Fazolová polévka

Fazolačka s klobásou | Polévka jako víno

Už tu jednu takovou máme, ale je se sekanými rajčaty. Tentokrát se bez nich obejdeme. Pro případ, že někdo u stolu polévku s rajčaty nechce.

Fazolačka s klobásou | Polévka jako víno
Hlasů: 1
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Je to lehoučké, a chutné. Polévka má paprikovou chuť, protože ta paprika je v klobáse. A protože je v ní také tuk, už jiný nepoužíváme, on se při opékání klobásy vypeče.
Porce Doba přípravy
2 osoby 5 minut
Doba vaření
30 minut
Porce Doba přípravy
2 osoby 5 minut
Doba vaření
30 minut
Fazolačka s klobásou | Polévka jako víno
Hlasů: 1
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Je to lehoučké, a chutné. Polévka má paprikovou chuť, protože ta paprika je v klobáse. A protože je v ní také tuk, už jiný nepoužíváme, on se při opékání klobásy vypeče.
Porce Doba přípravy
2 osoby 5 minut
Doba vaření
30 minut
Porce Doba přípravy
2 osoby 5 minut
Doba vaření
30 minut
Potřebujete:
Jednotky: Porce: osoby
Jak na to:
  1. Opečeme klobásu nasucho, pustí dostatek tuku, přidáme na půlměsíčky nakrájenou cibuli a restujeme dosklovata.
    Opečeme klobásu, přidáme cibuli
  2. Přidáme asi polovinu palice čerstvého česneku, pokrájený.
    Přidáme česnek
  3. Přidáme na půlkolečka nakrájenou mrkev a nadrobno napříč nakrájený stonek řapíkatého celeru. Promícháme a chvilku restujeme.
    Přidáme zeleninu
  4. Promícháme
  5. Zalijeme trochou vývaru a povaříme.
    Zalijeme trochou vývaru a povaříme
  6. Přidáme koření. Promícháme, zakryjeme a dusíme tak 5 minut. Potom doplníme vývarem.
    Přidáme koření
  7. Přidáme scezené fazole
  8. Dolijeme horkou vodou.
    Dolijeme horkou vodou
  9. Dolijeme
  10. Podáváme.
    Podáváme

Napsat komentář