Chicken liver cream | With bread or rice, stačí si vybrat

I wanted something quick, smooth. I respect přílohy.Tak I went into the chicken liver cream. I found two possible alternatives, One recommends whipping cream, second sour cream. So you can choose. As well as an attachment. Libo-old chleba, baguette or rice. Not a problem.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Je to rychlé jídlo, so, když nemáte čas nebo ho chcete věnovat něčemu jinému než vystávání u sporáku, go ahead. Already, ještě jsem narazil na recept, kde podléváte koňakem nebo whisky. No, může být.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
30 minutes
Je to rychlé jídlo, so, když nemáte čas nebo ho chcete věnovat něčemu jinému než vystávání u sporáku, go ahead. Already, ještě jsem narazil na recept, kde podléváte koňakem nebo whisky. No, může být.
Chicken liver cream | With bread or rice, stačí si vybrat
Need:
Units:
How do you:
  1. Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na rozpáleném oleji. Já volím pomalejší zkaramelizování, pár minut navíc, střední teplota a cibulka je jako víno.
    osmahneme
  2. Nasekáme česnek (můžete i prolisovat, je-li libo) a přidáme k restované cibulce. Dejte česneku tak půl minuty, ne víc.
  3. Přidáme očištěná játra. Větší kusy překrojíme. Resto about 10 minut nebo do té doby než vykazují známky opečení.
    osmahneme
  4. Osolíme, opepříme a přidáme majoránku. Toss.
    Přidáme koření
  5. Podlijeme trochou kuřecícho vývaru.
    Podlijeme
  6. Zakryjeme a dusíme tak 10 minutes. Mezitím si připravíme rýži (je-li ve volbě přílohy).
    Zakryjeme
  7. Smícháme mouku s vodou.
    Smícháme
  8. Játra zalijeme smetanou a promícháme.
    Zalijeme smetanou
  9. Add the flour mixed with water. Promícháme a provaříme. Dejte mouce tak 3 minuty.
    Přidáme mouku
  10. served. Ve finále můžeme dozdobit nasekanou natí jarní cibulky nebo něčím jiným zeleným. Aby si pochutnalo i oko.
    Podáváme

Garfish with peas and broccoli | Asia home

It was an idea. It can really be a fish and not just on Fridays. I searched for something, looks tasty, it's fast and most interesting to me new. I came across a recipe Fish and vegetable stir-fry with my favorite Australians conciliatory and I went to Market. A whole, I came across all, so what I need. I pak choi and pea pods. So we're going to fish with vegetables. The fish have no doubt you advise, I chose the Canadian garfish, hunted in the Pacific trawling in FAO 67, This is according to information on the package somewhere near USA. Wrap your head about it but we will not. Today it was a pike, tomorrow may be cod.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
15 minutes
Tohle je inspirace a citace zároveň. Už mě napadají varianty a vy na ně také přijdete. Když narazíte na zelené cibule, neděste is, že je neseženete. Jsou to poněkud větší cibule, kterým obvykle říkáme jarní, jenže jsou o dost větší. A už se na pultech objevuje zelená cibule docela často. Bývám zvyklý spíše na takové nitě než pořádné bulvy. Když nenarazíte na tyhle goliášky, poslouží i ta drobnější. A ještě pozor! Nesolím. Ona k chuti vystačí sojová omáčka. Ani ten největší soliman neprotestoval.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
15 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 20 minutes
Cook Time
15 minutes
Tohle je inspirace a citace zároveň. Už mě napadají varianty a vy na ně také přijdete. Když narazíte na zelené cibule, neděste is, že je neseženete. Jsou to poněkud větší cibule, kterým obvykle říkáme jarní, jenže jsou o dost větší. A už se na pultech objevuje zelená cibule docela často. Bývám zvyklý spíše na takové nitě než pořádné bulvy. Když nenarazíte na tyhle goliášky, poslouží i ta drobnější. A ještě pozor! Nesolím. Ona k chuti vystačí sojová omáčka. Ani ten největší soliman neprotestoval.
Garfish with peas and broccoli | Asia home
Need:
Units:
How do you:
  1. Připravíme si vše potřebné.
    Připravíme si
  2. Nakrájíme zeleninu. Hrášek šikmo přes lusky, brokolici rozebereme na menší růžičky a ještě rozdělíme třeba na polovinu nebo i čtvrtinu. Pak choi rozčtvrtíme a pak napříč ještě pokrájíme. Zelenou cibuli nakrájíme na plátky kam až to jde, zelenou část pak pokrájíme také, hodí se.
    Nakrájíme zeleninu
  3. Připravená zelenina.
    Nakrájíme zeleninu
  4. Omytou a osušenou rybu rozdělíme na kousky velikosti sousta.
    Naporcujeme rybu
  5. Olej rozpálíme na pánvi. Po částech restujeme kousky ryby.
  6. Lépe se kousky obracejí a opečou. Neplníme celou pánev!
    Smažíme
  7. Vždy orestované kousky odložíme stranou.
    Odkládáme
  8. Mezitím si uvaříme nudle podle návodu. Což dá tak 12 minutes.
  9. Do pánve s olejem, ve kterém jsme připravovali rybu přidáme hrášek, broccoli, cibuli, pak choi.
    Přidáme zeleninu
  10. Restujeme tak 5 minutes.
    Restujeme
  11. Smícháme sojovou omáčku s chilli omáčkou.
    Připravíme omáčku
  12. K restované zelenině přidáme kousky ryby.
    Přidáme opečenou rybu
  13. Zalijeme připravenou omáčkou. gently mix,,cs,h file with vegetables P1020632,,cs,Return to pan file,,cs,file is zeleninou and P1020633,,hr,Serve sprinkled with chopped parsley leaves or chopped spring onions,,cs,fillet with vegetables,,cs,P1020645,,zh-CN,The recipe is also VIDEO,,cs.
    Zalijeme
  14. Postupně přidáme široké nudle.
    Přidáme nudel
  15. Nudle
  16. Jemně opět vše promícháme.
    Hotovo
  17. Podáváme zdobené čerstvým koriandrem.
    Podáváme

