Other mashed potatoes | Do not be afraid to improvise
Podáváme, třeba s opečenou sekanou
Klasická kaše je dobrá, ale proč nezkusit něco trochu jiného. Třeba právě tuhle kaši s příchutí hovězího vývaru a mrkve. Brambory si vytáhnou z vývaru i mrkve další chutě. Pak už je to zase klasika. A tahle kaše je dobrá.
Servings Prep Time
2osoby 10minutes
Servings Prep Time
2osoby 10minutes
Cook Time
30minutes
Need:
How do you:
  1. Brambory nakrájíme na drobnější kousky a vaříme v osolené vodě asi 15 minutes. Přilijeme vývar a přidáme podélně překrojenou mrkev. Simmer yet 10 minutes.
  2. potatoes, pour off (mrkev vyhodíme), přidáme kousek másla a šťouchadlem rozmělníme.
  3. Přidáme převařené mléko a prošleháme do kaše.
  4. Sekanou opečeme na troše sádla.
  5. served, třeba s opečenou sekanou. Kaši ještě omastíme kouskem másla.
Recipe Notes

Brambory na kaši můžete vařit třeba i se stonkem řapíkatého celeru, který po slití vyhodíme.