Salát z ředkviček

Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí | Osvěžující večeře

Sérií salátů si nejspíše vysloužím příhodnou přezdívku. Ale co na tom. Hlavní je, že je to osvěžující jídlo. A to je podstatné.

Hlasů: 2
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce Doba přípravy
4 osoby 10 minut
Porce Doba přípravy
4 osoby 10 minut
Hlavní ingredience už jsou vyzrazené: ředkvičky, červená cibule a okurka. A ani zálivka není složitá.
Hlasů: 2
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce Doba přípravy
4 osoby 10 minut
Porce Doba přípravy
4 osoby 10 minut
Hlavní ingredience už jsou vyzrazené: ředkvičky, červená cibule a okurka. A ani zálivka není složitá.
Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí | Osvěžující večeře
Potřebujete:
Jednotky:
Jak na to:
  1. Připravíme si základní ingredience.
    Připravte si
  2. Okurku podélně zbavíme škrabkou střídavě části slupky. Pak ji nakrájíme na slabá kolečka. Stejně nakrájíme ředkvičky. Červenou cibuli rozpůlíme a nakrájíme na půlměsíčky.
    Nakrájíme zeleninu
  3. Zeleninu promícháme, dáme do umělohmotného boxu a necháme v ledničce vychladit. Stačí 60 minut.
    Vychladíme
  4. Smícháme olej s octem, cukrem, solí, pepřem a chilli.
    Připravte si zálivku
  5. Vychlazenou zeleninu zalijeme připravenou zálivkou.
    Zalijeme zálivkou
  6. Opatrně dobře promícháme.
    Salát promícháme
  7. Hotovo. Můžeme podávat.
    Podáváme salát

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..