Špagety s tuňákem, hráškem a čerstvou rajčatovou salsou | Skvělé rychlé jídlo
Tuňákové špagety
Nezalévejte špagety kečupem, udělejte si rychlou čerstvou rajčatovou salsu. Přijdete na to, že je to skvělá volba.
Porce Doba přípravy
2osoby 10minut
Porce Doba přípravy
2osoby 10minut
Doba vaření
15minut
Potřebujete:
Jak na to:
  1. Připravíme si rajčatovou salsu podle receptu rajčatovou salsu z cherry rajčátek, nebo z větších rajčat čerstvou rajčatovou salsu.
  2. Zahřejeme olej a necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli.
  3. Přidáme nasekaný česnek a chvilku restujeme.
  4. Přidáme tuňáka a hrášek.
  5. Promícháme a vaříme tak asi 3 minuty.
  6. Mezitím si uvaříme špagety v osolené vodě. Při scezení si necháme šálek vody ze špaget stranou.
  7. Špagety přidáme do pánve s tuňákem a hráškem, zalijeme trochou vody ze špaget, promícháme a chvilku prohřejeme. V závěru přidáme nasekanou pažitku.
  8. Podáváme posypané čerstvou rajčatovou salsou a rozdrobeným balkánským sýrem.