Krevety s kadeřavou kaopustou a špagetami | Nápad, který odstartovala kadeřavá kapusta
Krevety s kadeřavou kapustou a špagetami
Je to vlastně jednoduchá skládačka a docela svižná. Protože dostanete běžně už předvařené vyloupané krevety, musíte počítat s tím, že jejich příprava vlastně spočívá v prohřátí. Tak 3 až 4 minuty na oleji s česnekem. A pak je to šup šup.
Porce Doba přípravy
2osoby 4minuty
Porce Doba přípravy
2osoby 4minuty
Doba vaření
12minut
Potřebujete:
Jak na to:
  1. Nakrájíme chilli papričku nadrobno zbavenou semínek a nasekáme nahrubo česnek. Dáme vařit špagety v osolené vodě.
  2. To je kadeřavá kapusta, která si dneska s námi zahraje v kuchyni.
  3. Kapustu blanšírujeme, tak 3 minuty ve vařící osolené vodě.
  4. Propláchneme ledovou vodou.
  5. Rozehřeme olej a orestujeme česnek s chilli. Tak asi minutu, víc ne, aby česnek nezhořkl.
  6. Přidáme krevety, promícháme a provaříme. Tak 3 minuty.
  7. Přidáme kapustu a promícháme.
  8. Přidáme uvařené špagety, promícháme a podáváme.
  9. Dobrou chuť.