Chicken as the fast food joint | I go!
Kuřecí mám rád, a nejsem určitě sám. Je to i dost pohodlné, protože v ostatním mase, abyste měli vysokou kulinářskou, vyznat se vyžaduje trénink. Dobrý řezník pomůže, poradí, doporučí, je to ostatně taky jeho zájem prodat. Ty, kteří jenom řežou maso poznáte od skutečně dobrých řezníků docela rychle.Ale tentokrát se bez nich obejdeme. Kuře je kuře. Vždycky si s ním poradíte.
Need:
How do you:
  1. Mix all the spices, ale s hočicí ještě počkejte.
  2. Do podmáslí přidáme lžíci kořenící směsi a lžíci dijonské hořčice. Promícháme a ještě přidáme kelímek bílého jogurtu. Mix. Pokud nemáme podmáslí, zkuste mléko smíchat s octem v poměru 1: 3. therefore 3 díly mléka a díl octa.
  3. Kuřecí paličky a křídla dáme do sáčku, nalijeme směs podmáslí a dobře uzavřeme. Sáčkem zatřeseme, aby se marináda dostala k masu. Necháme vychladit a odležet v ledničce nejlépe přes noc. Chutě se svěle propojí.
  4. Mouku smícháme se zbylým kořením, vejce rozšleháme.
  5. Kuřecí maso vyndáme z marinády a jednotlivé kousky pak obalujeme v kořeněné mouce, pak ve vajíčku a opět v mouce.
  6. V hluboké pánvi nebo pánvi wok rozehřejeme dostatečnou vrstvu oleje a smažíme 8 until 10 minutes.
  7. Osmažené kuřecí kousky přendáme na plech, vyložený pečicím papírem a dáme do trouby předehřáté na 200 °C.
  8. Pečeme při teplotě 180 °C asi 10 minutes. Během pečení otočíme.
  9. Podáváme s rychlým bílým dipem a bagetkou
  10. … nebo v troubě připravenými hranolky.
Recipe Notes

Rychlý bílý dip je jednoduchá záležitost. Ke kuřeti se hodí skvěle.