Kuřecí linguine s cizrnou a rajčaty | Zahraje si i červené víno
Snadná večeře, když si nechcete příliš lámat hlavu, trávit odpoledne v kuchyni a dobře si pochutnat.
Chod
Oběd | Večeře
Servings
Prep Time
2
osoby
5
minutes
Servings
Prep Time
2
osoby
5
minutes
Cook Time
25
minutes
Need:
300
g
chicken breast
3
lžíce
olivového oleje
2
Bobkov list
100
ml
červeného vína
100
ml
Water from pasta
1
cibuli
240
g
cizrny
240
g
krájených rajčat
1
spoon
parmezánu
100
g
linguine pasta
salt
pepper
rozmarýn
How do you:
Kuřecí maso nakrájíme na menší kousky a osmahneme na oleji, asi tak 5 until 6 minutes, dokud kousky masa nezačnou zlátnout. Salt and pepper.
Přidáme na měsíčky nakrájenou cibuli a orestujeme. Boil pasta in salted water. Budeme potřebovat totiž vývar z těstovin.
Přidáme lístky rozmarýnu i celou větvičku
Zalijeme červeným vínem a povaříme, aby se víno redukovalo.
Redukujeme víno mírným varem.
Přidáme cizrnu a rajčata.
Zalijeme trochou vody z těstovin a promícháme.
Přidáme bobkové listy a chvíli povaříme.
Add the pasta al dente well and mix gently,cs.
Serve sprinkled with Parmesan cheese.
Recipe Notes
K tomuto receptu patří také video: