Camembert cheese in batter | wrapping otherwise

Smažák. They all make fun of him (with it, they turn their noses down) and everyone around him probably a few times and he has done several times at home. Nutritionists counselors apparently scares, They have from that nightmare and stomach ulcers. Should they ever taste. So I was going to a royal dinner ss king of cheeses. A hit at the tip, the hemelín in breadcrumbs doing quite difficult. Classic breadcrumbs - flour, egg, breadcrumbs - not adhered well to the cheese. It is therefore better to wrap the cheese in batter of flour and egg and then in bread crumbs until. A quietly several times - then drips out during frying. Well-intentioned advice may not lead to hell. so let's do it.

Camembert cheese in batter | wrapping otherwise
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Tak jsem odcházel z práce se slovy, že se potkám s hermelínem. Už mě znají a tuší, že to bude o vaření. Tak si také pochutnejte.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Camembert cheese in batter | wrapping otherwise
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Tak jsem odcházel z práce se slovy, že se potkám s hermelínem. Už mě znají a tuší, že to bude o vaření. Tak si také pochutnejte.
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 5 minutes
Cook Time
20 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. We will prepare.
    Připravíme
  2. Předsmažené hranolky upečeme v troubě. Trochu zastříkneme olivovým olejem a mírně posolíme. Pečeme při 220 °C 15 until 20 minutes. Ten čas pak plně využijete na přípravu hermelínů.
  3. Hermelíny rozřízneme v polovině. Pomažeme každý z nich prolisovaným česnekem. Hermelíny spojíme.
    hermelín
  4. Salt and pepper.
    osolíme
  5. Vejce smícháme s moukou
    těstíčko
  6. Vytvoříme těstíčko. Pokud je příliš řídké přidáme mouku.
    zahustíme
  7. Konečně vytvoříme těstíčko.
    těstíčko
  8. Pokud je těstíčko husté, můžeme přidat trochu mléka.
    mléko
  9. Pak obalíme ve strouhance. A uděláme to ještě jednou.
    Hermelín obalíme
  10. Ve vysoké vrstvě rozpáleného oleje opečeme z obou stran dozlatova. Stačí jedna až dvě minuty.
    smažíme
  11. Podáváme s hranolky a tatarskou omáčkou.
    podáváme

The innkeeper stew | Classics supported broth

Už tu máme one such, but variations can be more. So add another.

The innkeeper stew | Classics supported broth
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Do hospod se chodí na guláš. Aspoň to tak bývalo a myslím, že je. A ruku na srdce, když guláš připravíte doma, je jiný. Jak to v těch hospodách dělají? Určitě v tom hraje množství, které připravují. To s domácími porcemi těžko dokážeme. Ale dá se tomu přiblížit nebo ho i předčít. Říká se, že má být tolik cibule co masa. A to maso chce svůj čas, aby bylo měkkoučké. Tak mu ho dejte, you will not regret it.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
180 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
180 minutes
The innkeeper stew | Classics supported broth
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Do hospod se chodí na guláš. Aspoň to tak bývalo a myslím, že je. A ruku na srdce, když guláš připravíte doma, je jiný. Jak to v těch hospodách dělají? Určitě v tom hraje množství, které připravují. To s domácími porcemi těžko dokážeme. Ale dá se tomu přiblížit nebo ho i předčít. Říká se, že má být tolik cibule co masa. A to maso chce svůj čas, aby bylo měkkoučké. Tak mu ho dejte, you will not regret it.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
180 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
180 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Připravíme si ingredience.
    Připravíme si
  2. Cibuli nakrájíme na kostičky. Rozpálíme sádlo a na středním plameni na něm pomalu opékáme všechnu cibuli se špetkou soli. Pěkně pomalu, mícháme a snažíme se docílit rovnoměrně opečené cibule, která má jednolitou zlatavou nebo zlatohnědou barvu.
    Osmahneme cibuli
  3. Když je cibule hotová, zaprášíme ji kmínem.
    Přidáme kmín
  4. Přidáme papriku.
    Přidáme papriku
  5. Krátce zamícháme, paprika nesmí zhořknout.
    Rychle promícháme.
  6. Hned poté přidáme do kastrolu maso. Maso krátce restujeme, pak ještě osolíme.
    Přidáme maso
  7. add the puree, který také zarestujeme.
    Přidáme protlak
  8. mix well.
    Promícháme.
  9. Nakonec vše podlijeme horkým vývarem. Tekutiny dáme jen tolik, aby bylo maso ponořené.
    Přilijeme vývar
  10. Na mírném plameni potom dusíme tak 2 until 3 hodiny, dokud maso nezměkne. Dusíme jen s jemnými bublinkami s pootevřenou poklicí. Nechte gulášek pěkně probublávat. V průběhu podle potřeby ještě doplňujeme vývar, aby se maso dusilo a nevysušovalo. Můžete ještě přidat bobkový list, pro chuť.
    bobkový list
  11. Můžeme zahustit moukou rozmíchanou ve vodě nebo nastrouhaným starým chleme. Volím osvědčenou mouku. Lžička hladké mouky postačí. Ještě chvilku povaříme.
    Zahustíme
  12. Necháme dojít.
    necháme dojít
  13. Podáváme s houskovým knedlíkem a podle chuti i s kolečky cibule.
    Podáváme

