Rychlá ryba s pikantními rajčaty | Desetiminutová večeře
Podáváme rybu s dalamánkem
Hankovu rybu jsem si mírně upravil, takže, kde Hank jen solí, přidávám ještě kmín. A do rajčat můžete nasekat červenou feferonku zbavenou semínek. S přílohou si také nemusíte dělat hlavu, buď uvaříte brambory (časově delší varianta) nebo podáváte s chlebem či dalamánkem. Pokud připravujete dětskou verzi, zapomeňte na feferonku i tabasco.
Porce Doba přípravy
2osoby 2minuty
Porce Doba přípravy
2osoby 2minuty
Doba vaření
8minut
Jak na to:
  1. Rybí filety posolíme a okmínujeme.
  2. Na rozehřátém oleji opečeme, tak 2 až 3 minuty z každé strany. Vyjmeme z pánve a dáme stranou (zakryjeme, abychom udrželi teplé).
  3. Nakrájená rajčata dáme do pánve, přidáme italské bylinky a zakápneme tabaskem. Můžete přidat i nasekanou feferonku. Vše promícháme. Stačí restovat tak 2 minuty. S pánví při restování kroužíme po vařiči, aby se vytvořila omáčka.
  4. Rybu přeneseme na talíř, přidáme rajčata s omáčkou a  dochutíme pepřem. Podáváme s vařenými brambory nebo dalamánkem.