Paprika plněná masem a nivou | Variant not so wild, as it might seem
Paprika plněná masem a nivou
So here we have another issue called stuffed peppers. So I thought, že by to mohla být jiná varianta než jakou tu máme a jakou nejspíš všichni také známe. We will experiment tonight. So go ahead! Niva deployed since early works great. Enjoy your meal!
Servings Prep Time
2osoby 10minutes
Servings Prep Time
2osoby 10minutes
Cook Time
40minutes
How do you:
  1. Připravíme si vše, What we need. Chop the onion, coarsely chop the garlic.
  2. Přidáme k masu cibuli i česnek, rozdrobenou nivu a vejce. Salt and pepper.
  3. Promícháme a vytvoříme kompaktní hmotu.
  4. Paprikám odřízneme vršky a zbavíme je semeníku i membrán. The lower part and slice off, aby papriky mohly stát v pekáčku. sever peppers, if costs without trimming, So be it. Papriky pak vložíme do vařící osolené vody a blanšírujeme asi tak 3 until 4 minuty. Pak vyjmeme a namočíme do studené vody.
  5. Papriky naplníme masovou směsí, posypeneme chopped parsley. Place in a buttered baking dish.
  6. Cover the bowl with aluminum foil and place in an oven preheated to 200 °C. Bake 20 minutes.
  7. Pak alobal sejmeme a pečeme ještě 20 minutes.
  8. served. This time without attachments. If you are missing, můžete si přidat k paprice dušenou rýži.