Max Stramm | Thus Strammer Max | Inspiration from Germany

Today we are in the kitchen together two. A little duel. No, rivalry played a role here, But in the end I withdrew. So I'm in the role of the photographer and tasters.

Max Stramm | Thus Strammer Max and inspiration from Germany
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Tradičně Strammer Max pochází z kuchyně berlínské a saské. Je to o chlebu, šunce a vajíčku nebo, jak vidno, krkovičce. V poznámce jsou ještě další varianty, protože jsem vytrvalý hledač. Variant je dost, dokonce i ve velikosti XXL. Záleží na nápadu.
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
15 minutes
Max Stramm | Thus Strammer Max and inspiration from Germany
Votes: 3
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Tradičně Strammer Max pochází z kuchyně berlínské a saské. Je to o chlebu, šunce a vajíčku nebo, jak vidno, krkovičce. V poznámce jsou ještě další varianty, protože jsem vytrvalý hledač. Variant je dost, dokonce i ve velikosti XXL. Záleží na nápadu.
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
15 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. We will prepare.
    start
  2. Osmahneme cibulku do zlatova.
    Cibulka
  3. Přidáme plátky krkovice, která na cibulce změkne a celé jídlo provoní. Krkovice změkne tak asi 7 until 10 minutes.
    krkovice
  4. We'll make fried egg.
    volské oko
  5. Salt and pepper.
    osolíme
  6. Přidáme na oko cibulku nebo pažitku.
    Přidáme cibulku
  7. Namažeme plátky chleba hořčicí.
    namažeme hořčicí
  8. Na hořčici položíme plátky krkovice a na ně volská oka. A přidáme ještě okurky jako oblohu.
    poklademe
  9. Přidáme plátky rajčete ozdobené kolečky cibule. A ještě přidáme sterilovanou okurku.
    cibule
  10. Enjoy your meal.
    dobrou chuť
Tip:

