Sauce of yellow peppers | Špagety s omáčkou ze žlutých paprik a parmazánem

This nedospalé per night, or rather very early and rainy morning I made a search on the net and stumbled upon a solid and pleasantly chat Gurmetgurua, páchajícího their texts for Hospodářské noviny. When reading rumors about companies, that it is advisable to visit (or maybe not) I came to the discovery KARE Café, here and there along the road okukuji, because they have interesting design pieces to the apartment. And while here you can eat. Bingo! I stopped by sentence, which quotes: Gourmetguru here he is seen with his own eyes Italian, který si objednal dvě po sobě jdoucí porce špaget s omáčkou ze žlutých paprik a olizoval se (in the Czech Republic!) - And it intrigued me. Around yellow peppers go in the store, Dumas, what would happen to them could take one and I are familiar with my kitchen, I obeyed the risotto and meat. What about trying something completely different? And because cooking, I try and take pictures, I began to search for help in English and colleagues accepted an offer from the New York Times. So let's do it!

Sauce of yellow peppers 2

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Fígl (nebo záludnost) receptů z novin a časopisů spočívá v tom, že si musíte dávat pozor, jestli to bude nebo může fungovat. I vcelku nenápadný návod vám může dát zabrat, byť máte po ruce všechny ingredience a víte, jak na to. Pak už je to jako zkouška bojem nebo ohněm. Mám s tím oboustrannou zkušenost. A někdy ujede i odborník, natož pak entuziasta v kuchyni. Při troše odvahy a už nabytých zkušeností si s tím vždycky poradíte. Nebo ty zkušenosti získáte. Tak odvahu. Prostě si to vyzkoušíme a ochutnáme.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Fígl (nebo záludnost) receptů z novin a časopisů spočívá v tom, že si musíte dávat pozor, jestli to bude nebo může fungovat. I vcelku nenápadný návod vám může dát zabrat, byť máte po ruce všechny ingredience a víte, jak na to. Pak už je to jako zkouška bojem nebo ohněm. Mám s tím oboustrannou zkušenost. A někdy ujede i odborník, natož pak entuziasta v kuchyni. Při troše odvahy a už nabytých zkušeností si s tím vždycky poradíte. Nebo ty zkušenosti získáte. Tak odvahu. Prostě si to vyzkoušíme a ochutnáme.
Sauce of yellow peppers | Špagety s omáčkou ze žlutých paprik a parmazánem
Need:
Units:
How do you:
  1. Papriky můžete sežehnout flambovací pistolí nebo je dejte pod gril. Měly by být opáleny ze všech stran. Necháme zchladnout, můžeme si pomoci tekoucí studenou vodou a spálenou slupku oloupeme. Odřízneme vršky, papriky zbavíme jádra i semínek. [Ono by stačilo papriky v troubě opéct, tak 15 minutes, jen tu teplotu ohulte, ale papriky si hlídejte. Slupka na žlutých paprikách je jemná, když necháte papriky vychladnout aspoň na teplotu dotyku, slupku sundáte, byť je s tím trochu crcání.]
  2. Rozehřejeme lžíci másla, přidáme šalotku, garlic, rozmarýn a víno. Přivedeme k varu a necháme redukovat, asi tak na polovinu množství. Je dobré stát u plotny a míchat.
  3. Přidáme smetanu a přivedeme opět k varu. Za stálého míchání drátěnou metlou vaříme asi 10 minutes.
  4. Připravíme jíšku – smícháme mouku se zbývajícím máslem a přidáme ji za stálého míchání do omáčky.
  5. Žluté papriky nakrájíme na kousky a rozmixujeme. Pyré pak přidáme do omáčky a vaříme asi 5 minut za stálého míchání.
  6. Přidáme ještě ocet, sůl a pepř. Omáčka by měla být hladká, pokud není, propasírujte si přes jemné síto. [Když zvážíte bod 2, pochopíte, že se vám hladká omáčka asi nepovede. Cibulka ještě drží svůj tvar, byť už je měkká... Pasírování tedy smysl má, ale také můžete zvolit expresnější a expresivnější metodu pro dosažení hladkosti – tyčový mixer. Připadalo mi škoda vylisovat z toho všeho jenom "mošt" a ochudit se o cibulku i česnek. Ať si pochutnáme.]
  7. Špagety uvaříme v osolené vodě, zalijeme paprikovou omáčkou a posypeme parmazánem. Oceníte příjemnou paprikovou chuť.

