Liver stuffing in chicken,,cs,The & nbsp; & nbsp and chicken; very tasty,,cs,baked chicken,,cs | V kuřeti i samotná chutná + pečené kuře
Nádivka z kuřecích jater
Všechno smícháme, naplníme do kuřete nebo pečeme samostatně. Obvykle to, co se do kuřete nevejde, zabalím do alobalu a peču současně s kuřetem. Nádivka by šla také péci samostatně v zapékací misce.
How do you:
  1. Játra očistíme a nakrájíme na menší kousky.
  2. Přidáme na kostičky nakrájené rohlíky. add milk.
  3. Přidáme vejce. Osolíme, přidáme asi tak lžičku provensálského koření, špetku muškátového oříšku a opepříme.
  4. Toss. Pokud je směs řídká, přidáme ještě strouhanku podle potřeby. Let it sit for a while, to make bread crumbs and soak well.
  5. Nádivkou naplníme kuře, které jsme osolili uvnitř i vně.
  6. Pokud po plnění kuřete vám něco zbyde, stačí zabalit nádivku do alobalu a přidat k pečení kuřete.
  7. Chicken bake slowly at 220 ° C, podložené kousky másla. Bake 1 1/2 to 2 hodiny. In the middle of baking pour water and take off the bacon. Pak ještě při dalším pečení přeléváme kuře občas šťávou.
  8. Kuře pak podáváme s bramborem. Ale tuhle fotku už tady neuvidíte. Než jsem cvaknul výsledek, it was eaten.