Pstruh na bramborách

Roasted trout with potatoes,,cs,Detective on a plate,,cs,The perpetrator revealed,,cs | Detektivka na talíři | Pachatel odhalen

Diet food,,cs,also,,cs,I just got a taste for the fish,,cs,In addition, tomatoes are again indexed,,cs,they are smuggled just as an ornament,,cs,so it must be without tomatoes,,cs,I found inspiration in California,,cs,So I also learned,,cs,that trout is the most common freshwater fish in Tuscan fish markets,,cs,that clear cold streams in the Casentino Mountains over Arezzo gave trout to Tuscany,,sk,A & nbsp; information from & nbsp; California reveals i & nbsp; the origin of the recipe,,cs,It is from the town of Pontassieve,,cs,It lies on the banks of the River Arno,,cs,which will continue to arrive in Florence a few kilometers,,cs,Corner,,cs,which lures me,,cs,So we prepare trout as Tuscany,,cs? Already,také, prostě jsem dostal chuť na rybu. Navíc jsou zase na indexu rajčata (jsou propašované jen jako ozdoba), takže to musí být bez rajčat. Našel jsem inspiraci v Kalifornii. Tak jsem se také dozvěděl, že pstruh je nejčastější sladkovodní ryby na toskánských rybích trzích. Víte, že jasné studené toky v horách v Casentino nad Arezzo daly Toskáncům pstruhy. A informace z Kalifornie prozrazuje i původ receptu. Je z města Pontassieve. Leží na břehu řeky Arno, která o pár kilometrů dále dorazí do Florencie. Kout, který mě láká. Tak si připravíme pstruha jako Toskánci. It just has a tiny hook,,cs,our trout is Dutch,,sk,So if you buy a fish sold under the name of Dutch trout,,cs,know,,cs,this is a marketing trick,,cs,The real name of this fish is Atlantean silver,,cs,Dutch trout,,sk,Argentina silus,,en,is in fact a fish related to koljušce,,cs,In & nbsp; it's not a & nbsp; trout or a salmon fish,,cs,But the truth,,cs,silver smelts are at least a part of the Dutch coastal waters,,cs,otherwise across Western Europe from Norway to the Bay of Biscay,,cs,We came a long way from the Tuscan streams,,cs,My Trout-Throw is from the Faroe Islands,,cs: náš pstruh je holandský. Tedy koupíte-li si rybu prodávanou pod názvem holandský pstruh, vězte, že se jedná o marketingový trik. Skutečné jméno této ryby je stříbrnice atlantská. Pstruh holandský (Argentina silus), je ve skutečnosti ryba příbuzná koljušce. V žádném případě nejde o pstruha ani o lososovitou rybu. Ale pravda, stříbrnice se aspoň vyskytuje v pobřežních vodách Holandska, jinak podél celé západní Evropy od Norska po Biskajský záliv. To jsme se od toskánských potoků dostali hodně daleko. Můj pstruh-nepstruh je z Faerských ostrovů. Done detective,,cs,Ale to,,en,that we have a trout recipe and I have no trout,,sk,they will not scratch us,,cs,trout,,sk,C,,en,pstruh a P1070125,,en,We roast rosemary,,sk,pstruh b P1070126,,en,Mix rosemary with & nbsp; garlic,,cs,salt and & nbsp; white pepper,,cs,pstruh c P1070127,,en,The potatoes are tied to the slices by the strength,,sk,pstruh d P1070129,,en,Slice the potatoes to the bottom of the roasting pan,,cs,Slice folds so,,cs,to overlap,,cs,A portion of the garlic mixture is placed on a potato layer,,cs,pstruh e P1070130,,en,Place one more layer of potato slices,,cs,add a portion of the garlic mixture again,,cs,Turn over with olive oil and add some pieces of butter,,cs,pstruh f P1070132,,en,Cover and & bbsp; bake,,cs,pstruh g P1070133,,en.

Roasted trout with potatoes,,cs,Detective on a plate,,cs,The perpetrator revealed,,cs | Detektivka na talíři | Pachatel odhalen
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Ale to, že máme recept na pstruha a nemám pstruha, nás přece nevykolejí.
Servings Prep Time
3 osoby 15 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
3 osoby 15 minutes
Cook Time
50 minutes
Roasted trout with potatoes,,cs,Detective on a plate,,cs,The perpetrator revealed,,cs | Detektivka na talíři | Pachatel odhalen
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Ale to, že máme recept na pstruha a nemám pstruha, nás přece nevykolejí.
Servings Prep Time
3 osoby 15 minutes
Cook Time
50 minutes
Servings Prep Time
3 osoby 15 minutes
Cook Time
50 minutes
Need:
Units: Servings: osoby
How do you:
  1. Troubu předehřejeme na 220 C. Česnek prolisujeme.
    Prolisujeme česnek
  2. Rozmarýn nasekáme.
    Nasekáme rozmarýn
  3. Smícháme rozmarýn s česnekem, solí a bílým pepřem.
    Smícháme
  4. Bramborynakráhíme na plátka tak o síle 2 mm.
    Nakrájíme brambory
  5. Plátky brambor poklademe na dno pekáčku. Plátky skládejte tak, aby se překrývaly. Část česnekové směsi dáme na vrstvu brambor.
    Poklademe do pekáče
  6. Položíme ještě jednu vrstvu plátků brambor, opět přidáme část česnekové směsi. Zakapeme olivovým olejem a přidáme kousky másla.
    Dáme vrstvu
  7. Zakryjeme a pečeme 20 minutes.
    Zakryjeme
  8. We will expose and & nbsp; bake others,,cs,pstruh h P1070135,,en,We look at the fish from both sides,,cs,pstruh i P1070137,,en,Put a rosemary twig into the cavity,,cs,pstruh j P1070138,,en,Put fish on roasted potatoes,,cs,we put a rosemary on them,,cs,we will oil and we will take care of it,,cs,pstruh k P1070141,,en,Then we remove the & nbsp; oven,,cs,pstruh l P1070142,,en,Let's leave,,cs,minute rest,,cs,pstruh m P1070143,,en,We serve fish on slices of roasted potatoes,,cs,Cherry tomatoes are an adornment,,cs,which may not be necessary,,cs,when you add them,,cs,P1070148,,en,Aha,,en,The European Sphinx has a long slim body with big eyes,,cs,The fish does not behave,,cs,They live at a depth & nbsp;,,cs,they stay at the bottom,,cs 20 minutes.
    Ještě další brambory
  9. Ryby okmínujeme z obou stran.
    Okmínujeme
  10. Do dutiny vložíme rozmarýnovou větvičku.
    Vložíme rozmarýn
  11. Položíme ryby na pečené brambory, položíme na ně ještě rozmarýn, zakapeme olejem a dáme péci.
    Rybu dáme do pekáčku
  12. Bake 10 minutes. Pak vyjmeme z trouby.
    Pečeme
  13. Necháme ještě 10 minut odpočinout.
    Hotovo
  14. Podáváme rybu na plátcích pečených brambor. Cherry rajčátka jsou ozdobou, která být nemusí, ale, když si je přidáte, pochutnáte si.
    Podáváme
Tip:

Aha:
Sříbrnice evropská má dlouhé štíhlé tělo s velkýma očima. Ryba se nechová. Žijí v hloubce 20 until 1000 m, zdržují se u dna. When you mentioned the & nbsp; koljušce,,cs,it floats in our waters,,sk,it is a & nbsp; fish reaching a maximum length,,cs,Originally, aquariums launched it into our waters,,cs,This is our hero,,cs,Dutch trout,,sk,namely silverware,,cs, ta plave v našich vodách, jde o rybku dosahující délky nejvýše 10 cm. Původně ji do našich vod vypustili akvaristé.
Tohle je náš hrdina. Holandský pstruh, tedy stříbrnice.

Holandský pstruh
Holandský pstruh

...

Díky za návštěvu, dobrou chuť!

Leave a Reply