Mexické kuřecí penne | Trikolora viva
Mexické penne
Je to skvělý oběd nebo skvělá večeře. Rychlá a snadná, co víc asi můžeme chtít. Nakrájíme a mícháme a mícháme. Každopádně doporučuji.
Porce Doba přípravy
2osoby 10minut
Porce Doba přípravy
2osoby 10minut
Doba vaření
25minut
Potřebujete:
Jak na to:
  1. Nakrájíme cibuli na půlměsíčky a papriky na proužky. Orestujeme na oleji.
  2. Přidáme na proužky nakrájená kuřecí prsa. Přidáme lžičku papriky.
  3. Přidáme lžičku chilli, kmínu, nasekané stroužky česneku, osolíme. Promícháme a restujeme.
  4. Přidáme 250 ml kuřecího vývaru a 200 g smetany. Provaříme.
  5. Přidáme penne uvařené al dente.
  6. Posypeme strouhaným čedarem. Promícháme.
  7. Podáváme posypané strouhaným čedarem a nasekanou petrželkou.
Poznámky k receptu

I k tomuto receptu patří video: