Marinated pork ribs | At home, as in a pub
Marinovaná žebírka
U řezníka nápisem na fasádě mě nalákali. Masitá vepřová žebírka. No, nekupte to. Plochá žebra, která se dají obírat jako za středověku. Chytnete do ruky a okusujete. Tentokrát na marinádu smícháme rajčatovou passatu s hořčicí, přidáme med, grilling spices and beer, salt, pepper, worchestr a trochu granulovaného česneku. Already, aby to bylo pestřejší, ještě si v marinádě zahrála chilli omáčka se zázvorem. Already, to pivo by mělo být černé.
Servings Prep Time
2osoby 10minutes
Servings Prep Time
2osoby 10minutes
Cook Time
135minutes
Need:
How do you:
  1. Připravíme si passatu a hořčici.
  2. Smícháme rajčatovou passatu s horčicí.
  3. Přidáme pepř a sůl.
  4. add the chilli, trochu grilovacího koření a granulovaný česnek.
  5. Přidáme med. Vše dobře promícháme.
  6. Pour over Stout. So, aby se vytvořila marináda. Zbytek piva si odložete na pozdější překévání pečených žebírek.
  7. Připravíme si žebra, ta uzená jdou rozříznout nožem.
  8. Žebírka dáme do umělohmotného boxu a zalijeme marinádou. Uzavřeme dáme do chladu tak 2 hodiny.
  9. Žebírka naskádáme do pečící misky. Dáme do trouby předehřáté na 135 °C. Bake 60 minutes. Pak žebra otočíme a zvýšíme teplotu na 150 °C. Podlijeme trochou černého piva. Bake yet 30 minutes. Pak znovu otočíme a pečeme ještě 30 minutes.
  10. Pak ještě přelijeme černým pivem a pečeme 15 minutes at 190 ° C.
  11. Podáváme s dalamánkem a křenem.