Kuřecí paličky na žampionech | Krémová záležitost
Paličky na žamiponech v krémové omáčce
Enjoy a chicken drumsticks in a creamy sauce. Můžete si zvolit, zda má být hustější, opravdukrémová, then add half the stock and dispense with caution and cream, tak asi také polovinu. And because the cream is ažna end of the process, můžete si konzistenci omáčky opravdu doladit podle svého. And this is the annex, This time penne cooked with added chicken broth. Může se vám to zdá nadbytečné, ale těstoviny získají jinačí, jemnější chuť.
Servings Prep Time
2osoby 10minutes + 30 minut na odležení
Servings Prep Time
2osoby 10minutes + 30 minut na odležení
Cook Time
25minutes
Need:
How do you:
  1. Kuřecí paličky zasypeme italskými bylinkami, salt, pepper and drizzle with olive oil. Necháme v chladu odležet.
  2. Na zakrytí se hodí mj. potravinářská fólie. Chlazeno je venku, because I cook in the bitter cold of winter, so even an outdoor fridge is good to use.
  3. Bacon into small cubes and fry over medium heat in a pan. Přidáme olivový olej, We raise the temperature and roast chicken drumsticks. I guess 6 until 8 minutes. aside the.
  4. Into the pan, add the sliced ​​mushrooms and coarsely chopped garlic. Fry and add back the chicken drumsticks.
  5. Zalijeme kuřecím vývarem, Cover and simmer over medium heat so 15 minutes. Pokud chcete omáčku hustější, předejte tak jenom asi 100 ml vývaru. Dáme vařit těstoviny ve vodě, we salted and added to it and about 100 ml vývaru. Proč vývar? So, pro chuť.
  6. Add cream and mix.
  7. Heat through and serve with pasta.
  8. Enjoy your meal!