Fazolky s červenými bramborami

Klobása s červenými bramborami a zelenými fazolkami

Už jsme ochutnali klobásu s paprikami, dneska zkusíme něco jiného. Restujeme, dusíme, pečeme a také trochu grilujeme. Vítejte v mé malé laboratoři. Ale nebojte se, i na této večeři si pochutnáte.

Hlasů: 1
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce Doba přípravy
2 osoby 10 minut
Doba vaření
32 minut
Porce Doba přípravy
2 osoby 10 minut
Doba vaření
32 minut
Stačí pánev a zapékací miska. Za půl hodinky, plus mínus, máte slušnou a vydatnou večeři.
Hlasů: 1
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce Doba přípravy
2 osoby 10 minut
Doba vaření
32 minut
Porce Doba přípravy
2 osoby 10 minut
Doba vaření
32 minut
Stačí pánev a zapékací miska. Za půl hodinky, plus mínus, máte slušnou a vydatnou večeři.
Klobása s červenými bramborami a zelenými fazolkami
Potřebujete:
Jednotky:
Jak na to:
  1. Klobásky nakrájíme napříč na tenčí kolečka a nasucho osmahneme na pánvi se silným dnem.
  2. Brambory nakrájíme na čtvrtiny a přidáme až do opečené klobásy, promícháme a přidáme nakrájenou cibuli. Cibule je tentokrát překrojená podélně na polovinu a pak příčně krájená na plátky. Promícháme a chvilku vše opékáme na tuku z klobásek.
  3. Přidáme scezené fazolky, opepříme a osolíme.
  4. Směs podlijeme kuřecím vývarem, decentně, nemusí v něm všechno plavat. Zakryjeme a na mírném ohni dusíme. Stačí 20 minut.
  5. Pak směs přendáme do zapékací misky, měla by být vzdálena od grilu asi 12 až 15 centimetrů. Napřed pečeme 10 minut při teplotě 220 °C. Pak přepneme na gril. Grilujeme 2 minuty.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..