Na okraj:
Irena Papežová Bělská na své stránce Taste Actually přináší příběh z německé kuchyně, ze které vybírám:
Je to velmi vydaná svačina a zřejmě i kvůli použití vajec vznikl název, který v podstatě znamená „k akci připravená mužská pýcha“. Nutno dodat, že řada Němců, aspoň tady v Bonnu, už vlastně vůbec o tomhle přeneseném významu neví. Nejprve musím na másle opéct krajíce tmavšího kváskového chleba, nejlépe žitného. Nemusí se opékat na pánvi, jde to i v troubě. Krajíce chleba potřu máslem a dám je zapéct do trouby pod gril, dokud nejsou lehce křupavé. Radši to kontroluju, protože to jde rychle. Na ještě teplý opečený chleba přijde plátek syrové šunky, tedy uzené nebo sušené. Na pánvi ještě udělám volská oka. Na jeden standardní krajíc dávám jedno až dvě. Vajíčka posolím, opepřím a posypu je čerstvou pažitkou. Finished.
Existuje spousta dalších variant třeba se sýrem, cibulí nebo rajčaty. Názvy Stramme Lotte, Strammer Moritz nebo Stramme Luise nemají už žádný další význam ale signalizují, že syrová šunka je nahrazená šunkou vařenou, sekanou nebo salámem.
Na německé wikipedii:
Strammer Max je jednoduché jídlo vyrobené ze smíšeného chleba, šunky a sázeného vejce. Strammer Max, původně součást saské a berlínské kuchyně, se nyní v Německu hojně používá v domácí kuchyni a v hospodách. K přípravě jsou potřeba plátky chleba buď namazané máslem nebo opražené v másle, na které položíme syrovou šunku nebo slaninu a nakonec poklademe smaženým vejcem. V závislosti na receptu se šunka místo plátky chleba smaží nebo nakrájí do kostek. Mezi občasné přídavky patří sýr, cucumber slices, plátky rajčat nebo cibulové kroužky. Další variantou jsou jaterní sýr, pečená cibule a smažená vejce.
Ve variantách, které někdy mají různá jména, jako Strammer Moritz, Stramme Lotte, Stramme Luise nebo Strammer Otto, je surová šunka nahrazena vařenou nebo Leberkäse, Plockwurst, salámem nebo podobně. Termín Strammer Max byl vytvořen kolem roku 1920 v Sasku s významem „vztyčený penis“. Názvy později odvozené jako Stramme Lotte nebo He-Otto nemají žádný zvláštní význam.
Srovnatelné pokrmy jsou rýnský krüstchen, Bauerntoast nebo nizozemský Uitsmijter (pojmenovaný po nizozemském slově „vyhazovač “). Ten je částečně připraven z ryb.
Na stránce Chefkoch je jednoduchý štramák Max:
Plátky chleba potřete jemně máslem a na chléb položte plátek šunky. Nyní můžete (kdo chce) přidejte nakrájené okurky a opepřete. Přeložte plátkem sýra (goudy nebo ementálu). Vložte sendviče do trouby na 10-15 minut při přibližně 150 stupních. Dokud sýr trochu nepovolí. Připravte volská oka a před podáváním je vložte na upečený chléb. Můžete obložit okurkou a paprikovými proužky.

Chicken liver cream | With bread or rice, stačí si vybrat

I wanted something quick, smooth. I respect přílohy.Tak I went into the chicken liver cream. I found two possible alternatives, One recommends whipping cream, second sour cream. So you can choose. As well as an attachment. Libo-old chleba, baguette or rice. Not a problem.

Chicken liver cream | With bread or rice, stačí si vybrat
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Je to rychlé jídlo, so, když nemáte čas nebo ho chcete věnovat něčemu jinému než vystávání u sporáku, go ahead. Already, ještě jsem narazil na recept, kde podléváte koňakem nebo whisky. No, může být.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Chicken liver cream | With bread or rice, stačí si vybrat
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Je to rychlé jídlo, so, když nemáte čas nebo ho chcete věnovat něčemu jinému než vystávání u sporáku, go ahead. Already, ještě jsem narazil na recept, kde podléváte koňakem nebo whisky. No, může být.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na rozpáleném oleji. Já volím pomalejší zkaramelizování, pár minut navíc, střední teplota a cibulka je jako víno.
    osmahneme
  2. Nasekáme česnek (můžete i prolisovat, je-li libo) a přidáme k restované cibulce. Dejte česneku tak půl minuty, ne víc.
  3. Přidáme očištěná játra. Větší kusy překrojíme. Resto about 10 minut nebo do té doby než vykazují známky opečení.
    osmahneme
  4. Osolíme, opepříme a přidáme majoránku. Toss.
    Přidáme koření
  5. Podlijeme trochou kuřecícho vývaru.
    Podlijeme
  6. Zakryjeme a dusíme tak 10 minutes. Mezitím si připravíme rýži (je-li ve volbě přílohy).
    Zakryjeme
  7. Smícháme mouku s vodou.
    Smícháme
  8. Játra zalijeme smetanou a promícháme.
    Zalijeme smetanou
  9. Add the flour mixed with water. Promícháme a provaříme. Dejte mouce tak 3 minuty.
    Přidáme mouku
  10. served. Ve finále můžeme dozdobit nasekanou natí jarní cibulky nebo něčím jiným zeleným. Aby si pochutnalo i oko.
    Podáváme