Kuřecí prsa v krémových špagetách | Toskánská inspirace
Snadný, rychlý oběd pro dva. Tak to nebudeme prodlužovat a jdeme vařit.
Porce Doba přípravy
2osoby 5minut
Porce Doba přípravy
2osoby 5minut
Doba vaření
30minut
Potřebujete:
Jak na to:
  1. Kuřecí maso osmahneme na oleji z obou stran, tak 6 minut z každé. Pak dochutíme solí a pepřem a dáme stranou.
  2. Plátky slaniny, celkem dobře prorostlé, osmahneme do křupava. Dáme stranou.
  3. Na stejnou pánev dáme nasekaný česnek, osmahneme a přidáme nadrobno nakrájená rajčata a feferonku zbavenou semínek. Chvíli povaříme. Tak 5 minut.
  4. Přidáme baby špenát a necháme zavadnout.
  5. Dáme vařit špagety v osolené vodě.
  6. Zalijeme smetanou a povaříme.
  7. Přidáme nakrájené kuřecí maso a nakrájenou anglickou slaninu a promícháme. Vaříme na mírném ohni.
  8. Přidáme lžíci parmezánu a pár natrhaných lístků špenátu.
  9. Přidáme špagety uvařené al dente a promícháme.
  10. Před podáváním ještě posypeme parmezánem.
Poznámky k receptu

K tomuto receptu patří i video: