Fantastic chicken wings on Fant,,cs,This time with & nbsp; garlic,,cs | Why not try it?
Podáváme
Clearly, narazil jsem na inspiraci u mých oblíbených Australanů. Tohle jídlo není pro Hilton. Ani hotelový řetězec ani pro barbie Paris. Jen pozor, je to jídlo nasladko. Někteří to zapuzují. Sladké maso? No, zkuste a uvidíte, že nejde o záležitost zabalenou v cukru.
Servings Prep Time
2osoby 10minutes + marinování
Servings Prep Time
2osoby 10minutes + marinování
Cook Time
90minutes
How do you:
  1. Křídla opereme, rozdělíme v kloubu. Můžete ostranit ty konce, which they do not even offer tears of meat,,cs,We divide the wings,,cs,We put the wings in the box,,cs,We'll go into the box,,cs,Cover the box and & nbsp; shake it,,cs,Let's marinate at & nbsp; cold for an hour or two & nbsp;,,cs,až 180 °C,,en,Marinate wings to the baking paper and & nbsp; slowly bake,,cs,Depending on your appearance, you will find out,,cs,whether further baking will take place at a temperature of 180 ° F or 160 ° C,,cs,We turn the wings and & nbsp; bake again,,cs,minute. Then let's roll the wings for the last time and we're still baking,,cs,Pour the lemonade,,cs,Served with & nbsp; Dalaman and & nbsp; favorite sauce,,cs,The composition of Fanta lemonade,,cs.
  2. Křídla dáme do boxu.
  3. Zalijeme limonádou.
  4. Přidáme sojovou omáčku.
  5. Box zakryjeme a protřepeme. Necháme marinovat v chladu tak hodinku nebo i dvě. Občas protřepeme.
  6. Troubu si předehřejeme na 160 až 180 °C.
  7. Marinovaná křídla poklademe na pečicí papír a zvolna pečeme asi 30 minutes. Podle vzhledu zjistíte, zda další pečení bude probíhat při teplotě 180 °C nebo 160 °C. Křídla obrátíme a pečeme ještě tak 50 minutes. Pak křídla naposledy převrátíme a pečeme ještě tak 10 minutes.
  8. Podáváme s dalamánkem a oblíbenou omáčkou.
Recipe Notes

Složení limonády Fanta, if anyone was frightened,,cs,orange juice from & nbsp; concentrate,,cs, %,,en,orange extract,,cs,E290,,ar,Carbon dioxide,,sk,E330,,ar,Citric acid,,cs,natural flavor,,cs,orange,,cs,E300,,ar,L-ascorbic acid,,sk,E412,,en,Guma guar,,en,E160a,,en,i,,en,A mixture of carotenes,,cs,This time with garlic,,cs,It's a simple matter,,cs,to get your hands off with vinegar or pepper,,cs,according to the taste of pinch and perhaps a little more,,cs,onions and pressed garlic,,cs:

voda
cukr
pomerančová šťáva z koncentrátu – 3 %
pomerančový extrakt
E290 – Oxid uhličitý
E330 – Kyselina citronová
přírodní aroma – pomerančové
E300 – Kyselina L-askorbová
E412 – Guma guar
E160a(i) – Směs karotenů