Kaše z květáku

Květáková kaše | Zdatný konkurent bramborové kaši

Jak tak dumám, co by tak mohlo být ještě z květáku, abychom se nenudili, ale, hlavně, abychom si pochutnali, padla volba na variantu bramborové kaše. Tentokrát ale zapomene na brambory a sáhneme po květáku.

Hlasů: 3
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce Doba přípravy
2 osoby 8 minut
Doba vaření
20 minut
Porce Doba přípravy
2 osoby 8 minut
Doba vaření
20 minut
Zkuste kaši, která je rovnocennou alternativou bramborové kaše. Ochutnejte a uvidíte, že ji nebudete dělat jenom jednou.
Hlasů: 3
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce Doba přípravy
2 osoby 8 minut
Doba vaření
20 minut
Porce Doba přípravy
2 osoby 8 minut
Doba vaření
20 minut
Zkuste kaši, která je rovnocennou alternativou bramborové kaše. Ochutnejte a uvidíte, že ji nebudete dělat jenom jednou.
Květáková kaše | Zdatný konkurent bramborové kaši
Potřebujete:
Jednotky:
Jak na to:
  1. Květák rozebereme na růžičky a vaříme zakryté ve vodě tak asi 15 minut.
  2. Květák scedíme, rozmačkáme, přidáme mléko, máslo a zakysanou smetanu. Metlou (ať už ruční nebo na tyčovém mixeru) našleháme. Dochutíme solí a pepřem.
Tip:

Květákovou kaši si připravte k pikantnímu kuřecímu řízku na víně a se žampiony.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..