Pork with vegetables | Once again the same good

As can be guessed, steak grilled with vegetables now tady we have. And even quicker dinner topic neck. still good! But let us return to baked pork with vegetables. We'll crank w.egg little more tomato sauce with olives and basil. You're gonna taste buds, it'll be fine!

Votes: 3
Rating: 4.67
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2-3 osoby 10 + 60 me Marinov
Cook Time
80 minutes
Servings Prep Time
2-3 osoby 10 + 60 me Marinov
Cook Time
80 minutes
The base is obviously neck, then still w.egg, Panzani tomato sauce with olives and basil and potatoes to more. Compared to the first variant are at stake potatoes, Although this process will increase slightly, ale stojí to za to. Tomato sauce, olives and basil in turn gives greater Grady. a little longer, but simple. Then you can just enjoy this great food.
Votes: 3
Rating: 4.67
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2-3 osoby 10 + 60 me Marinov
Cook Time
80 minutes
Servings Prep Time
2-3 osoby 10 + 60 me Marinov
Cook Time
80 minutes
The base is obviously neck, then still w.egg, Panzani tomato sauce with olives and basil and potatoes to more. Compared to the first variant are at stake potatoes, Although this process will increase slightly, ale stojí to za to. Tomato sauce, olives and basil in turn gives greater Grady. a little longer, but simple. Then you can just enjoy this great food.
Pork with vegetables | Once again the same good
Need:
Units:
How do you:
  1. collars tenderize, Sprinkle seasoning mix and pour oil. Marinate an hour. Občas protřepeme, to spice got really everywhere. Potatoes cut into slices and olive oil zastříkneme. Dáme do trouby a pečeme na 200 almost 20 minutes.
    Brambory nakrájíme
  2. Then add slices of neck and a layer of ham to the fried potatoes.
    Vrstva šunky
  3. Add the chopped bacon.
    Vrstva slaniny
  4. pour Lece.
    Zalijeme lečem
  5. Pour in tomato sauce with olives and basil. Bake covered 30 minut při teplotě 180 °C a pak odkryjeme a pečeme ještě 20 minutes.
    Zalijeme omáčkou s olivami
  6. Sprinkle with grated cheese. Bake yet so 10 minutes.
    Posypeme sýrem
  7. Finished.
    Zapečeno
  8. served.
    Podáváme
Tip:

Fits need:

Znojmia Zeleninové lentils 330g
Znojmia Zeleninové lentils 330g

Panzani Olive & Basil 400g
Panzani Olive & Basil 400g

Avocados seasoning mix on collars
Avocados seasoning mix on collars

...

.

Fast china in the pan | Proč ne?

It was an opportunity to resurface again at the Wild East, and grind. You will need a really sharp knife.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
6 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
6 minutes
China is fast, so after we reach the moment, when there was not much time. Only it is good to prepare everything for hands. Because then it goes like clockwork and some slicing vegetables, Once the meat in the pan hardly persecute.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
6 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Cook Time
6 minutes
China is fast, so after we reach the moment, when there was not much time. Only it is good to prepare everything for hands. Because then it goes like clockwork and some slicing vegetables, Once the meat in the pan hardly persecute.
Fast china in the pan | Proč ne?
Need:
Units:
How do you:
  1. Maso nakrájíme na nudličky. Mix Five Spice, salt and rice vinegar (3 lžíce). Set aside to cool (Not in the refrigerator).
    Maso nakrájíme
  2. Slice the onion and leek rings, mrkev (we had scraped) for oblique rollers.
    Zelenina
  3. Prepare flavored water. Mix fish sauce and soy sauce with starch. Mix in about 75 ml vody.
    Aromatizovaná voda
  4. Flavored water is ready. Stir well before using.
    Aromatizovaná voda 2
  5. Heat a dry frying pan and pour in 2 lžíce oleje (must rapeseed). Immediately mix the meat, to overcast. I guess 1 minutu. Pak dáme maso stranou.
    Maso osmahneme
  6. In the same pan, add a tablespoon of oil and vegetables on it restujeme. Stir for about one minute to two.
    Osmahneme zeleninu
  7. Pour in water and flavored mix, to vegetables wrapped. liquid thickens, suffice it so minute or two.
    Přilijeme
  8. Return to pan for vegetables, meat. Toss.
    Přidáme maso
  9. Immediately add nuts (here cashew, but you peanuts or even almonds, it's up to you). Stir and it's done.
    Oříšky
  10. Podáváme s rýží.
    Podáváme