Kuřecí linguine s cizrnou a rajčaty | Zahraje si i červené víno
Kuřecí linguine s cizrnou a rajčaty
Snadná večeře, když si nechcete příliš lámat hlavu, trávit odpoledne v kuchyni a dobře si pochutnat.
Servings Prep Time
2osoby 5minutes
Servings Prep Time
2osoby 5minutes
Cook Time
25minutes
How do you:
  1. Kuřecí maso nakrájíme na menší kousky a osmahneme na oleji, asi tak 5 until 6 minutes, dokud kousky masa nezačnou zlátnout. Salt and pepper.
  2. Přidáme na měsíčky nakrájenou cibuli a orestujeme. Boil pasta in salted water. Budeme potřebovat totiž vývar z těstovin.
  3. Přidáme lístky rozmarýnu i celou větvičku
  4. Zalijeme červeným vínem a povaříme, aby se víno redukovalo.
  5. Redukujeme víno mírným varem.
  6. Přidáme cizrnu a rajčata.
  7. Zalijeme trochou vody z těstovin a promícháme.
  8. Přidáme bobkové listy a chvíli povaříme.
  9. Add the pasta al dente well and mix gently,cs.
  10. Serve sprinkled with Parmesan cheese.
Recipe Notes

K tomuto receptu patří také video: