Wild honey chicken drumsticks,cs | Korejsko-australská inspirace do trouby
Kuřecí paličky
Kuřecí paličky můžeme péct, grilovat nebo to tak nějak zkombinovat, že vypadají jako z grilu a přitom jsou připravené v troubě. Při přípravě počítejte s jistým zdržením, budeme marinovat. Nejlepší je to přes noc. A přestože je součástí med, za sladké bych toto jídlo neoznačoval. Nepřipadalo mi tak.
Servings Prep Time
2osoby 10minutes
Servings Prep Time
2osoby 10minutes
Cook Time Passive Time
30minutes 8-10hodin na marinování
Need:
Kuřecí paličky
Marinade
How do you:
  1. Smícháme ingredience marinády, mix well, aby se med rozpustil.
  2. Paličky dáme do umělohmotného uzaviratelného boxu, přelijeme marinádou. Uzavřeme, protřeseme a dáme do ledničky odležet. Nejlépe přes noc. Než usneme, ještě paličky v boxu protřeseme a pak ještě třeba ráno.
  3. Paličky přendáme na pečicí papír. Pokud potřebujeme, aby papír vyplnil kulatou formu, zmuchláme ho a namočíme, papír pak lépe kopíruje formu. Paličky přelijeme marinádou. Place in a preheated oven at 240 ° C and bake 12 minutes.
  4. Vyjmeme z trouby a opět překropíme marinádou, return to oven, Reduce heat to 200 ° C and bake for about 12 until 15 minutes.
  5. Na suché pánvi s nepřilnavým povrchem decentně opražíme sezamová semínka, tak asi 2 minuty. Hlídejte si to, abyste sezam nespálili.
  6. Paličky posypeme opraženým sezamen a nakrájenou jarní cibulkou. Podáváme s bagetou (v našem případě sedmizrnnou) a dipem – sladkou chilli omáčkou.
  7. Další vhodnou přílohou může být rýže.
Recipe Notes

Dip ze sojové omáčky si můžete připravit podle samostatného receptu.

Soy sauce - dip
Sojový dip