Gouache in the pan,cs

Gouache in the pan,cs

So I thought,,cs,so I can cook for lunch,,cs,She is tempted to take me from the list of prohibited foods,,cs,That's you,,cs,which I just do not have to cook,,cs,A & nbsp; so I cook them,,cs,I am stubborn,,cs,So I got back on & nbsp; cut tomatoes with & nbsp; herbs,,cs,Add chilli peppers and all of this will be accompanied by a cut beef cutlet,,cs,It was a fast pan,,cs,but somehow it rushed to goulash,,cs,When I entered the kitchen,,cs,has already been decided,,cs,It will be a goulash in the pan,,cs,this one can be prepared for two in the pan,,cs,The goulash in the pot is not different,,cs, so that I could cook for lunch. Láká mě brát ze seznamu zakázaných potravin. To jsou ty, které prostě nemám vařit. And so is the cooking, jsem tvrdohlavý. So I again reached for the chopped tomatoes with herbs. Posted chilli and everything will be accompanied on the fringes sliced ​​beef sirloin.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
150 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
150 minutes
Měla to být rychlá pánev, ale nějak se mi to smyklo ke guláši. Když jsem vstupoval do kuchyně, už bylo rozhodnuto. Bude to gulášek na pánvi. Already, ten se dá pro dva připravit opravdu na pánvi. Od guláše v kastrolu se neliší. Takže, if you want to make this goulash for the whole family,,cs,what you have for your dishes,,cs,If you have a giant pan,,cs,nothing prevents them from using them,,cs,beef stew,,cs,goulash peppers,,cs,goulash and P1060849,,cs,gouache b P1060851,,cs,We fry brown on the lard over & nbsp; parts of the meat strip,,cs,It is better to divide them,,cs,to cook faster,,cs,So one batch takes so,,cs,gouache c P1060855,,cs,And another batch,,cs,Then put the meat strips aside,,cs,gouache d P1060857,,cs,On the same loin we cut slowly on the half-moon chopped onion,,cs,gouache is P1060858,,cs,gouache f P1060860,,cs,Add chopped red pepper to the strips,,cs, víte, co máte za nádobí. Pokud máte obří pánve, nic nebrání je použít.
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
150 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 15 minutes
Cook Time
150 minutes
Měla to být rychlá pánev, ale nějak se mi to smyklo ke guláši. Když jsem vstupoval do kuchyně, už bylo rozhodnuto. Bude to gulášek na pánvi. Already, ten se dá pro dva připravit opravdu na pánvi. Od guláše v kastrolu se neliší. Takže, if you want to make this goulash for the whole family,,cs,what you have for your dishes,,cs,If you have a giant pan,,cs,nothing prevents them from using them,,cs,beef stew,,cs,goulash peppers,,cs,goulash and P1060849,,cs,gouache b P1060851,,cs,We fry brown on the lard over & nbsp; parts of the meat strip,,cs,It is better to divide them,,cs,to cook faster,,cs,So one batch takes so,,cs,gouache c P1060855,,cs,And another batch,,cs,Then put the meat strips aside,,cs,gouache d P1060857,,cs,On the same loin we cut slowly on the half-moon chopped onion,,cs,gouache is P1060858,,cs,gouache f P1060860,,cs,Add chopped red pepper to the strips,,cs, víte, co máte za nádobí. Pokud máte obří pánve, nic nebrání je použít.
Gouache in the pan,cs
Need:
Units:
How do you:
  1. We will prepare.
    Připravíme
  2. Maso nakrájíme na proužky.
    Nakrájíme
  3. Na sádle po částech masové proužky opečeme dohněda. Je lepší je rozdělit, aby se rychleji opekli. Takže jedna várka trvá tak 5 minutes.
    Opečeme
  4. A další várka. Masové proužky pak dáme stranou.
    Ještě opečeme
  5. Na stejném sádle pak orestujeme zvolna na půlměsíčky nakrájenou cibuli.
    Orestujeme cibuli
  6. Add the sliced ​​mushrooms.
    Přidáme žampiony
  7. Přidáme na proužky nakrájenou červenou papriku. Opět promícháme.
    Přidáme papriku
  8. Přidáme nadrobno nakrájenou chilli papričku. Stir and cook for a minute.
    Přidáme chilli
  9. Přidáme mletou gulášovou papriku a svižně promícháme. Tak půl minuty pro papriku stačí.
  10. Pour a little broth.
    Přilijeme vývar
  11. Přidáme sekaná rajčata s bylinkami, celou plechovku.
    Přidáme rajčata
  12. Ještě zalijeme vývarem a promícháme.
  13. Přidáme masové proužky. Toss.
    Přidáme maso
  14. Zakryjeme a na mírném ohni zvolna dusíme.
    Zakryjeme
  15. Salt and pepper. Toss. Zakryjeme a pak zvolna dusíme tak 2 hodiny.
    Osolíme
  16. Podáváme s dalamánkem a zakysanou smetanou.
    Podáváme

Leave a Reply

Your email address will not be published,,en,Required fields are marked,,en,Name,,en,Website,,en,Save my name,,en,email,,en,and website in this browser for the next time I comment,,en,Privacy Policy,,en. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.