Fazolačka s klobásou | Polévka jako víno
Fazolová polévka
Je to lehoučké, and tasty,,sk,because the pepper is sausage,,cs,And because it is the fat,,cs,he subsequently baked sausages at barbecues,,cs,Add the chopped onion to the crescents and restujeme dosklovata,,cs,Add the chopped carrot on půlkolečka and finely sliced ​​across stalk celery,,cs,Mix a little restujeme,,cs,We pour a little broth and simmer,,cs. Polévka má paprikovou chuť, protože ta paprika je v klobáse. A protože je v ní také tuk, už jiný nepoužíváme, on se při opékání klobásy vypeče.
Servings Prep Time
2osoby 5minutes
Servings Prep Time
2osoby 5minutes
Cook Time
30minutes
Need:
How do you:
  1. Opečeme klobásu nasucho, pustí dostatek tuku, přidáme na půlměsíčky nakrájenou cibuli a restujeme dosklovata.
  2. Přidáme asi polovinu palice čerstvého česneku, pokrájený.
  3. Přidáme na půlkolečka nakrájenou mrkev a nadrobno napříč nakrájený stonek řapíkatého celeru. Promícháme a chvilku restujeme.
  4. Zalijeme trochou vývaru a povaříme.
  5. Přidáme koření. Toss, zakryjeme a dusíme tak 5 minutes. Potom doplníme vývarem.
  6. Dolijeme horkou vodou.
  7. served.