Plněná paprika bavorskou klobásou
Plněná paprika
Papriky, to je pokušení. Tak si ho pojďte se mnou vychutnat. Nebudete litovat.
Porce Doba přípravy
2osoby 15minut
Porce Doba přípravy
2osoby 15minut
Jak na to:
  1. Klobásky a mortadella.
  2. Z klobás vymačkáme masovou směs, mortadellu nakrájíme na kousky.
  3. Nakrájíme nadrobno žampiony a přidáme do masové směsi.
  4. Nasekáme česnek a smícháme klobásovou směs se salámem a vejcem. Přidáme česnek.
  5. Přidáme rohlík nakrájený na kostičky.
  6. Směs dobře prohněteme.
  7. Přidáme provesálské koření a promícháme.
  8. Papriky zbavíme vršků a vnitřku.
  9. Naplníme papriky masovou směsí. Dáme do zapékací misky, kam už jsme dali máslo.
  10. Zalijeme vývarem.
  11. Zakryjeme alobalem a dáme do předehřáté toruby na 200 °C péct asi 30 minut. Alobal pak sejmeme a ještě chvíli pečeme, tak asi 5 až 8 minut.
  12. Hotovo.
  13. Tentokrát bez přílohy, jen obložené plátky okurky.