Fazolová polévka s uzeným masem | Podzimní pohlazení
Fazolová polévka
Taková podzimní záležitost. Soup, která zahřeje, když je třeba. A ostatně, co se zbylým vývarem, lepší ho využít než vylít. Myslím si.
Servings Prep Time
2osoby 5minutes
Servings Prep Time
2osoby 5minutes
Cook Time
35minutes
How do you:
  1. Nakrájíme šalotku na drobno, chop garlic. Mrkev nakrájíme nadrobno a stejně tak stonek řapíkatého celeru.
  2. Cibulku osmahneme na olivovém oleji. Přidáme česnek a dáme mu 1 minutu.
  3. Zalijeme trochou vývaru a povaříme asi tak 5 minutes.
  4. Přidáme mrkev a celer. Přilijeme vývar, přidáme provensálské koření, na drobno nasekané chilli papričky a vaříme na mírném ohni zakryté asi 20 minutes.
  5. Přidáme propláchnuté fazole.
  6. Přidáme natrhané maso. Vše povaříme na mírném ohni ještě tak 10 minutes.
  7. Podáváme s nasekanou petrželkou.