Krevety s kadeřavou kaopustou a špagetami | Nápad, který odstartovala kadeřavá kapusta
Krevety s kadeřavou kapustou a špagetami
Je to vlastně jednoduchá skládačka a docela svižná. Protože dostanete běžně už předvařené vyloupané krevety, musíte počítat s tím, že jejich příprava vlastně spočívá v prohřátí. So 3 until 4 minuty na oleji s česnekem. A pak je to šup šup.
Servings Prep Time
2osoby 4minuty
Servings Prep Time
2osoby 4minuty
Cook Time
12minutes
How do you:
  1. Nakrájíme chilli papričku nadrobno zbavenou semínek a nasekáme nahrubo česnek. Dáme vařit špagety v osolené vodě.
  2. To je kadeřavá kapusta, která si dneska s námi zahraje v kuchyni.
  3. Kapustu blanšírujeme, tak 3 minuty ve vařící osolené vodě.
  4. Propláchneme ledovou vodou.
  5. Rozehřeme olej a orestujeme česnek s chilli. Tak asi minutu, víc ne, to garlic nezhořkl.
  6. Přidáme krevety, promícháme a provaříme. So 3 minuty.
  7. Přidáme kapustu a promícháme.
  8. Add the cooked spaghetti, promícháme a podáváme.
  9. Enjoy your meal.