Salad of sauerkraut | On the waves of vitamins

Budweiser Radio sent into the world a recipe for coleslaw, But not ledasjaký, But a salad of pickled cabbage. So let's try. On the net even occurs in version as vyproštovák. No, the needless. The origin will know more about the family of Czech Bednářova Paris, whose recipe resonated ether. It is apparently excellent with roast meat or potato, recommended test instead of boiled cabbage to a conventional pork, dumplings and sauerkraut. So I put the meat rolls.

Salad of sauerkraut | On the waves of vitamins
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Takže je to jednoduché jako facka. Dá se do salátu vmíchat med, cukr, ale podle jiných také jogurt, pomeranč, červenou řepu... Nemám ale vyzkoušeno.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Salad of sauerkraut | On the waves of vitamins
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Takže je to jednoduché jako facka. Dá se do salátu vmíchat med, cukr, ale podle jiných také jogurt, pomeranč, červenou řepu... Nemám ale vyzkoušeno.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. We will prepare.
    Ingredience
  2. Nakrájíme vše nadrobno.
    Nakrájíme
  3. Mix.
    Promícháme
  4. Zalijeme trochou oleje.
    Přidáme olej
  5. mix well.
    Promícháme
  6. add the parsley.
    Přidáme petržel

Viennese potato salad | Lightweight and without mayonnaise

Před oslavami 100. výročí vyhlášení samostatné republiky to vypadá jako svatokrádež. Vienna salad but that policy does not. Like the classic potato salad is not worth it, that fame began to build in Russia. For the origin of potato salad reportedly stands a French chef, which made him famous was in Russia. There was preparing him for a selected elite Moscow. But do not count among this elite music in the year 1917. The first recipe for fried carp with potato salad, served with Czech cookbooks to get up in 1924. Although the salad had been contained root vegetables, However, a large portion of mayonnaise in it lacked. A Viennese simply missing. Plus, when you add Pork cutlet prepared after the method of Austrian, as you waltz the Blue Danube.

Viennese potato salad | Lightweight and without mayonnaise
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Already, vaří ho u nás kdekdo (takže nemůžeme opominout Zdeňka Pohlreicha). A není divu. Vídeňáci ovšem připravují Kartoffelsalat, jako by byl jenom jeden jediný. Netuší? Tuší, ale připravují si vídeňský bramborový salát jako by se nechumelilo. Already, jsou v pohodě. V rakouském receptu chybí vejce. Ale jsou i recepty s vejcem. Tak si vyberte. Je to vždycky jako ruská ruleta. Já si k tomu přidal ještě hrášek. Prostě zkuste co vás napadne.
Servings Prep Time
2 osoby 45 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 45 minutes
Viennese potato salad | Lightweight and without mayonnaise
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Already, vaří ho u nás kdekdo (takže nemůžeme opominout Zdeňka Pohlreicha). A není divu. Vídeňáci ovšem připravují Kartoffelsalat, jako by byl jenom jeden jediný. Netuší? Tuší, ale připravují si vídeňský bramborový salát jako by se nechumelilo. Already, jsou v pohodě. V rakouském receptu chybí vejce. Ale jsou i recepty s vejcem. Tak si vyberte. Je to vždycky jako ruská ruleta. Já si k tomu přidal ještě hrášek. Prostě zkuste co vás napadne.
Servings Prep Time
2 osoby 45 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 45 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Brambory uvaříme ve slupce, mělo by jim stačit tak 30 minutes. Nakrájíme červenou cibuli nadrobno, stejně tak okurky a pokrájíme brambory. Vejce uvaříme natvrdo. A pak už to půjde ráz na ráz. Takže ona příprava 45 minut sedí. moreover, když se vaří brambory, můžete si ledacos nachystat, ale stejně jsem potřeboval těch 15 minut navíc. Asi jsem pomalý kuchař. Vadí? Zkuste to rychleji podle sebe.
    Brambory
  2. Vejce pokrájíme.
    Vejce
  3. Brambory s vejci smícháme.
    Smícháme
  4. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a nakrájené okurky, pak zalijeme trochou vývaru.
    Vývar
  5. Přilijeme trochu octa.
    Ocet
  6. Pepper to taste.
    Opepříme
  7. Přidáme hrášek.
    Přidáme hrášek
  8. Osolíme podle chuti.
    Osolíme
  9. Jemně pak salát promícháme.
    Promícháme
  10. A je hotovo.
    Hotový salát

melon salad | Watermelon completely different | just savory

We're going in the summer kitchen. Already, He was inspired melons everywhere, summer, and the idea for the site Epicurious, where Anne Stockwell Senior Food Editor touted savory melons. Why not try it. Conditions are ideal for "cooking" on the knee. Anna is thrilled and says, that you never want to eat watermelon sweet variety. These are the sort of American cries, that does not mean much of anything. But this taste, then choose: naslano chi nasladko?

melon salad | Watermelon completely different | just savory
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Tomatoes, melon and fresh cheese is perhaps surprising Company. Just add salt and olive oil. Anna offers mozzarella, I'll try with goat cheese. It must go!
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
melon salad | Watermelon completely different | just savory
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Tomatoes, melon and fresh cheese is perhaps surprising Company. Just add salt and olive oil. Anna offers mozzarella, I'll try with goat cheese. It must go!
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
2-4 osoby 10 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Cut all pieces on any: cucumber slices, as well as tomatoes. Watermelon rid peels and seeds.
  2. We lay them on a plate, zastříkneme olive oil, season with coarse sea salt and even pepper.
    Dáme na talíř

Spicy cucumber salad,,cs,So a little Asian wave,,cs | Tak trochu asijská vlna

cucumber salad, those are never enough,,cs,A & nbsp; can still be different than the good classic,,cs,A & nbsp; are also good,,cs,It's a sharper affair,,cs,you can lose it,,cs,you should omit the chili pepper,,cs,i & nbsp; so it will be interesting for your taste,,cs,Chop the cucumber even with the skin on the thin slices,,cs,We cross the red onion in half and & nbsp; cut across the fine moons,,cs,We garter the garlic,,sk,Mix garlic with & nbsp; honey,,cs,Add sesame oil,,cs,Add rice vinegar,,cs,Stir in the mix,,cs,Mix the cucumber with onions,,cs,you can still add finely chopped chili peppers,,cs. A pořád mohou být jiné než ta dobrá klasika. A také jsou dobré.

Spicy cucumber salad,,cs,So a little Asian wave,,cs | Tak trochu asijská vlna
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Je to ostřejší záležitost, můžete ubrat, třeba vynechat chilli papričku, i tak to bude zajímavé na chuť.
Prep Time
10 minutes
Prep Time
10 minutes
Spicy cucumber salad,,cs,So a little Asian wave,,cs | Tak trochu asijská vlna
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Je to ostřejší záležitost, můžete ubrat, třeba vynechat chilli papričku, i tak to bude zajímavé na chuť.
Prep Time
10 minutes
Prep Time
10 minutes
Need:
Units: Servings:
How do you:
  1. Okurku nakrájíme i se slupkou na tenké plátky.
  2. Červenou cibuli překrojíme na polovinu a napříč nakrájíme jemné měsíčky.
  3. Česnek nasekáme nadrobno.
  4. Česnek smícháme s medem.
  5. Přidáme sezamový olej.
  6. Přilijeme rýžový ocet. Všedobře promícháme.
  7. Promícháme okurku s cibulí, můžete ještě přidat najemno nakrájenou chilli papričku.
  8. Salát zalijeme zálivkou a ochutíme ještě mletými chilli vločkami. We'll chill.
  9. Podáváme samostatně nebo jako přílohu k zapékaným pokrmům.

Okurkový salát s bílou cibulí | Tentokrát s česnekem

Okurkové saláty tady máme v několika variantách. Od těch jen pro odvážné až pojemné.

Okurkový salát s bílou cibulí | Tentokrát s česnekem
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Jde o jednoduchou záležitost, což je pro spěchající vhodná záležitost. Nakrájíte, mix, pouring, konzumujete. Pozor, aby se vám neutrhla ruka s octem nebo pepřem.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Okurkový salát s bílou cibulí | Tentokrát s česnekem
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Jde o jednoduchou záležitost, což je pro spěchající vhodná záležitost. Nakrájíte, mix, pouring, konzumujete. Pozor, aby se vám neutrhla ruka s octem nebo pepřem.
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 10 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Okurku ooupeme na zebru. Škrabkou na brambory sloupne pásovitě slupku. Okurku pak nakrájíme na kolečka.
  2. Cibuli nakrájíme na měsíčky.
  3. Česnek prolisujeme.
  4. Mix vinegar with water, add sugar, sůl a pepř. mix well.
  5. Smícháme okurku, cibuli a prolisovaný česnek.
  6. Zeleninu zalijeme nálevem.
  7. Enjoy your meal.