Grilled sausage with potatoes and coleslaw,,cs,Suitable for sausage,,sk | Hodí se i pro klobásu
Špekáček se zelným salátem a brambory
Hodí se ke špekáčkům, sausage, bavorské klobáse. Zelný salát je vlastně neokoukaný bramborový salát, jenom jiný. Použil jsem špekáčky, které jsou dvojnásobné než obvykle, řezník jim říká venkovské a dodává, jsou že bezlepkové. Jsou plné masa a bez masivní dávky mouky, to je důležité.
Servings Prep Time
2osoby 10minutes
Servings Prep Time
2osoby 10minutes
Cook Time
15minutes
Need:
How do you:
  1. Brambory oloupeme a nakrájíme na takové pseudohranolky, asi tak 3 cm long and 1 cm wide. Vaříme 10 minut v osolené vodě. Then rinse with cold water,,cs,Chop the spring onions and & nbsp; & nbsp mix with, sauerkraut,,cs,Add sour cream and & nbsp; potatoes,,cs,A & nbsp; good mix gently,,cs,sausages with sauerkraut b P1020882,,cs,Meanwhile, fry the sausages on the grill,,cs,sausages with sauerkraut and P1020889,,cs,P1020887,,zh-CN. Nakrájíme nadrobno jarní cibulky a smícháme s kysaným zelím. Přidáme zakysanou smetanu a brambory. Salt and pepper to taste. A dobře jemně promícháme.
  2. Mezitím na grilu opečeme špekáčky.
  3. served.