Mexické kuřecí penne | Trikolora viva
Je to skvělý oběd nebo skvělá večeře. Rychlá a snadná, co víc asi můžeme chtít. Nakrájíme a mícháme a mícháme. Každopádně doporučuji.
Chod
Oběd | Večeře
Servings
Prep Time
2
osoby
10
minutes
Servings
Prep Time
2
osoby
10
minutes
Cook Time
25
minutes
Need:
250
g
chicken breast
2
lžíce
olivového oleje
1
bachratou červenou papriku
2
green peppers
250
ml
kuřecího vývaru
200
g
cream
1
cibuli
3-4
cloves
garlic
1
spoon
mleté papriky
1
spoon
chilli
1
spoon
knímu
1
spoon
soli
120
g
penne
hladkolistou petržel
3
lžíce
strouhaného čedaru
How do you:
Nakrájíme cibuli na půlměsíčky a papriky na proužky. Orestujeme na oleji.
Přidáme na proužky nakrájená kuřecí prsa. Přidáme lžičku papriky.
Přidáme lžičku chilli, kmínu, nasekané stroužky česneku, salt. Promícháme a restujeme.
Přidáme 250 ml chicken broth and 200 g of cream. Simmer.
Přidáme penne uvařené al dente.
Posypeme strouhaným čedarem. Toss.
Podáváme posypané strouhaným čedarem a nasekanou petrželkou.
Recipe Notes
I k tomuto receptu patří video: