Rychlá krkovička | Pohlazení chuti
Rychlá krkovička
Něco jak ze studentských let. Dá se připravit v polních podmínkách, ale je to skvělá večeře.
Porce Doba přípravy
2osoby 5minut
Porce Doba přípravy
2osoby 5minut
Doba vaření
15 minut
Potřebujete:
Jak na to:
  1. Plátky krkovičky jemně naklepeme z obou stran. Můžete je klepat ve folii nebo klepat jemně, záleží na vás.
  2. Okořeníme steakovou směsí. Z obou stran.
  3. Rozpálíme na pánvi máslo.
  4. Opečeme krkovičku. Stačí tak 2 minuty. Jakmile dáme maso do másla, to se zklidní a nepřepaluje.
  5. I z druhé strany dáme krkovičkám na opečení 2 minuty.
  6. Přidáme na plátky nakrájenou bílou část jarní cibulky.
  7. Zakryjeme a podusíme. Stačí 10 minut. Můžeme zastříknout trochou vody, aby se vytvořilo víc šťávy.
  8. Podáváme s vařeným bramborem, ozdobíme rajčetem a nasekanou zelenou natí jarní cibulky.