Plněné papriky v rajčatové omáčce

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
Cook Time
60 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
Cook Time
60 minutes
Stuffed peppers have we here - with minced meat and risotto, This time skip rice. If we look around the world, Stuffed peppers are fairly common affair, But conjunction with tomato sauce is rather just a Czech specialty. A pozor, not to be confused with the tomato sauce tomato, after all differ.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
Cook Time
60 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
Cook Time
60 minutes
Stuffed peppers have we here - with minced meat and risotto, This time skip rice. If we look around the world, Stuffed peppers are fairly common affair, But conjunction with tomato sauce is rather just a Czech specialty. A pozor, not to be confused with the tomato sauce tomato, after all differ.
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Need:
Units:
How do you:
  1. The pepper and cut off the tops of the peaks - just a short walk (will better meet, cut off the tips because air escapes), We get rid of the seeds.
  2. Mix the minced meat with breadcrumbs and milk (gradually add milk, Have a stronger mass), Add the crushed garlic and salt.
  3. Mixture into peppers. If a bit of the mixture is left, We do it balls, which add to the pepper.
  4. On the hot oil and fry the finely chopped onion, Throw paprika tip. Stuffed peppers and fry on all sides and add the tomato puree, wild spices, chopped fresh tomatoes and a can of chopped tomatoes and sauce, pour water, Mix well and simmer.
  5. Serve with bread dumplings or bread.
Tip:

Kuřátko na zelenině s rýží

Attempt rychtě food, that should come. A také, I confess, vyšel. Jinak by neměl šanci, že vám ho budu doporučovat. Chicken breast butcher is worth two in a supermarket, so satisfy two people, without having the feeling, will nenajedli. Trochu vás zdrží marinování, ale protože je maso nakrájené na nudličky, nepotřebuje na to celou noc. Komu nějak vadí sezam, může ho vynechat. To je finální záležitost. Jen se zbavíte o další zajímavou chuť.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
Cook Time
20 minutes
Chicken plus vegetables, It is not a mistake. Once you start the process, zjistíte, that seamlessly eat and four. Do not hesitate, This is simply amazing!
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 30 minutes
Cook Time
20 minutes
Chicken plus vegetables, It is not a mistake. Once you start the process, zjistíte, that seamlessly eat and four. Do not hesitate, This is simply amazing!
Kuřátko na zelenině s rýží
Need:
Units:
How do you:
  1. Put into a bowl with soy sauce, add sugar, starch, prolisovaný česnek, chilli a nastrouhaný zázvor. mix well.
  2. Chicken breast fillet, cut into strips. Put it in the marinade and chill and marinate. Just 20 minutes.
    Naložíme kuřecí kousky
  3. Into the pan put a tablespoon of oil, the Heat a, add chopped peppers, broccoli florets divided, onion, finely chopped. Resto until tender, about 5 minutes. Set aside and keep warm.
    Zeleninu podusíme
  4. Into the pan put a tablespoon of oil, the Heat a fry it and chicken, about 3 minuty.
    Kuřecí kousky osmahneme
  5. Then add the sauteed vegetables, jdeště roast about 2 minutes and then pour the marinade (in part it's better). Bring to a boil and let simmer 5 until 7 minutes. Season with salt and pepper if appropriate.
    Směs masa a zeleniny
  6. Podáváme s rýží. On the portion of rice stacked mixture of meat and vegetables, sprinkle with sesame seeds. (If you want a stronger flavor of sesame, Just slightly roasted lightly in a dry skillet.)

Kuřecí prsa pečená ve slaninovém županu

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
35 minutes
Kuřecí prsa jsou trochu oříšek, ale jenom proto, že hodně záleží na tom, aby byla vláčná a ne vysušená. Proto je dobré při pečení povolat spolehlivé pomocníky, kteří maso zjemní. V našem případě jde o anglickou slaninu a pesto. A olej. Používám řepkový, který není tolik aromatický jako slunečnicový.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
35 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
35 minutes
Kuřecí prsa jsou trochu oříšek, ale jenom proto, že hodně záleží na tom, aby byla vláčná a ne vysušená. Proto je dobré při pečení povolat spolehlivé pomocníky, kteří maso zjemní. V našem případě jde o anglickou slaninu a pesto. A olej. Používám řepkový, který není tolik aromatický jako slunečnicový.
Kuřecí prsa pečená ve slaninovém županu
Need:
Units:
How do you:
  1. Preheat the oven to 200 °C.
  2. Závitky dáme do zapékací misky a přelijeme olejem.
    Kuřecí prsa naložíme
  3. Pečeme ve spodní části trouby 25 minutes. Potom závitky otočíme a pečeme ještě 10 minutes. Mezitím si uvaříme brambory v osolné vodě, do které jsme přidali kmín. Připravíme si také šťávu na zalití. Máslo rozpustíme, přidáme trochu oleje z výpeku a rozmícháme lžičku hladké mouky. Zalijeme horkou vodou a za stálého míchání povaříme.
  4. Podáváme s bramborami a zeleninovým salátem.