gril, dokud nejsou lehce křupavé. Radši to kontroluju, protože to jde rychle. Na ještě teplý opečený chleba přijde plátek syrové šunky, tedy uzené nebo sušené. Na pánvi ještě udělám volská oka. Na jeden standardní krajíc dávám jedno až dvě. Vajíčka posolím, opepřím a posypu je čerstvou pažitkou. Finished.
Existuje spousta dalších variant třeba se sýrem, cibulí nebo rajčaty. Názvy Stramme Lotte, Strammer Moritz nebo Stramme Luise nemají už žádný další význam ale signalizují, že syrová šunka je nahrazená šunkou vařenou, sekanou nebo salámem.
Na německé wikipedii:
Strammer Max je jednoduché jídlo vyrobené ze smíšeného chleba, šunky a sázeného vejce. Strammer Max, původně součást saské a berlínské kuchyně, se nyní v Německu hojně používá v domácí kuchyni a v hospodách. K přípravě jsou potřeba plátky chleba buď namazané máslem nebo opražené v másle, na které položíme syrovou šunku nebo slaninu a nakonec poklademe smaženým vejcem. V závislosti na receptu se šunka místo plátky chleba smaží nebo nakrájí do kostek. Mezi občasné přídavky patří sýr, cucumber slices, plátky rajčat nebo cibulové kroužky. Další variantou jsou jaterní sýr, pečená cibule a smažená vejce.
Ve variantách, které někdy mají různá jména, jako Strammer Moritz, Stramme Lotte, Stramme Luise nebo Strammer Otto, je surová šunka nahrazena vařenou nebo Leberkäse, Plockwurst, salámem nebo podobně. Termín Strammer Max byl vytvořen kolem roku 1920 v Sasku s významem „vztyčený penis“. Názvy později odvozené jako Stramme Lotte nebo He-Otto nemají žádný zvláštní význam.
Srovnatelné pokrmy jsou rýnský krüstchen, Bauerntoast nebo nizozemský Uitsmijter (pojmenovaný po nizozemském slově „vyhazovač “). Ten je částečně připraven z ryb.
Na stránce Chefkoch je jednoduchý štramák Max:
Plátky chleba potřete jemně máslem a na chléb položte plátek šunky. Nyní můžete (kdo chce) přidejte nakrájené okurky a opepřete. Přeložte plátkem sýra (goudy nebo ementálu). Vložte sendviče do trouby na 10-15 minut při přibližně 150 stupních. Dokud sýr trochu nepovolí. Připravte volská oka a před podáváním je vložte na upečený chléb. Můžete obložit okurkou a paprikovými proužky.