Alsatian plum cake,,cs,Somehow about,,cs,Alsasané prominou,,en | Tak nějak asi, Alsasané prominou
Švestkový koláč
Nic není domácí. Listové těsto, švestky, tvaroh i skořicový cukr, to jsem koupil, stejně jako ostatní ingredience. If you have a home eggs,,cs,you will be & nbsp; step better,,cs,If you're doing at home pastry,,cs,I take my hat,,cs,Pie,,sk,packing,,cs,puff pastry,,cs,- so,,cs,cheese,,cs,bags,,cs,cinnamon sugar,,cs,- a bag,,cs,one can use,,cs,of & nbsp; the second is left,,cs,plums,,cs,Prepare all the & nbsp; hands,,cs,Alsatian cake and P1050096,,sk,The curd mixed with & nbsp; egg,,cs,Alsatian tart b P1050097,,sk,Alsatian tart c P1050098,,sk,Add the cinnamon sugar,,cs,Alsatian cake d P1050099,,sk,Alsatian tart e P1050102,,sk,We unload the baking molds and baking paper & nbsp; spread the dough,,cs,part odkrojíme,,cs,Alsatian tart f P1050103,,sk, budete o krok líp. Pokud si děláte doma listové těsto, smekám.
Servings Prep Time
4osoby 15minutes
Servings Prep Time
4osoby 15minutes
Cook Time
50minutes
Need:
How do you:
  1. Připravíme si všechno k ruce.
  2. Tvaroh smícháme s vejcem.
  3. Přidáme cukr.
  4. Přidáme skořicový cukr.
  5. mix well.
  6. Pečící formu vyložíme pečicím papírem a rozložíme těsto. Část odkrojíme.
  7. Do těsta nalijeme tvarohovou směs. Rozpůlené švestky poklademe do směsi.
  8. Ze zbylého těsta vytvoříme mřížku.
  9. Posypeme trochou skořicového cukru
  10. Bake in an oven preheated to 200 ° C. Bake 30 minutes.
  11. Then reduce the temperature to 180 ° C and bake more 20 minutes.
  12. Finished.
  13. Necháme vychladnout.