Kuřecí křídla bim bam zvon | Pálivá křidélka
Kuřecí křídla bim bam
Tentokrát jsem křidélkům neupálil špičky, takže to zchytaly a popálily se při pečení. Děsit se nemusíte, stejně na nich žádné maso není, tak je prostě necháte.
Porce Doba přípravy
2osoby 15minut + marinování
Porce Doba přípravy
2osoby 15minut + marinování
Doba vaření
25minut
Potřebujete:
Jak na to:
  1. Nasekaná jalapeňo dáme k vypraným křídlům. Smícháme suché koření a zasypeme jím křídla. Zakapeme tabasko a chilli omáčkou. Zalijeme olejem a v boxu všechno protřepeme, aby se marináda dostala úplně všude. Dáme odležet, tak na 3 až 4 hodiny do chladu. Když necháte přes noc, taky dobré.
  2. Marinovaná křídla poklademe na plech vyložený pečicím papírem.
  3. Pak křídla pečeme při teplotě 200 °C asi 15 minut. Po přečení převrátíme a dopečeme ještě tak 5 až 8 minut.
  4. Podáváme s chilli omáčkou a dalamánkem.