Podáváme s kaší

Sekaná z bílé klobásy | Zkuste inovaci

Už je to tady, zase. Bílá klobása. Není to ona klasická vinná klobása, ale bílá klobása. Jako takovou ji koupíte. Tuhle sekanou jsem vyzkoušel a můžete mi věřit, že je to jiná káva, ale stejně dobrá jako ta, co známe. Nemusíte zapomenout na mleté maso, ale neláká vás vyzkoušet něco nového?

Sekaná z bílé kobásy, střídmé podávání
Sekaná, střídmé podávání s hořčicí

Hlasů: 1
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Hlasů: 1
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Sekaná z bílé klobásy | Zkuste inovaci
Potřebujete:
Jednotky:
Jak na to:
  1. Protože se vyskytly pochybnosti, jakže vlastně vypadá bílá klobása a cože to je, tady je důkaz. Ano, nejde o vinnou klobásu. To je patrné i z další fotky.
    Toto je bílá klobása
  2. To je bílá klobása!
    Bílá klobása
  3. Zbavíme klobásu střívek.
    Klobásu zbavíme střívka
  4. Nakrájíme cibuli nadrobno.
    Klobásu zbavíme střívka
  5. Přidáme ke klobásám spolu s vejcem.
    Přidáme ke klobásám spolu s vejcem.
  6. Rozdrtíme nachos, nejlépe rukama, ale můžete je také dát do mikrotenového sáčku a několik přejet válečkem.
    Rozdrtíme nachos
  7. Nachos přidáme ke klobásám.
    Přidáme k masu
  8. Zalijeme mlékem.
    Zalijeme mlékem
  9. Promícháme.
    Promícháme
  10. Ještě zahustíme strouhankou podle potřeby.
    Zahustíme strouhankou
  11. Vypracujeme rukama kompaktní masovou hmotu.
    Vypracujeme
  12. A tvarujeme nakonec do šišky.
    Už se to blíží
  13. Zapékací misku vymažeme sádlem.
    Zapékací misku vymažeme sádlem
  14. Dáme do misky.
    Dáme šišku do zapékací misky
  15. Připravíme polevu z pyré, cukru a hořčice.
    Připravíme omáčku
  16. Dobře promícháme, potřebujeme kompaktní hmotu.
    Dobře promícháme
  17. Hmohotou potáhneme masovou šišku.
    Potáhneme masovou šišku
  18. Dáme do trouby předehřáté na 180 °C. Pečeme tak 60 minut. Po upečení naporcujeme.
  19. Podáváme s kaší nebo jenom chlebem, toastem či dalamánkem.
    Podáváme s kaší
  20. Sekaná, střídmé podávání

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..