fast neck | caress taste
Rychlá krkovička
Něco jak ze studentských let. Dá se připravit v polních podmínkách, ale je to skvělá večeře.
Servings Prep Time
2osoby 5minutes
Servings Prep Time
2osoby 5minutes
Cook Time
15 minutes
How do you:
  1. Plátky krkovičky jemně naklepeme z obou stran. Můžete je klepat ve folii nebo klepat jemně, depends on you.
  2. Okořeníme steakovou směsí. Z obou stran.
  3. Rozpálíme na pánvi máslo.
  4. Opečeme krkovičku. just as 2 minuty. Jakmile dáme maso do másla, to se zklidní a nepřepaluje.
  5. I z druhé strany dáme krkovičkám na opečení 2 minuty.
  6. Přidáme na plátky nakrájenou bílou část jarní cibulky.
  7. We cover and simmer. Just 10 minutes. Můžeme zastříknout trochou vody, aby se vytvořilo víc šťávy.
  8. Podáváme s vařeným bramborem, ozdobíme rajčetem a nasekanou zelenou natí jarní cibulky.