Ředkvičkový salát s okurkou, rajčaty a smetanou | Lehce v kuchyni, lehce při usínání
Salát z ředkviček
Na salát moc zkušeností nepotřebujete. Všechno nakrájíte, smícháte, zalijete, vychladíte a podáváte. Večeři máte za pár minut. A když počkáte jen deset minut, aby si lednička poradila s ochlazením, za čtvrt hodiny už můžete podávat večeři. Pokud ovšem nemáte doma zavilé odpůrce zeleniny a jednoznačné preferenty masa.
Porce Doba přípravy
2osoby 5minut
Porce Doba přípravy
2osoby 5minut
Potřebujete:
Jak na to:
  1. Nakrájíme okurku a ředkvičky na plátky, rajčata na osminky, jarní cibulku (bílou i zelenou část) na jemná kolečka. Vše smícháme, osolíme a opepříme.
  2. Přidáme nasekaný kopr.
  3. Přilijeme smetanu a dobře promícháme. Necháme chvilku v ledničce na vychlazení.