Kuřecí křídla bim bam zvon | Pálivá křidélka
Kuřecí křídla bim bam
Tentokrát jsem křidélkům neupálil špičky, takže to zchytaly a popálily se při pečení. Děsit se nemusíte, stejně na nich žádné maso není, tak je prostě necháte.
Servings Prep Time
2osoby 15minutes + marinování
Servings Prep Time
2osoby 15minutes + marinování
Cook Time
25minutes
Need:
How do you:
  1. Nasekaná jalapeňo dáme k vypraným křídlům. Smícháme suché koření a zasypeme jím křídla. Zakapeme tabasko a chilli omáčkou. Zalijeme olejem a v boxu všechno protřepeme, aby se marináda dostala úplně všude. Dáme odležet, tak na 3 until 4 hodiny do chladu. Když necháte přes noc, too good.
  2. Marinovaná křídla poklademe na plech vyložený pečicím papírem.
  3. Pak křídla pečeme při teplotě 200 °C asi 15 minutes. Po přečení převrátíme a dopečeme ještě tak 5 until 8 minutes.
  4. Podáváme s chilli omáčkou a dalamánkem.